Gerber

Her finder du diverse tools, knive og overlevelses-kits fra Gerbers Bear Grylls serie. Suveræn forarbejdning med vægt på funktionalitet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Gerber: Årelang tradition for knive i høj kvalitet

  Skal du finde knive og multitools, der holder til lidt af hvert og modstår tidens tand, så bør du tage et kig på vores udvalg af produkter fra Gerber!

  Gerber har lavet knive siden 1930'erne, og det fornemmes i den grad, at der er flere årtiers erfaring bag håndværket. En erfaring, der kommer tydeligst til udtryk i designet af funktioner og detaljer på Gerber knive og Gerber multitools.

  Veldesignede multitool

  Med enhåndsbetjent og centerplaceret bitholder, gribetang der flyttes i arbejdsposition med et tryk fra tommelfingeren og knive, der er perfekt balancerede viser Gerber, at design af værktøj, som gør dig klar til den skarpe del af opgaven, i mange år har været deres primære fokus. Erfaring fornægter sig ikke.

  Med nøje udvalgte ståltyper, bliver både værktøj og blade produceret med et præcist sigte mod opgaverne, som de skal løse. Mange Gerber multitool er produceret med knivsblade i kulstål, for at sikre at æggen holder sin skarphed i lang tid. Andre typer er i rustfrit stål, der gør at æggen nemt kan slibes.

  Knive til de fleste behov

  I vores sortiment findes både Gerber foldeknive og Gerber knive med fast blad. Alle knivene har en uovertruffen god balance, og de ergonomisk designede håndtag sørger for at det er nemt at lægge kræfter i, når du skal tilpasse dine omgivelser til dit behov.

  Med forskellige typer friktionsgivende håndtag, ligger Gerber knivene altid solidt i hånden, og det let buede design sikrer at det pres du yder på bladet, bliver ført sikkert og stabilt ned i emnet du skærer i. Resultatet er knive, som er præcise og nemme at bruge. Med en Gerber kniv er du klar til det meste.

  Fra køkkenknive til robuste jagtknive

  Vi skal helt tilbage til 1939 for at finde året for grundlæggelsen af Gerber.

  Dengang solgte Gerber håndlavede køkkenknive, som hurtigt blev populære. I dag begrænser Gerber sig dog langt fra kun til produkter til køkkenet. Deres store udvalg tæller bl.a. både foldeknive, funktionelle multitools, survivalkits, økser og ekstra solide Gerber knive til jagt, fiskeri og andet friluftsliv.

  Fælles for alle produkterne er, at de er skabt ud fra ambitionen om at lave innovative produkter i topklasse, som kan holde til et helt livs brug.

  Gerber møder Bear Grylls

  Ambitionen om at skabe bundsolidt håndværk ses tydeligt i Gerbers "Bear Grylls Survival Series", som er designet og udviklet i samarbejde med den engelske eventyrer og overlevelsesekspert, Bear Grylls.

  Du kender ham måske bl.a. fra tv-programmet "Ultimativ Overlevelse", som tidligere blev sendt på Discovery. Her har Bear Grylls kæmpet sig gennem vildmark og ørken for at tage livtag med de mere ekstreme sider af udelivet.

  Ikke nok med at Bear Grylls har disse oplevelser med i bagagen, så har han også været soldat i den engelske hærs specialstyrke og besteget Mount Everest. Han må derfor siges at vide en hel del om, hvad der skal til for at klare sig i naturen - også når det går vildt for sig.

  I "Bear Grylls Survival Series" finder du produkter, der holder til Moder Naturs luner, så du er godt forberedt, uanset hvor din tur fører dig hen.

  Gerber både på web og i butik

  Du finder nemt vores udvalg af produkter fra Gerber her på web, og det er let at shoppe både via computer, tablet og smartphone. Der er selvfølgelig altid gratis fragt og fri returforsendelse.

  Se også vores udvalg af Gerber foldeknive, Gerber knive, Gerber multitools og andre gode produkter fra Gerber i vores fysiske butikker rundt om i landet. Så kan du med det samme fornemme, hvordan produkterne ligger i hånden. Vores personale står klar til at hjælpe dig med at finde lige det produkt fra Gerber, som passer til dit behov.

   

  Se også:

  Øvrige knive, multitools m.m.

  Tøj og udstyr til jagt

  Knive fra Opinel

  Knive fra Karesuandokniven

  Multitools fra Leatherman

  Multifunktionelle armbånd fra Naimakka

  Knivloven

  Førstehjælp