ECCO

20 Varer

Her finder du ECCO-støvler, ECCO-sandaler og ECCO-sko til børn og voksne. Nogle modeller er med Gore-Tex® og ECCO's BIOM-teknologi.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

ECCO: Det verdenskendte fodtøj af højeste kvalitet

Pas godt på dine fødder med ECCOs fodtøj, som er kendt over hele verden for dets høje kvalitet og komfort.

ECCO blev grundlagt af Karl Toosby i 1963 på Danmarks vestkyst, nærmere bestemt Bredebro, og er siden blevet et verdenskendt mærke – og med god grund: her går kvalitet og komfort nemlig op i en højere enhed.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af utroligt komfortable støvler, sko og sandaler fra Ecco. Der er fodtøj med og uden Gore-Tex®.

Størrelsesguide til ECCO.

Uovertruffen komfort

Mangler du fodtøjet til dagsturen ud i det blå, til længere vandreture eller måske bare til dagligdagens gåture rundt i by og skov?

ECCOs fodtøj kan lidt af det hele, de findes til både damerherrer og børn og er en god følgesvend på mange af livets eventyr.

Hos det danske mærke er komfort og gode materialer i højsædet, for her er filosofien, at fodtøjet skal passe til din fod - ikke den anden vej rundt. Derfor arbejder de hele tiden på, hvordan de kan blive endnu bedre. 

Siden 1980’erne har ECCO haft egne garverier. På den måde kan de sikre sig, at kun læder af højeste kvalitet der finder vej til deres produkter. Hos ECCO tror man nemlig på, at læder ikke bare er læder – det skal føles som et ekstra lag hud og tilpasse sig foden. 

ECCO Gore-Tex® sikrer glade fødder

For at skabe fodtøj som fødderne kan være veltilpasse i – også i mange timer ad gangen – har ECCO bl.a. lavet ECCO Biom-serien. 

ECCO Biom er fodtøj kendetegnet ved at være lavet med en teknologi, der understøtter fodens eget bevægelsesmønster, så foden bevæger sig naturligt, men samtidig beskyttes og støttes. 

Høj komfort i fodtøj kræver også, at fødderne kan ånde, så lange ture eller varme dage ikke gør fodtøjet til en ulidelig sauna. 

Blandt produkterne fra ECCO findes der derfor mange modeller med Gore-Tex®-membran, som gør fodtøjet både vandafvisende og åndbart. 

Der er også flere produkter, som er behandlet med den vandafvisende læderbehandling Hydromax®. 

Lækre og komfortable sandaler

Når temperaturen stiger og sommeren nærmer sig, så er der ikke noget bedre end at smide sko og støvler og få lidt luft til fødderne. Men selvom det er sandalvejr skal du ikke gå på kompromis med komforten. Et par lækre kvalitetssandaler kan nemlig sagtens erstatte det tungere vandrefodtøj på de lettere vandreture, på ferien under varmere himmelstrøg eller i hverdagen.

For mange er ECCO symbolet på de bundsolide og praktiske sandaler, som sagtens kan overleve sæson efter sæson i selskab med dine svedige fødder. Siden 1960’erne er mærket blevet ved med at innovere og designe sig frem til holdbart og behageligt fodtøj.

I dag finder du et bredt udvalg af sandaler fra mærket, her er både de klassiske robuste sandaler og modeller med tyndere stropper og i mange forskellige farver. Vi har sandaler til hele familie og til enhver smag. 

ECCO sko: Unik komfort og høj kvalitet

Vil du have et par sko, der holder?

Et par sko, der støtter dine fødder og stadig er behagelige at have på efter en lang dag?

Så skal du have fat i et par kvalitets sko fra ECCO.

Hver dag går vi mange tusinde skridt, det stiller høje krav til dit fodtøj. Det er vigtigt med et par gode sko, der støtter dine fødder optimalt, for at dine fødder kan være glade, selv efter at have være lukket inde i skoene en hel dag.

ECCO sko er kendt for deres gode komfort og høje kvalitet. Men det er ikke det eneste. Mærket har også et stort fokus på design. Så hvis du troede, at ECCO sko var usmarte og gammeldags, så kan du godt tro om igen. 

Du finder sko fra mærket til damer, herrer og børn. Vi har sko i forskellige stilarter og mange forskellige farver. Så mon ikke der er et par, der falder i din smag? 

Få glade fødder i et par ECCO støvler

Hverdagsstøvler, vinterstøvler og vandrestøvler. Hos ECCO finder du lidt af det hele.

Når temperaturen falder, garanterer ECCO at holde dine fødder varme. Så du kan være klar til at udforske nye vandreruter eller gå en skovtur med hunden uden at fryse om tæerne.

Flere af støvlerne er med Gore-Tex®. Gore-Tex® er en membran, der både er vindtætte og vandafvisende, men samtidig sørger for en god åndbarhed i støvlerne. Så hvis du vælger sådan et par, bliver dårligt vejr ikke en hindring for dine eventyr. 

Se vores store udvalg af ECCO støvler til hele familien. Vi har støvler i et klassisk design og modeller med et mere moderne eller sporty look. Vi har fodtøj i et hav af forskellige farver, og med smarte detaljer. Der er altså en rigtig god chance for, at du kan finde en model, der falder lige i din smag – og samtidig giver dine fødder den helt optimale støtte.

Husk at pleje dit fodtøj

Ecco producerer sko og støvler i mange forskellige materialer. Du finder vandrestøvler i læder, sko og støvler med Gore-Tex®-membran, samt sko i tekstil og syntetiske materiale. Materialerne har alle hver deres fordele og er gode til hver deres formål. Fælles for dem alle er, at du forlænger deres levetid, hvis du plejer dem korrekt og jævnligt.

Hvilke produkter du skal bruge afhænger af materialet. Husk altid at kigge på den vejledning, der følger med dit nye fodtøj.

På vores blog kan du blive meget klogere på, hvordan du allerbedst passer på dit fodtøj. F.eks. vil dine nye sko eller støvler i fuldlæder rigtig gerne have voks, for at gøre dem vandafvisende. Desuden vil de også gerne en gang imellem have en behandling med læderbalsam, for at tilføje lidt fugt til fodtøjet. Det skal du dog ikke gøre for ofte, for det er blødgørende, så du kan risikere at ødelægge skoens struktur.

Dine sko i tekstilmaterialer foretrækker i stedet en sprayimprægnering for at blive smuds- og vandafvisende.

Husk altid først at børste og tørre dit fodtøj af for snavs og skidt, med en børste og lunkent vand, inden du giver dem behandling.

Du kan blive meget klogere på, hvilke produkter du kan bruge til dine nye sko eller støvler på vores blog. Her får du også en mere grundig gennemgang af, hvilken behandling dine sko skal have. Læs med her: Sådan vedligeholder du dine (vandre)støvler. Og igen: husk altid at følge den vejledning, der følger med dit nye fodtøj. 

Køb ECCO online

Er du på udkig efter fodtøj fra ECCO? 

Tag et kig på vores store udvalg af ECCO her på web. Vi har løbende gode tilbud, som du kan finde ved at benytte tilbudsfilteret længere oppe på denne side. Det er nemt og bekvemt at shoppe og købe ECCO online både via computer, tablet og smartphone. Du er altid velkommen til at kontakte os i support formularen nederst i højre hjørne. Her kan du blandt andet stille spørgsmål til produkterne. 

Hvis du skulle være uheldig, at skoene ikke passer, kan du returnere varen til vores webshop eller i en af vores fysiske butikker. Find din nærmeste butik her.

Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og se ECCOs fodtøj her. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at svare på spørgsmål og give dig kompetent vejledning. 

Ønsker du at være blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på ECCO og andre anerkendte mærker? Dette er blot en af fordelene ved Eventyrsports Kundeklub, som du kan blive medlem af ganske gratis. 

Se også:

Er du stadig i tvivl om, hvilke sko du skal vælge? Mangler du et par nye snørebånd eller indlægssåler til dine gamle, trofaste ECCO støvler? Eller vil du klikke voks og imprægnering med i kurven med det samme, så du kan passe rigtig godt på dine nye sko? Så tag endelig et kig på linksene herunder.

Diverse ECCO-tilbehør til dit trofaste fodtøj

Se vores kæmpe udvalg af fodtøj til enhver aktivitet 

Imprægnering, snørebånd og andet tilbehør til dit fodtøj