Gerber

Her finder du diverse tools, knive og overlevelses-kits fra Gerbers Bear Grylls serie. Suveræn forarbejdning med vægt på funktionalitet.

  per side
  Sorter stigende

  Gerber: Årelang tradition for knive i høj kvalitet

  Skal du finde knive og multitools, der holder til lidt af hvert og modstår tidens tand, så bør du tage et kig på vores udvalg af produkter fra Gerber!

  Gerber har lavet knive siden 1930'erne, og det fornemmes i den grad, at der er flere årtiers erfaring bag håndværket.

  Fra køkkenknive til robuste jagtknive

  Vi skal helt tilbage til 1939 for at finde året for grundlæggelsen af Gerber.

  Dengang solgte Gerber håndlavede køkkenknive, som hurtigt blev populære. I dag begrænser Gerber sig dog langt fra kun til produkter til køkkenet. Deres store udvalg tæller bl.a. både foldeknive, funktionelle multitools, survivalkits, økser og ekstra solide knive til jagt, fiskeri og andet friluftsliv.

  Fælles for alle produkterne er, at de er skabt ud fra ambitionen om at lave innovative produkter i topklasse, som kan holde til et helt livs brug.

  Gerber møder Bear Grylls

  Ambitionen om at skabe bundsolidt håndværk ses tydeligt i Gerbers "Bear Grylls Survival Series", som er designet og udviklet i samarbejde med den engelske eventyrer og overlevelsesekspert, Bear Grylls.

  Du kender ham måske bl.a. fra tv-programmet "Ultimativ Overlevelse", som tidligere blev sendt på Discovery. Her har Bear Grylls kæmpet sig gennem vildmark og ørken for at tage livtag med de mere ekstreme sider af udelivet.

  Ikke nok med at Bear Grylls har disse oplevelser med i bagagen, så har han også været soldat i den engelske hærs specialstyrke og besteget Mount Everest. Han må derfor siges at vide en hel del om, hvad der skal til for at klare sig i naturen - også når det går vildt for sig.

  I "Bear Grylls Survival Series" finder du produkter, der holder til Moder Naturs luner, så du er godt forberedt, uanset hvor din tur fører dig hen.

  Gerber både på web og i butik

  Du finder nemt vores udvalg af produkter fra Gerber her på web, og det er let at shoppe både via computer, tablet og smartphone. Der er selvfølgelig altid gratis fragt og fri returforsendelse.

  Se også vores udvalg af knive, multitools og andre gode produkter fra Gerber i vores fysiske butikker rundt om i landet. Så kan du med det samme fornemme, hvordan produkterne ligger i hånden. Vores personale står klar til at hjælpe dig med at finde lige det produkt fra Gerber, som passer til dit behov.

   

  Se også:

  Øvrige knive, multitools m.m.

  Tøj og udstyr til jagt

  Knive fra Opinel

  Knive fra Karesuandokniven

  Multitools fra Leatherman

  Multifunktionelle armbånd fra Naimakka

  Knivloven

  Førstehjælp