ECCO

Her finder du ECCO-støvler, ECCO-sandaler og ECCO-sko til børn og voksne. Nogle modeller er med Gore-Tex og ECCOs BIOM-teknologi.

per side
Sorter stigende

ECCO: Det verdenskendte fodtøj

Pas godt på dine fødder med ECCOs fodtøj, som er kendt over hele verden for dets høje kvalitet og komfort.

ECCO blev grundlagt af Karl Toosby i 1963 på Danmarks vestkyst, nærmere bestemt Bredebro, og er siden blevet et verdenskendt mærke – og med god grund: her går kvalitet og komfort nemlig op i en højere enhed.

Hos Eventyrsport finder du både gode sandaler, sko og støvler fra ECCO, og der er fodtøj med og uden Gore-Tex®.

Uovertruffen komfort

Mangler du fodtøjet til dagsturen ud i det blå, til længere vandreture eller måske bare til dagligdagens gåture rundt i by og skov?

ECCOs fodtøj kan lidt af det hele, findes til både damerherrer og børn og er en god følgesvend på mange af livets eventyr.

Hos det danske mærke er komfort og gode materialer i højsædet, for her er filosofien, at fodtøjet skal passe til din fod - ikke den anden vej rundt.

Siden 1980’erne har ECCO haft egne garverier. På den måde kan de sikre sig, at kun læder af højeste kvalitet finder vej til deres produkter. Hos ECCO tror man nemlig på, at læder ikke bare er læder – det skal føles som et ekstra lag hud og tilpasse sig foden.

ECCO Gore-Tex® sikrer glade fødder

For at skabe fodtøj som fødderne kan være veltilpasse i – også i mange timer ad gangen – har ECCO bl.a. lavet ECCO Biom-serien.

ECCO Biom er fodtøj kendetegnet ved at være lavet med en teknologi, der understøtter fodens eget bevægelsesmønster, så foden bevæger sig naturligt, men samtidig beskyttes og støttes.

Høj komfort i fodtøj kræver også, at fødderne kan ånde, så lange ture eller varme dage ikke gør fodtøjet til en ulidelig sauna.

Blandt produkterne fra ECCO findes derfor mange modeller med Gore-Tex®-membran, som gør fodtøjet både vandafvisende og åndbart.

Der er også flere produkter, som er behandlet med den vandafvisende læderbehandling Hydromax®.

Køb ECCO online

Er du på udkig efter fodtøj fra ECCO?

Tag et kig på vores store udvalg af ECCO her på web. Vi har løbende gode tilbud, som du kan finde ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her. Det er nemt og bekvemt at shoppe og købe ECCO online både via computer, tablet og smartphone.

Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og se ECCOs fodtøj her. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at svare på spørgsmål og give dig kompetent vejledning.

 

Ønsker du at være blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på ECCO og andre anerkendte mærker? Dette er blot en af fordelene ved Eventyrsports Kundeklub, som du kan blive medlem af ganske gratis.

Du kan læse om alle fordelene her.

 

Se også:

Tilbehør til ECCO-fodtøj

Øvrigt fodtøj

Tilbehør til sko

Guide: Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler