Outwell telte

23 Varer

Se hele vores udvalg af Outwell telte - alt fra små 1-2 personers telte, der er pefekte til vandreturen, til store familietelte, der er velegnet til camping, glamping og bilferie. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Outwell telte til ethvert behov

Når man skal overnatte i naturen, er det ideelt med et let og godt telt, der dækker alle ens behov, så man får en god nats søvn. Teltene fra Outwell er designet netop til dette. Uanset om du skal på vandretur, på camping eller have en romantisk overnatning under åben himmel, har Outwell et telt til dig og dine behov.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af Outwell telte, og du finder alt fra små praktiske 1-2 personers telte til store familietelte, der kan rumme hele familien under én dug. Familieteltene er på grund af deres vægt bedst egnet til campingturen eller bilferien, hvor udstyret ikke skal løftes så langt.

De mindre telte – både 1-2 personers og 3-4 personers teltene kan du nemt have med på en vandretur, som en del af din oppakning. Flere af vores rygsække har endda stropper, der er perfekte til at spænde et telt fast med.

Til dig der ønsker telte i høj kvalitet

Ønsker du et telt i høj kvalitet, hvor du er sikret god åndbarhed, smart design og vandtæthed, så skal du vælge et telt fra Outwell. Et af de mest fremtrædende kvaliteter ved Outwell telte er deres innovative design, der kombinerer funktionalitet og komfort. Du får et slidstærkt telt i polyester med kraftige stænger, der også kan holde til en omgang uvejr med vand og vind.

Med andre ord får du med Outwell et telt, der slidstærkt og holder til i flere sæsoner og til mange eventyr. Teltene er nemme at slå op og har mange fede detaljer, der øger din komfort. Flere modeller har bl.a. sovekabine, mørklægningsmuligheder, ventilationssystemer og udluftningskanaler. Derudover er selve dugen UV-resistent og vandtæt, så dine ejendele forbliver tørre – hvis du selvfølgelig har husket at lukke teltet ordentligt.

Lær mere om vandsøjletryk i telte, så du er sikker på, du vælger den rette model til dit behov.

Vælg det rette telt

Der kan være forskellige behov og ønsker til dit telt, så inden du køber et, er det en god ide at lære lidt mere om de enkelte modeller, så du er sikker på, du får det rette telt sendt hjem til dig.

Outwell tilbyder både store og små telte – det første step er selvfølgelig at vælge et telt, hvor der er plads til alle mand. Derudover er det også vigtigt at kigge på højden og modellen, idet nogle telte kun kan købes i sidehøjde, mens andre også findes i ståhøjde, hvilket kan være praktisk, hvis man skal være flere i teltet, eller hvis du ønsker at kunne bevæge dig frit omkring.

De fleste telte er nemme at slå op, men det kan være en god ide at se nærmere på, om du skal have et telt med stænger eller et oppusteligt telt afhængigt af dit behov.

Et oppusteligt telt har luftkanaler i stedet for stænger, og de kan derfor pustes op på få minutter, og der er ikke nogen, der skal løfte tunge ting over hovedet, eller høje teltet sammen indtil alle stænger er på plads. Det eneste, det kræver, er en pumpe, og så er du klar til at slå dit telt op.

Hvorfor skal du vælge et lufttelt?

Ulempen ved oppustelige telte – eller lufttelte er, at de ofte ligger i den tunge ende, når det kommer til vægt. Det skyldes, at de er fremstillet til at være store og rummelige. Det betyder også, at de ikke egner sig til vandreture eller eventyr, hvor du skal bære dit grej langt. Her er det bedre at vælge et ”almindeligt” telt med stænger, som i dag fremstilles i glas og fiber, der sikrer, at de ikke er alt for tunge – afhængig af teltet størrelse.

Gør din tur mere komfortabel

Skal du på camping eller bilferie, hvor udstyret ikke skal bæres langt, så gå aldrig ned på komfort! I dag findes der et hav af campingudstyr, der kan gøre campinglivet til det rene glampingliv. Sørg for at vælge et Outwell telt, hvor der f.eks. er plads til et par stole samt et spisebord, så maden kan nydes lige så godt som sad du hjemme i køkkenet.

Blandt diverse telttilbehør findes der også lamper og køkkenudstyr, der kan øge komforten, så teltet nærmest føles som hjem.

Det er selvfølgelig ikke kun campingfolk, der skal have glæde af komfort. Skal du på vandretur, hvor udstyret skal bæres med rundt, kan du også få grej, der kan øje din komfort. Hos Eventyrsport har vi gjort meget ud af at samle et sortiment af alt det, du kan få brug for på en vandretur. Vi har sikret, at flere af tingene er letvægt, så din bagage ikke bliver for tung, eller det fylder for meget i rygsækken.

Se hele vores udvalg af udstyr lige her.

Vedligeholdelse af Outwell telte

Den gode kvalitet og designet gør, at teltene fra Outwell er slidstærke og kan holde til en del eventyr, men det betyder selvfølgelig ikke, at de ikke kan gå i stykker, hvis du ikke vedligeholder dem korrekt.  

Sørg for at teltet er rent og fri for skidt og skarpe genstande, inden du pakker det sammen. På den måde sikrer du, at der ikke er noget, der kan ridse eller flænse teltdugen op, når det rulles sammen.
Det er også vigtigt, at du lader teltet tørre helt, inden du pakker det sammen, så der ikke dannes fugt og mug med tiden.

Er teltet vådt, når det skal pakkes sammen ude i naturen, kan du sagtens pakke det ned, mens det er vådt. Du skal bare sørge for at pakke det ud og hænge det til tørre, så snart du kommer hjem, så det får luft og dermed tørre helt, inden det pakkes ned i længere tid.