Familietelte og campingtelte

Her finder du vores udvalg af store campingtelte og familietelte til når hele flokken skal med på eventyr - fra kendte mærker som Outwell, Nordisk og Robens. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Familietelte og campingtelte til lækre naturoplevelser

  Hvis et sommerhus er lidt for rodfæstet til dig, og hvis du ikke helt er fan af at køre rundt med en campingvogn, så er et stort familievenligt campingtelt muligvis det helt rigtige for dig. Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af store telte til hele familien fra kendte mærker som OutwellVaudeEasy CampRobens og Nordisk.  

  Mange danskere har sommerhus eller campingvogn, men flere og flere har fået øjnene op for glæden og fleksibiliteten ved et campingtelt. Gennem årene er der sket revolutionerende ændringer og forbedringer indenfor telte, og det kan mærkes på komforten, når ferien kalder.

  Med et stort og rummeligt telt, hvor der er plads til både voksne, børn, børnebørn og firbenede venner, en hel flok spejdere eller venner på en festival er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor den næste spændende tur eller ferie skal gå hen. Du kan finde inspiration til en masse lækre campingområder i Europa på vores blog. 

  Tunge telte – lækker oplevelse

  Oftest når man tager på camping, bor man flere dage samme sted, og vægten af teltet er derfor ikke så afgørende. Til gengæld er det mere komfortabelt, hvis pladsen i teltet er god. Man kan jo ikke altid vide sig sikker på vejret, og skulle himlen åbne sig, er det dejligt at kunne sidde i tørvej allesammen og hygge sig med kortspil eller måske et glas rødvin?

  Et familietelt er nemlig helt perfekt til at være slået op i længere tid, og det passer perfekt ind på campingpladser over hele verden – eller bare ude i haven. På grund af den gode plads vejer det nemlig en del, og det er altså ikke så oplagt til vandreturen – det kan dog sagtens fragtes i en kano, og det er helt oplagt til køreferien. Hvis du er på udkig efter mindre telte, som kan tages med i rygsækken, kan du se vores store udvalg af telte her. 

  Når det først et campingtelt er slået op, er det en solid base, hvorfra der kan udgå spændende vandreekspeditioner, blive lavet festmåltider eller leget i ly af i flere dage. De er nemme at slå op, og hvis man er flere om det, er det nemt og hurtigt at få det til at stå stabilt. 

  De store campingtelte er ikke konstrueret til fjeldturene, men er helt geniale på campingpladserne verden rundt. De fylder og vejer mere en fjeldteltene, men er væsentlig nemmere at have med end en campingvogn. 

  Med teltet har man mulighed for at opleve hele verden, hvor sommerhuset får dig låst fast til samme lokation, og vil du helst blive på den jyske vestkyst, i det maleriske Skagen eller ved det Fynske Øhav, så holder teltet dig bestemt ikke tilbage. Det er endda ofte nemmere at få adgang til havudsigt på en campingplads. Skulle vejret ikke helt arte sig efter dine planer, har du samtidig mulighed for hurtigt at flytte ferien et andet sted hen.

  Store telte indrettet til højeste komfort

  Et campingtelt er det perfekte telt til familien, der gerne vil kunne nyde naturen og alt, hvad den har at byde på fra trygge og behagelige omgivelser. Det kan godt være, at et stort telt vejer mere end de fleste andre, men det giver til gengæld en lang række fordele rent komfortmæssigt. 

  De store og førende mærker har mange års erfaring med teltproduktion og har opbygget enorm forståelse for de små detaljer, der øger glæden på ferien. De har alle et kæmpe teltsortiment, så uanset, om du ønsker et 3-personers med én sovekabine eller et mindre slot med mange sovekarabiner og måske et legerum til børnene, så findes det!

  Gennem de seneste år har campingteltene været igennem en del ansigtsløft, og i dag er de fuldkommen skræddersyede til at være en fleksibel og komfortabel måde at holde ferie på. Teltene er indrettet med flere sove- og opholdskabiner, så det er muligt at være og sove i det samme telt, uden nødvendigvis at være i det samme rum. 

  I vores webshop kan du finde alt det sovegrej, man får brug for på en tur ud i det blå; både lækre soveposer til sommer, vinter og alt derimellem samt komfortable liggeunderlag, der hjælper hele familien til at sove som en drøm.

