Survivalkits m.m.

5 Varer

Find survival kits og overlevelsesudstyr til naturen her. Vi har sammensat et udvalg af grej, så du kan blive godt forberedt til din næste overlevelsestur

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Overlevelsesudstyr

Hvad skal du bruge for at træne overlevelse i naturen? Der er mere i det end at kunne lave en enkelt ting, fordi overlevelse i naturen kræver opfyldelse af en lang række betingelser. Jo længere tid du skal kunne klare dig i naturen, jo flere behov, skal du kunne opfylde. Du skal kunne holde dig selv varm, og det betyder ofte også at have ly for vejret. Du skal kunne få noget at drikke og hvis du er ude mere end 1 dag, så er mad også et stort behov. Et mindre behov, som dog også kan vise sig at være nødvendigt at opfylde, er behovet for selskab.

De to primære behov for overlevelse

Det vigtigste er for det meste at kunne holde varmen. Derfor har ethvert survival kit et ildstål inkluderet i listen over grej. Skal du tænde ild med et ildstål, skal du øve dig lidt først. Desuden er det godt at vide hvordan du skal forberede dig på at få de varme gnister til at blive til et bål. Der er nemlig lidt mere i det, end at skrabe på en metalstang.

Start med at samle tør birkebark fra væltede træer. Du får også brug for visne blade eller tørt græs sammen med kviste og grene i mange forskellige størrelser. Når du har det hele på plads, kan du starte på at tænde bålet med dit ildstål.

En anden del af pakken med overlevelsesudstyr kan være det, der gør dig i stand til at skaffe rent vand. Med et vandfilter, kan du fjerne mere end skidt og snavs fra vandet i den nærmeste sø. Mange vandfiltre fjerner både bakterier og den almindelige risiko for at blive syg af at drikke vandet. Med evnerne til både at skaffe varme og rent vand, er du kommet et langt stykke af vejen mod overlevelse i naturen.

Det vigtigste

Det allervigtigste værktøj som indgår på listen over overlevelsesudstyr til naturen, kan slet ikke købes. Til gengæld har vi alle fået det i dåbsgave. Det er naturligvis dit eget hoved, som gør den største forskel på om du kan overleve i naturen. Hvis du øver dig på de mange forskellige kundskaber, som er nødvendige for at overleve i naturen, så vil du være meget bedre forberedt og have langt større chance for at overleve, uden det moderne samfunds almindelige hjælpemidler. Derfor er viden og erfaring uvurderlig, når du skal på tur for at teste dit survival kit.