Støvler

Her finder du vores store udvalg af børnestøvler: Effektive vandrestøvler, smarte hverdags- og vinterstøvler, varme termostøvler og gummistøvler i alle regnbuens farver.

per side
Sorter stigende

Kvalitetsstøvler til børn: Flotte og funktionelle støvler til piger og drenge

Aktive børn er glade børn, og heldigvis elsker de fleste piger og drenge at være udendørs for at lege og opleve.

Det kræver lidt ekstra af et par støvler, når dit barn ofte opholder sig ude. Hos Eventyrsport finder du derfor robuste børnestøvler i høj kvalitet, der sørger for tilfredse fødder hele dagen.

I vores udvalg af støvler til børn finder du flere forskellige modeller og farver, og vi har vinterstøvler, såvel som gummistøvler og vandrestøvler - og der er selvfølgelig modeller til både drenge og piger.

Støvlerne kommer bl.a. fra mærker som ECCO, Bisgaard, Bundgaard og Viking.

Velcro, for og Tex-membraner: Find den rette støvle til dit barn

Uanset om dit barn udforsker nye legepladser, hopper i vandpytter i børnehaven, er på tur i skoven eller måske med på vandretur, så kræver det sin støvle at holde til alle de gode og sjove påfund.

 

Blandt vores støvler til børn finder du både lange og korte støvler, og der er støvler med og uden for.

Flere af vores modeller har udtagelig indersål, hvilket gør det nemmere at tørre og lufte støvlen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Den udtagelige sål gør det også nemmere at måle barnets fod, så du er helt sikker på at få den rette størrelse støvle med hjem. Ved køb af støvler til børn anbefales det, at der er ca. 1 cm fra barnets tæer til støvlernes runding.

 

Mange af vores børnestøvler har indbyggede membraner, fx Tex-membraner, som sikrer, at støvlerne er både vandtætte og åndbare.

Du finder desuden en lang række støvler med velcrolukning, så børnene nemt selv kan få støvlerne på.

Velcro kan være en fordel, hvis dit barn skal være ude i sne eller regn. Mange lynlåse tåler nemlig ikke sne, vejsalt og vand særlig godt.

Tilbud på støvler til børn

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub er du blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud på støvler og andet fodtøj til piger og drenge.

Du kan blive medlem og læse mere om kundeklubben her.

Du kan også finde tilbud på støvler ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her

 

Se også:

Sko til børn

Sokker og strømper til børn

Såler, skopleje m.m.

Flyverdragter

Regntøj til børn