Robens

Her finder du vores udvalg af små og store telte, soveposer, liggeunderlag og tilbehør fra danske Robens, som leverer kvalitetsudstyr til friluftsfolket.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Robens telte – funktionelle telte til al slags friluftsliv

Robens er den del af det danske Oase Outdoors, der også ejer de velkendte mærker Outwell og Easy Camp, og er et rigtig godt valg til mange former for camping- og friliftsliv. Robens leverer nemlig telte i god kvalitet til fornuftige priser til alt lige fra den vægtopmærksomme solovandring til den helt store sove-i-telt-ferie på campingpladser rundt om i Europa.   

 

Plads til hele familien eller bare din rygsæk?

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af Robens telte til alle slags eventyr ud i det blå. Hvis du skal på en spændende og legende let campingferie, kan et af de større og mere rummelige 4+ personers telte være et rigtig godt bud på et lækkert og funktionelt familietelt. Her er god plads til både hele familiens sovegrej og oppakning samt ophold og madlavning, hvis det ikke er vejr til at være under åben himmel.

Hvis du skal på en aktiv ferie med kæresten eller skal ud at vandre langs Caminoen alene, er et af de mindre 1-3 personers telte måske det helt rigtige valg for dig. Både de større og mindre udgaver fås i forskellige vægtklasser, så der er noget for vandreren, campisten og til køre- eller cykelferie-entusiasten, der ønsker et teknisk dygtigt telt til en god pris.  

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, der er den rigtige for dig, kan du læse vores store teltguide her. 

 

Solide materialer og funktionelle designs

Robens udvalg af telte er meget alsidigt og kan tilfredsstille både glamperen, campisten og vandreren. Fælles for dem alle er dog, at der er tænkt over designet og materialerne, så produkterne kan holde til de strabadser, det bliver udsat for på diverse aktive og vilde eventyr. 

Hvis du undervejs mister en bardunstrammer eller et par pløkker, laver Robens også en masse udstyr og reservedele til deres produkter. På den måde kan dit Robens telt være en tro følgesvend i mange år. 

Hvis du er på udkig efter inspiration til, hvor du kan tage dit nye telt med hen på sit første eventyr, kan du finde en masse bud på spændende teltferier og teltture på Eventyrsports store blog