Jagt

129 Varer

Når jagtsæsonen går i gang, er der brug for ordentligt tøj og udstyr til dagene i naturen. Her finder du vores udvalg af jagttøj og -udstyr, bl.a. lunt overtøj og knive.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Jagttøj og jagtudstyr til timer i naturen

Holder du af en god jagt? Af at bevæge dig stille og roligt rundt i naturen, mens du bruger alle sanserne? Det forstår vi godt! At gå på jagt kan være rigtig skønt!

Men for at få en rigtig god jagtoplevelse, så kræver det også det bedst mulige tøj og udstyr! For med det helt rette jagttøj og -udstyr så kan du holde en god temperatur og føle dig tilpas - uanset om dagen står på flere timers jagt og fiskeri.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af jagtudstyr og jagttøj til mænd og kvinder. Vores sortiment er nøje udvalgt, så du kan være helt sikker på, at du altid kan få fat i lige det udstyr eller tøj, som du står og mangler, i en rigtig god kvalitet!

Måske det er noget godt jagttøj, du er på jagt efter? Såsom en god lun fleecetrøje eller et par varme uldsokker? Eller måske er det mere noget godt jagtudstyr i form af en praktisk termoflaske til at holde kaffen varm eller en god rygsæk til at bære alt grejet i?

Vores sortiment af jagttøj og jagtudstyr kommer fra flere kendte kvalitetsmærker såsom Fjällräven, Icebreaker og Stanley. Der er alt det, du kunne for brug for på en god jagt eller en afslappende fisketur. Det er blot om at tage et kig på udvalget og finde frem til lige præcis det, som du er på jagt efter!

Jagttøj der kan holde dig tilpas og varm under hele jagten

Er der noget, der er helt sikkert, når man skal være længe ude i naturen, så er det, at ens tøj og påklædning skal være helt i top. Hvis tøjet ikke passer til det vejr, man er ude i og den tur, man er afsted på, så kan det hurtigt blive rigtig træls. Derfor skal ens tøj til jagt være i orden!

For der er ingen tvivl om, at ethvert eventyr og enhver aktivitet meget hurtigt kan blive ødelagt af ting som vådt tøj og kolde fødder. Derfor er det også utrolig vigtigt, at du har helt styr på dit jagttøj, inden du drager afsted. På den måde undgår du, at der er noget, der mangler eller generer, når du bevæger dig rundt i naturen.

Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af jagttøj til kvinder og jagttøj til mænd. Du kan eksempelvis finde varme trøjer i strik eller fleece, og her er også flere uldtrøjer, så du kan holde varmen, selv hvis du står stille i længere tid ad gangen.

Det med at kunne holde varmen, selvom du skal stå stille i lang tid, er i høj grad relevant, når det kommer til jagt og fiskeri. Forskellig beklædning i uld kan være rigtig godt til det formål.

Uld, og især merinould, er generelt lidt af et vidunder-materiale, og egner sig helt perfekt til de fleste outdoor-aktiviteter. Det er der flere årsager til.

Merinould er temperaturregulerende og egner sig derfor både til koldt og varmt klima. Derudover bevarer tøj i merinould sin isoleringsevne, selvom det bliver vådt. Det betyder, at det ikke vil føles koldt, som man kan opleve med andre materialer, når de bliver våde af enten sved eller regn.

Du kan læse mere om ulds' mange gode egenskaber i artiklen 'Derfor er merinould godt'.

Når det kommer til at være ude i naturen, så er det også vigtigt, at overtøjet er i orden. Især hvis du gerne vil kunne komme afsted så snart jagtsæsonen og fiskesæsonen går i gang. Her er en funktionel og god jakke din bedste makker.

Et eksempel på en god herrejakke til jagt er Fjällrävens Drev Jacket. Jakken hører til i Fjällrävens jagtkollektion, men den kan selvfølgelig også bruges i en masse andre sammenhænge. Denne Fjällräven jagtjakke har en åndbar membran i dele af jakken samt gode, jægervenlige detaljer. Den egner sig specielt godt til aktiv jagt.

Kort sagt, her hos Eventyrsport kan du altid finde det helt rigtige jagttøj og de helt rigtige sko til jagt - uanset smag og behov! Hvad end det er tøj, overtøj, varmt undertøj, lune sokker, behagelige støvler, en varm hue eller noget helt andet, så kan du finde det her hos os!

Find det rette jagtudstyr

For at få en rigtig god jagt, så er det også altid godt at have helt styr på udstyret! I vores brede udvalg af jagtudstyr finder du både alt det, som er nødvendigt på en jagt, men også alt det, som kan gøre jagten lidt ekstra god.

Det kan være, at du og dine jagtvenner lige har brug for en lille hyggelig stund med en kop kaffe. Det kan klares med termokrus og termoflasker, som kan holde kaffen varm og velsmagende. Det kan også være, at der er brug for en lille skarp at varme sig på eller til at fejre dagens jagt, så finder du også en lommelærke til formålet.

Når man skal holde pause, så er det rart at kunne sætte sig ned uden at skulle tænke over kold, fugtig og hård jord. Det kan klares med en god siddepude, som du selvfølgelig også kan finde i vores brede udvalg af jagtudstyr.

Blandt jagtudstyret har vi også forskellige knive og økser. Du kan se alle vores tools og knive på siden her. Det kan være godt at have sådan en med i bagagen, når man er ude i naturen og på jagt eller fisketur.

Uanset hvilket slags udstyr til jagt, som du står og mangler, så er der rigtig gode chancer for, at du kan finde det i vores udvalg her hos Eventyrsport. Og altid i en rigtig god kvalitet.

Tilbud på jagttøj og -udstyr i høj kvalitet

Er du på tilbudsjagt? Det er forstår vi godt, for det er altid rart med et godt tilbud! Og hvis du så får samme gode kvalitet til en rigtig god pris, så er det ekstra skønt!

Det kan du få her hos Eventyrsport. Vi har nemlig løbende rigtig gode tilbud på både udstyr og tøj til jagt. Så hvis du gerne vil gøre et kup, og eksempelvis finde en god rygsæk på tilbud, så er der rigtig gode chancer for, at du kan gøre det kup her hos os.

Du kan finde de gode tilbud på jagttøj og jagtudstyr ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Du kan også gå på jagt i vores store outlet. Her kan du finde gode tilbud på jagttøj til herrer og damer, og forskelligt jagtudstyr. Samtidig kan du selvfølgelig også finde en masse gode tilbud på andet udstyr, grej og tøj, som du er på udkig efter.

Måske du mangler et survival kit til at have med i rygsækken? Eller måske leder du efter den helt perfekte rygsæk? Uanset hvad du måtte stå og mangle, så er der gode chancer for, at du finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet.

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på jagtudstyr og -tøj, samt på en masse andre gode ting? Så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er både nemt og gratis at blive medlem!

Find dit jagtudstyr til damer og herrer hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af jagtudstyr og jagttøj til herrer og damer. Vi har alt det, som man kunne få brug for, når man gerne vil have en alletiders jagt!

Du kan tage et kig på vores udvalg her i webshoppen, hvor du får gratis fragt og retur, samt hurtig levering.

Finder du ikke lige det, som du er på jagt efter, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilket jagtudstyr eller jagttøj du bør vælge, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at besøge en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet.

I butikkerne står vi klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til materialer og modeller eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du får det helt rette jagtudstyr eller jagttøj med dig hjem! Du finder butikken nærmest dig her.