Løbebukser til herrer

43 Varer

Den rette beklædning er vigtig. Fordelene ved løbetights og løbebukser er materialerne og pasformen. Syntetisk stof transporterer sveden væk og det atletiske snit fremmer funktionaliteten i bukserne. Her finder du løsninger til herrer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Tekniske løbetights og løbebukser til herrer

Den rette beklædning er afgørende for en komfortabel oplevelse, når du løber. Det har du sikkert allerede opdaget. Det gælder om du er en habil løber eller helt nybegynder i løbeskoene.

Og hvad end du har mange løbekilometer i benene eller blot skal til at tage de første skridt, så er det altså vigtigt, at du er iført det rette løbetøj. Det gælder også for dine løbebukser eller løbetights.

Nogle af de mange fordele ved løbetights og løbebukser findes i de materialer, de er fremstillet i og i deres pasform. Syntetisk stof transporterer sveden væk fra kroppen og det atletiske snit fremmer bevægelsesfriheden i bukserne.

Løbebukser eller løbetights?

Om du vælger løbetights eller løbebukser, afhænger i høj grad af dine egne præferencer, og er mest af alt om personlig smag. Forskellen ligger i pasformen. Det kommer vi ind på i det følgende.

Nogle vil endda opleve, at både løbetights og løbebukser kan være for varme og vil derfor foretrække løbeshorts. Find vores store udvalg af løbeshorts til herrer her.

Gør dig selv den tjeneste at vælge et par løbetights eller løbebukser af høj kvalitet. De billige modeller vil miste deres pasform over tid.

Hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af de bedste løbetights og løbebukser til herrer fra flere forskellige kendte kvalitetsmærker. Du finder eksempelvis modeller fra FusionCraftAdidas og Salomon.

Vi har selvfølgelig også en masse løbebukser og løbetights til kvinder fra. eks. Kari Traa, dem kan du finde her.

Flere fede funktioner til løb

Løbetights og løbebukser til herrer byder på mange forskellige fordele, som gør dem helt ideelle til netop løb.

Lommer på siden kan rumme en telefon. Eller lommer i lænden enten med eller uden lynlås, så du kan medbringe nøgler, snack mm. uden at skulle have en irriterende taske med dig eller være nødt til at bære tingene i hænderne.

En anden fordel, som du finder på flere løbetights eller løbebukser til herrer, er en lynlås ved anklerne i bunden af benene, så du kan tage dem over dine løbesko.

Yderligere er der selvfølgelig tænkt på sikkerheden. Det er nemlig utrolig vigtigt, at du er synlig, når du er ude og løbe i mørke og derfor har mange løbetights og -bukser gerne refleksprints.

0018_0034_1060_Fusion_1_Oktober-163

Find de helt rette løbetights til mænd

Et par løbetights er ikke bare et par tilfældige bukser til løbeturen. De byder nemlig på en masse forskellige funktioner og fordele, som gør dem helt ideelle til løbeturene. Det gælder om du er til de korte og hurtige ture eller til de helt lange ruter gennem landskabet.

Pasformen der passer til løb

Løbetights er stramme og sidder tæt til kroppen, hvilket gør dem helt perfekte til løb.

Den stramme pasform gør, at du ikke har noget stof som hænger løst og skarver mod lårene. Løbetights følger din bevægelser og giver optimal frihed. Lige præcis det man har brug for, når man er ude med løbeskoene på?

Det kan blive meget ubehageligt når løbetøjet sidder forkert og skarver. Især hvis du er ude og løbe over længere tid. Ved at vælge et par gode løbetights i høj kvalitet har du sikret dig selv mod denne slags skader på din løbetur.

Løbetights er også helt ideelle til den hurtige løber, som netop gerne vil hurtigt frem. Idet løbetights sidder tæt, yder de nemlig minimal vindmodstand, og man hæmmes ikke af flagrende stof.

Længde, tykkelse og funktioner ved løbetights til herrer

Tights til herrer fås i flere forskellige modeller, længder og tykkelser. Det betyder, at der helt sikkert også er en model, der passer til dig og din løbestil.

Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af løbetights i forskellige længder. Hvilken længde du bør vælge, afhænger mest af alt af dig og dine præferencer.

Der findes de korte løbetights, som har shorts-længde. Du kan også vælge et par i ¾ længde, der går til knæene eller lige over. Dem kan du finde både med eller uden kompression.

Er du til de lidt længere løbetights, så er der også flere muligheder. Her er der både modeller i 7/8 længde, der går til over anklerne og løbetights i helt almindelig lang længde. Hvis du har meget lange ben, så findes der også løbetights til herrer med ekstra længde. Et godt bud kunne være Fusion C3 X-Long Tights.

Selvom det er en smagssag, hvad man bedst kan lide at løbe i, så er der selvfølgelig et par fordele, som følger med de forskellige modeller.

Hvis du eksempelvis ikke lader dig slå ud af frostkolde dage, hvor du kan se din egen ånde på løbeturen, så kan det eksempelvis være, at du skal tage et kig på et par af de tykkere modeller. Til de kolde perioder på året eller til løb i bjergene findes der nemlig specielt varme og modstandsdygtige løbetights i tykkere materialer.

Vinterløbetights har den egenskab at de ofte er kradset op på indersiden. På denne måde kan den varme, som din krop har genereret, holdes bedre inde. Du kan desuden få vinterløbetights som har vind- og vandtæt membran på fronten. Med disse løbetights holdes du altså både varm og tør.

Vi fører specielle vinterløbetights fra bl.a. FusionSalomonInov8 og New Balance.

Skal du ud og løbe i det varme sommervejr, så kan det på den anden side være rigtig rart, at der er lidt mere luft til kroppen. Her er det selvfølgelig helt oplagt at vælge et par korte løbetights, så du har benene frie.

Løbetights til herrer har en pasform, der er designet med udgangspunkt i herrekroppen, men du kan også finde unisex modeller, som både kan bruges som løbetights til damer og herrer. Unisex modeller har en neutral pasform, hvilket betyder, at de sidder godt på de fleste.

Uanset hvilken type løbetights du er på udkig efter, så kan du finde et par her hos Eventyrsport. Vi har et stort udvalg af løbetights til herrer i flere længder, tykkelser og pasformer.

Fusion_12September-73_low

Løbebukser til herrer med en løsere pasform

Løbebukser er kendetegnet ved en løsere pasform end tights. Så hvis du ikke bryder dig om det stramme look, som du får med et par løbetights, så er et par løbebukser altså en oplagt mulighed.

Løbebukser til herrer kan bruges til en lang række af ting og er generelt et meget alsidigt stykke tøj. Løbebukser kan eksempelvis bruges både før, under og efter din løbetur eller tur i fitnesscenteret.

De fleste modeller er helt ideelle både til træningen, men altså også til noget afslapning på sofaen eller måske en gåtur med hunden.

Vi har modeller til herrer fra flere forskellige mærker, såsom Fusion og Adidas.

Du kan eksempelvis vælge modellen Fusion C3+ Recharge Pants til herrer. Det er en alsidig buks, som på en gang er tætsiddende nok til, at du kan bevæge dig ubesværet på din løbetur og løse nok til, at du kan bruge dem som hverdagsbukser, til rejser eller på en afslappet søndag på sofaen.

Find de bedste løbetights til herrer hos Eventyrsport

Er du i tvivl om et par løbetights eller løbebukser, er det rette valg for dig? Eller vil du bare gerne prøve et par modeller, inden du træffer dit valg? Så er du selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker med løbesortiment. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde de helt perfekte løbetights eller løbebukser.