Multitools

15 Varer

En hel værktøjskasse i lommen. Det er dit multitool. På tur er det godt at have et multitool med, så du kan reparere alt dit grej. Se her vores brede udvalg i bedste kvalitet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Multitools: Den lille transportable værktøjskasse

Tag et multitool med, når du skal ud på tur. Så har du altid nogle af de vigtigste redskaber lige ved hånden!

Et multitool er som en værktøjskasse i lommeformat, og hos Eventyrsport finder du både de mere enkle modeller med en håndfuld gode indbyggede værktøjer og de mere udbyggede multitools med et væld af smarte funktioner.

Vi forhandler bl.a. multitools fra førende mærker som Leatherman og Gerber.

Lille værktøj med stor funktion

Multitools er basalt set lommeknive, der har fået tilføjet tænger. I dag findes der dog multitools, som består af meget mere end en kniv, en fil og et par tænger. Vi forhandler bl.a. multitools med indbyggede sakse, karabinhager, proptrækkere, wirecuttere, skruetrækkere og oplukkere.

Der er kort sagt rigtig god mulighed for at finde et multitool, der kan klare de fleste opgaver, uanset om du er på tur, på arbejde eller bare vil nyde en kold sodavand i haven på en varm sommerdag.

Er mit multitool lovligt?

Når du bærer og anvender kniv, f.eks. de mindre knive indbygget i multitools, skal det selvfølgelig gøres i henhold til lovgivningen, men hvad siger den egentlig?

I Danmark gælder det generelt, at du skal have et såkaldt anerkendelsesværdigt formål med at bære kniv på et offentligt tilgængeligt sted - f.eks. at kniven bruges i erhvervssammenhæng eller til en lovlig fritidsaktivitet - og at knivens blad maksimalt er 12 cm.

Tidligere måtte du til enhver tid medbringe og bruge mindre foldeknive (med et blad på højst 7 cm) på offentligt tilgængelige steder. Dette gælder ikke længere.

Kravet om at der skal være et anerkendelsesværdigt formål med at besidde og bruge kniv på offentligt tilgængelige steder gælder pr. 2016 også for små foldeknive, dvs. inklusiv de mindre knive indbygget i multitools.

Læs mere om den danske knivlov her.

Multitools på web og i butik

Er du på udkig efter et nyt multitool, så finder du nemt vores udvalg af disse her på web, og det er let at handle både via computer, tablet og smartphone. Der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

Du kan også komme forbi en af vores butikker, hvor vores personale selvfølgelig står klar til at hjælpe dig med at finde lige det multitool, eller øvrige produkt, du har brug for.

 

Se også:

Knive og økser

Foldeknive

Survivalkits m.m.

Multifunktionelle armbånd fra Naimakka

Tøj og udstyr til jagt

Førstehjælp