Tools/knive

Kniven er et ældgammelt værktøj, som du har god brug for på de fleste ture. Vi fører et stort udvalg af knive og multitools fra verdens førende producenter som bl.a. Leatherman®, Gerber og Wenger.

per side
Sorter stigende

TOOLS OG KNIVE

Fuldstændig uundværlig transportabel værktøjskasse, hvor indholdet starter ved en skruetrækker og en neglefil - sådan cirka - og ender ved noget, der ligger tæt op ad en mindre maskinfabrik. Knive, tænger, sakse, file, syle, skruetrækkere af mange slags, oplukkere og meget mere. Mange leveres med en fint lille etui, som typisk kan sættes i bæltet.

  

Lommekniv

En lommekniv er rigtig praktisk da den kan foldes sammen og kan derfor, som navnet angiver, ligge i en lomme. Bladet kan enten være glat eller savtakket, og skæftet er oftest i træ eller plastik. Alle lommeknive er i dag forsynet med en sikkerhedsforanstaltning så den ikke klapper sammen om fingrene på dig.

 

Dolk

De fleste kender den klassiske dolk fra spejder og snitteri. En kniv med fast blad og halskrave så fingrene er beskyttet. Skæftet er enten i træ eller gummi, og en medfølgende skede i enten læder eller plastic der beskytter knivens æg, og gerne forsynet med en hank så den kan sættes fast i bæltet

 

Multitool

Et handy værktøj der består af flere stykker værktøj kombineret i ét. Indholder oftest kniv, skruetrækker, saks og oplukker, men det kan variere meget fra model til model. Genial at have med på tur hvis uheldet er ude.

 

Skulle uheldet være ude se da vores store udvalg af førstehjælpssæt