Indkøbskurv 0

Tilbehør

Her finder du imprægnering til dit fodtøj - en vigtig detalje uanset, om du har Gore-Tex®-membran eller ej. Vores imprægnering fra Granger's er effektiv, og 90% produktionen fra Granger's er bluesign®-certificeret for at skåne miljøet.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

TILBEHØR

 

Plejemidler

Hvis du vil undgå at få våde fødder - eller at skifte dine støvler ud hver andet år - så er det en rigtig god idé at passe og pleje fodtøjet. Giv støvlerne en tre-trins-tur på skønhedsklinikken med vask, skindpleje og imprægnering, og du har et par næsten nye støvler.

Membraner som f.eks. Gore-Tex® virker heller ikke ordentligt, hvis fodtøjet ikke er imprægneret, idet åndbarheden går fløjten, hvis der er lige vådt på begge sider af membranen. Vand og sjap skal prelle af, ellers er tid til en sprøjtning.

Eventyrsport har et stort udvalg i plejeprodukter fra Granger's. Ud over, at de er meget effektive, er de også utroligt miljøvenlige. 90% af produktionen fra Granger's er Bluesign®-mærket for at skåne miljøet.

 

Gaiters

Gaiters, også kaldet gamacher, fungerer faktisk som støvleskafter. De er effektive til at forhindre sne, vand og skidt i at trænge ind i fodtøjet og give våde strømper eller vabler.

 

Skoovertræk

Skoovertræk er et genialt alternativ til gummistøvler, og de er især tiltænkt cyklister. Gummistøvler er træls at cykle i, og når solen skinner, når du skal hjem, kan du bare stoppe skoovertrækket i tasken sammen med det regntøj, du havde brug for i morges.