Knive og økser

  per side
  Sorter stigende

  Knive og økser fra anerkendte mærker

  Skal du ud i naturen, får du med stor sandsynlighed brug for en kniv og/eller en økse, og det er selvfølgelig ikke lige meget, hvilken kniv eller økse du har med dig.

  Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af knive og økser fra mærker som Opinel, Gerber og Karesuandokniven.

  Knive til både jagt og fritid

  Når du begiver dig ud i det fri, vil det ofte være en stor fordel at have en god kniv lige ved hånden. Så er du både klar til at snitte en pind til snobrødsdejen, lave feather sticks til bålet eller måske skære et par æblebåde, når du har slået lejr, og sulten så småt melder sig.

  Blandt vores udvalg af knive finder du bl.a. foldeknive, knive velegnet til spejderlivet og knive til jagt og fiskeri m.m. Knivene er lavet med blade i rustfrit stål og lever selvfølgelig op til kravene i knivloven.

  Hvis du ønsker en kvalitetskniv, hvor der er kræset lidt ekstra for udseendet, så tag et kig på knivene fra svenske Karesuandokniven. Her går smukt håndværk og høj kvalitet hånd i hånd.

  Økser der kan hugge til

  Uanset om du skal hugge brænde til bålet eller brændeovnen, så kræver det sin økse. Der er ingen grund til, at brændehugningen skal blive til en heldagsaktivitet, fordi øksen ikke ligger godt i hånden eller ikke formår at hugge til.

  Hos Eventyrsport finder du økser, der kan deres kram - uanset størrelse og mærke.

  Knive og økser på tilbud

  Ønsker du gode tilbud på knive og økser, kan du bl.a. melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Så er du blandt de første, der får besked om gode udsalg og tilbud på udstyr, herunder knive og økser. Det er ganske gratis at være med.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

  Find også knivskarpe tilbud på knive og økser ved at sortere efter "tilbud" i filteret længere oppe på siden eller ved at trykke her.

  Find knive og økser på web og i butik

  Du finder nemt vores udvalg af knive og økser her på web, og det er let og bekvemt at shoppe via både computer, tablet og smartphone. Der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

  Er du på udkig efter en kniv eller økse til friluftslivet, kan du også altid se vores produkter i en af vores fysiske butikker rundt om i landet. Så har du mulighed for at mærke, hvordan produkterne ligger i hånden. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, du har brug for.

  Adresser og åbningstider på butikkerne findes her.

  Se også:

  Multitools

  Survivalkits m.m.

  Tøj og udstyr til jagt

  Førstehjælp