Karesuandokniven

Her ser du de smukke knive og økser fra Karesuandokniven, der har mange hundrede års skandinavisk håndværkstradition med i bagagen. Absolut topkvalitet og fed finish!

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Karesuandokniven: Knivskarpt håndværk fra Sverige

Mangler du knive eller økser i særklasse, så er Karesuandokniven det helt rette mærke at se efter!

Her prioriteres både kvalitet og design højt, og resultatet er de lækreste håndlavede produkter.

Kvalitet fra det høje nord

Karesuandokniven har fået sit navn efter byen Karesuando i Lapland, Nordsverige. Det er her firmaet Karesuandokniven har til huse, og det har de haft siden 1975. 

Karesuando er Sveriges nordligste bysamfund, og der er mennesket tæt på naturen og forstår, at en god kniv eller økse kan gøre hele forskellen på turen til f.eks. skoven eller fjeldet.

Byen befinder sig 250 km nord for polarcirklen, og klimaet er arktisk og barskt. Der er århundredes stolte, samiske håndværkstraditioner, og det fornemmes i den grad på Karesuandoknivens produkter. Alle produkterne fra Karesuandokniven håndlaves, så der findes ikke to ens produkter! 

Knive i naturmaterialer

De håndlavede knive fra Karesuandokniven er overordentligt godt håndværk.

Flere af knivene er lavet med blade i rustfrit stål og har de blødeste skafter af masurbirk og renhorn. De er derfor både smukke og ligger rigtig godt i hånden.

Smukke økser med stor effekt

Karesuandokniven laver ikke blot knive af høj kvalitet, men også økser. 

Økserne er lavet i rustfrit stål, og skafterne er lavet af naturmaterialer, f.eks. masurbirk, renhorn og elgknogle. Typisk medfølger også et hylster til øksen, så øksebladet er godt beskyttet, når øksen ikke bruges.

Karesuandokniven, Karesuando eller...?

Det er nemt at holde af det fremragende håndværk fra Karesuandokniven, men navnet bag er måske nok lidt af en tungebrækker.

Vi lader det derfor være helt op til dig, om du kalder dem Karesuandokniven, Karesuando, Karesuando kniven, Karesuando kniv eller noget helt andet. Kært barn har som bekendt mange navne, og her er et produkt, der absolut fortjener alle gode navne!

Karesuandokniven i butik og på web

Du finder nemt vores udvalg af produkter fra Karesuandokniven her på web, og det er let og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone. Der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

Du kan også se vores produkter fra Karesuandokniven i vores fysiske butikker rundt om i landet, så du kan mærke, hvordan produkterne ligger i hånden. Vores personale står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde lige det produkt, der passer til dit behov.

Adresser og åbningstider på butikkerne findes her

 

Se også:

Øvrige knive og økser

Foldeknive

Multitools

Survivalkits m.m.

Tøj og udstyr til jagt

Knive fra Opinel

Knive, multitools m.m. fra Gerber

Multitools fra Leatherman 

Førstehjælp

Knivloven