Tools og knive

76 Varer

Kniven er et ældgammelt værktøj, som du har god brug for på de fleste ture. Vi fører et stort udvalg af knive og multitools fra verdens førende producenter som bl.a. Leatherman®, Gerber og Wenger.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Tools og knive til turen

Er du ude på tur i skoven, på fjeldet eller et andet sted i den dejlige natur, er det vigtigt med det helt rette værktøj lige ved hånden.

Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af diverse multitools og knive, så du aldrig går ned på udstyr, hvad enten du er på en længere tur eller er gået på opdagelse i baghaven.

Multitools: Værktøjet der kan det hele

Multitools er som en lille, transportabel værktøjskasse, der sørger for, at du har alle de nødvendige ting lige ved hånden på dine ture.

Hos Eventyrsport finder du en række forskellige multitools. Der er de mere simple udgaver med bl.a. en fil, saks, kniv og pincet i værktøjet, men også de noget mere udbyggede multitools, der sikrer, at du har en mindre maskinfabrik lige ved hånden. I disse finder du f.eks. funktioner som wirecutter, tænger, trådsaks, lineal og oplukker.

Vi forhandler bl.a. multitools fra anerkendte Leatherman og Gerber.

Gode knive og økser

Turene i det fri kræver ofte en god kniv eller økse, og du finder naturligvis begge dele hos Eventyrsport.

Mangler du en kniv eller dolk til at snitte i træ, skære kødet til vildmarksgryden eller noget helt tredje, så er der hjælp at hente med Eventyrsports gode udvalg af knive og dolke i høj kvalitet. Tag f.eks. et kig på de håndlavede kvalitetsknive fra svenske Karesuandokniven, der i den grad kender til godt håndværk!

Når der skal hugges brænde til bålet eller til brændeovnen, er det vigtigt med en solid økse, der ligger godt i hånden. Vi har bl.a. kvalitetsøkser fra Gerber, Karesuandokniven og Gränsfors.

Foldeknive til lommen

En foldekniv, eller lommekniv, er rigtig praktisk, da den kan foldes sammen og derfor passer i lommen. Bladet på kniven kan være enten glat eller savtakket, og skæftet er oftest i træ eller plastik.

I dag er alle lommeknive forsynet med en sikkerhedsforanstaltning, der sørger for, at kniven ikke klapper sammen om fingrene på dig.

Eventyrsport forhandler bl.a. foldeknive fra mærker som Karesuandokniven, Opinel og Gerber. 

 

Se også:

Survivalkits og tændstål

Jagtudstyr

Tøj til jagt

Førstehjælp

Knivloven