Foldeknive

  per side
  Sorter stigende

  Foldeknive lige til lommen

  Skal du have snittet feather sticks til bålet, kappe et stykke reb eller snor, lave en god pind til at riste grillpølserne over lejrbålet eller skære grøntsager til aftenens vildmarksgryde?

  Uanset hvad du skal foretage dig på turen i det fri eller på eventyret i baghaven, så er en foldekniv en fremragende makker at have med!

  Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af foldeknive fra bl.a. Opinel, Gerber og Karesuandokniven.

  Foldekniv eller lommekniv?

  Hedder det en foldekniv eller en lommekniv? Ordene bruges lidt i flæng, og det er der god grund til.

  Foldeknive er, som navnet fortæller, knive, der kan foldes sammen. Lommeknive har ligeledes et blad, der kan foldes ind, og lommeknive kan derfor ses som en type af foldeknive.

  Hos Eventyrsport vil du også opleve, at vi bruger begge betegnelser, men vi kan selvfølgelig altid vejlede dig i, hvilken type kniv der bedst egner sig til lige præcis det formål, du har i tankerne.

  Klar, parat - praktisk kniv

  Netop fordi foldeknive, eller lommeknive, kan foldes sammen, er de en virkelig god følgesvend på ethvert eventyr, du måtte begive dig ud på. Foldeknive gør arbejdet, når der f.eks. skal skæres frugtstykker på pausen på vandreturen eller snittes træ i lejren. Selvom de klarer mange forskellige opgaver, fylder de ikke op i bagagen, og så er de altid klar til brug i et snuptag!

  Foldeknivene i vores udvalg kommer fra kvalitetsmærker, og så er de selvfølgelig lovlige. Du kan læse mere om reglerne for foldeknive i vores blogindlæg om knivloven, som er opdateret med de seneste lovændringer fra 2016.

  Er du interesseret i at finde en foldekniv i høj kvalitet, hvor der er kræset lidt ekstra for udseendet, så bør du tjekke vores udvalg af knive fra svenske Karesuandokniven. Her finder du bl.a. flotte foldeknive med skæfter i træ og renhorn.

  Foldeknive på web og i butik

  Ønsker du at købe en foldekniv, finder du nemt vores udvalg af dem her på web, og det er let og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone. Der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

  Det gode udvalg af foldeknive kan også ses i vores fysiske butikker, som du finder rundt om i landet. Vores personale står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at finde lige den foldekniv, som passer til dit behov.

   

  Se også:

  Alle knive og økser

  Knive fra Gerber

  Multitools

  Multitools fra Leatherman

  Survivalkits m.m.

  Tøj og udstyr til jagt

  Førstehjælp