  Oftest er der fuld eller næsten fuld ståhøjde i hele teltet, store vinduer og faste bunde i opholdsrummene, så man kan efterlade skoene udenfor. Desuden er der mulighed for, at alle kan opholde sig indenfor og drikke en kop kaffe eller spille kort, hvis vejret ikke lige er til at være udenfor i. 

  Du kan blive meget klogere på, hvordan man afgør et telts vandtæthed, ved at besøge bloggen. 

  Hvis solen derimod skinner, gør det store indgangsparti det nemt at åbne teltet op, så man kan sidde i læ under oversejlet og bare nyde den friske luft, mens nogle andre sørger for at grille aftensmaden på en smart lille grill

  Udover teltenes egne smarte funktioner, kan det desuden være lækkert selv at medbringe lidt ekstra til at forsøde ferien. Det kan være lækre campingmøbler, en solid støbejernsgryde til bålet eller måske en hyggelig lygte, som kan lyse natten op, når mørket falder på. 

  På vores blog kan du finde endnu flere tips og tricks til at peppe lejrpladsen op og gøre den ekstra lækker

  Solide telte til mange eventyr

  Uanset om dit nye telt skal stå ude i haven, i en eventyrlig skov, på en campingplads med udsigt over Gardasøen eller på en frisk klittop oppe ved Skagen, så er du sikkert på jagt efter noget, der holder lidt længere og kan bruges mere end blot en sæson. 

  Mange campingtelte og familietelte laves i en rigtig god kvalitet, så de kan modstå både regn og vind – de fleste laves i slidstærkt polyester, så de er modstandsdygtige og holdbare overfor elementerne. Du kan dog også finde en masse store telte og familietelte i bomuldsblandinger, hvilket giver et fantastisk indeklima. 

  Pris og kvalitet hænger oftest sammen, så det er vigtigt, at du gør dig klart, hvad du forventer af dit nye telt, inden du investerer. Du kan læse vores store teltguide på bloggen, og ellers er vi altid klar til at guide dig på telefonen eller i din nærmeste Eventyrsport-butik. 

  De dyrere familietelte og campingtelte på markedet er lavet til at holde i mange år og til mange spændende eventyr. Hvis du vælger et af de billigere telte, kan man forvente en god pris, men måske ikke så lang holdbarhed. Det er smart, hvis teltet skal bruges til en festival eller måske som legested ude i baghaven, hvor det ikke gør noget, at det går vildt for sig.

  Pas godt på dit telt – så passer det godt på dig

  Uanset hvilken kvalitet, form eller materiale du vælger, er det en god idé at passe godt på dit nye telt. Teltet holder i mange år, hvis man passer på det, og da det ikke fylder mere, end det kan ligge på loftet, i kælderen eller nederst i klædeskabet, kan man hurtigt smide det bag i bilen og drage på tur hen over weekenden.

  Et familietelt vil med årene blive udsat for solens kradse UV-stråler, og ligesom os mennesker har de også bedst af beskyttelse. Ved at slå det op på en skyggeplads eller i læ sparer du teltet for mange af solens skadelige UV-stråler, som kan være med til at nedbryde teltet – på den måde kan du også holde temperaturen inde i teltet nede, hvis du er i et varmt klima. 

  Det bedste og vigtigste er dog at beskytte teltet mod fugt, når det igen skal pakkes væk. Fugt og skidt kan være hårdt for de materialer, teltet er lavet af. Få børstet snavset ud, så sovekabiner og apsis ikke er fyldt med græs og sand. Græsset giver fugt, og sandets friktion slider enormt meget på teltet. 

  Derfor er det også en god idé, at du hænger dit telt til tørre, når du kommer hjem fra en ferie eller tur ud i det blå. Fugt mørner og ødelægger teltets materialer, og selvom det ikke nødvendigvis er vådt af regn, så vil fugten fra jorden og kondensen fra udånding og sved stadig sidde i teltet. Når teltet er helt tørt, bør du børste det rent for skidt, inden du pakker det ned igen – så er det klar til mange flere eventyr. 

  Hvis uheldet er ude, og syningerne ikke længere er vandtætte, eller hvis du har mistet nogle pløkker i kampens hede, kan du tjekke vores store udvalg af tilbehør og ekstra dele til telte. 

  Læs også: