Outwell

Det danske mærke Outwell er et af de absolut førende på verdensmarkedet for campingtelte og -udstyr. Teltene fra Outwell fås i alle størrelser og er spækket med detaljer, der gør campinglivet sjovere.

per side
Sorter stigende

Outwell telte

Bag Outwell står Oase Outdoor, der er det danske moderselskab for tre af Europas førende telt- og campingmærker: Easy Camp, Outwell og Robens. Outwell’s mål er, at sikre fantastiske campingoplevelser for hele familien.

 

Campingturen og naturen nydes bedst hvis udstyret er i orden. Derfor er Outwell konstant i gang med at udvikle nye innovative telte og campingudstyr. Det sker blandt andet i dialog med kunderne. Eksempelvis er der fokus på optimal komfort, de bedste materialer, og at udstyret skal være praktisk og nemt at bruge. Desuden skal et Outwell telt opfylde strenge kvalitetskrav, hvilket indebærer laboratorietest og test i vind- og regnsimulatorer. Hvert telt kontrolleres også for fejl og mangler før det pakkes.

 

Innovative telte

Outwell har stået bag en række nyskabelser. De var de første til at lancere tæpper og teltunderlag, som gør campingoplevelsen mere behagelig. Tæpperne isolerer, og teltunderlaget beskytter teltbunden mod at komme direkte i kontakt med jorden. Det forlænger teltets levetid.

 

I 2012 lancerede Outwell telte med tonede ruder, som beskytter mod solen. I afdelingen for oppustelige telte, kan vi også nævne Outwells One-Go inflation Technology, hvor teltet pumpes op via en enkelt ventil. Det er dermed ikke nødvending at flytte pumpen fra rør til rør. Er uheldet ude og der går hul på et rør, er det muligt at isolere hvert enkelt af de lodrette rør, så man undgår at hele rammen tømmes for luft. Det gør en reparation nemmere.

 

Størrelser af telte fra Outwell

Vi har forskellige størrelser af campingtelte, 2-4 personers telte, 5-6 personers telte, familietelte og pop-up telte. Outwell telte, er ofte konstrueret som kuppeltelte eller tunneltelte i forskellige varianter, eksempelvis de innovative telte, der pumpes op i løbet af få øjeblikke. Så kan du bruge tiden på noget andet.

 

Outwell campingmøbler

Når man camperer, er det praktisk med ekstra udstyr, som borde, stole, og måske et sammenklappelig gaderobeskabe. Eller hvad med en foldeseng til dig, som ikke har lyst til at sove nede på jorden?  Ekstra udstyr fylder naturligvis, men kan gøre campingoplevelsen større.

 

Outwell telttilbehør

På telturen får du brug en ordentlig gummihammer til at hamre pløkker i med, og en pløkoptrækker er også rar at have, så du ikke overbelaster fingrene, når I skal videre. I kategorien med Outwell telttilbehør, har vi også en lang række af andet udstyr, eksempelvis genopladelige lamper, pumper og sømforsegler.

 

Outwell telte tilbud

Leder du efter Outwell telte på tilbud, kan du klikke her og se nedsatte telte og campingudstyr.