Leatherman

8 Varer

Her kan du se vores udvalg af de verdensberømte multitools fra Leatherman. Der er små, enkle værktøjer med få, udvalgte funktioner og modeller, der minder om en mindre håndværkerbil.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Verdensberømte multitools fra Leatherman

Mangler du en kniv, en saks, en fil, en dåseåbner, måske en skruetrækker?

I stedet for at slæbe samtlige ting med på friluftsturen, kan du få det hele – og mere til – samlet i ét multitool fra en af verdens førende producenter af multitools, Leatherman.

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af multitools fra Leatherman, og det er høj kvalitet hele vejen igennem!

Solidt amerikansk håndværk

Amerikanske Tim Leatherman, manden bag Leatherman-multitools, var som ung på rejse i Europa sammen med sin kone. Det var på denne tur, at han fik brug for et stykke værktøj, der kunne mere end en almindelig lommekniv. Hvad han ønskede sig var en slags udvidet lommekniv med tænger, men sådan et produkt fandtes ikke.

Tim Leatherman måtte derfor i stedet selv i gang med at opfinde, og i 1983 blev de første Leatherman-multitools solgt. Siden har produktet vist sig at være et af de absolut bedste på markedet.

Leatherman-multitool til enhver situation

Det siges, at man aldrig skal gå ned på udstyr, og med et multitool fra Leatherman er du godt dækket ind, uanset om du skal på vildmarkstur, fisketur, hyttetur med spejderne eller noget helt andet.

Blandt produkterne fra Leatherman finder du enkle multitools med en håndfuld funktioner, f.eks. sakse, knive, neglefile, flaskeåbnere, skruetrækker og pincetter.

Søger du et multitool med endnu flere funktioner, er Leatherman også et rigtig godt bud. Her er der modeller, der minder om mindre værktøjskasser, og hvor du bl.a. finder karabinhager, tænger, wirecuttere, save og proptrækkere mellem de mange indbyggede funktioner.

Fælles for de mange multitools er, at de er lavet i rustfrit stål, og så er de nemme at have med og nemme at bruge.

Leatherman i butik og på web

Her på web finder du nemt vores udvalg af funktionelle multitools fra Leatherman, og det er let og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone. Der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

Du kan også se vores produkter fra Leatherman i en af vores fysiske butikker rundt om i landet, så du med det samme kan fornemme, hvordan produkterne ligger i hånden. Vores personale står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde lige det multitool, du har brug for.

Adresser og åbningstider på butikkerne findes her.

 

Se også:

Alle multitools

Foldeknive

Survivalkits m.m.

Knive og økser

Tøj og udstyr til jagt

Knivloven

Førstehjælp