Løbetights og løbebukser til herrer

Den rette beklædning er vigtig. Fordelene ved løbetights og løbebukser er materialerne og pasformen. Syntetisk stof transporterer sveden væk og det atletiske snit fremmer funktionaliteten i bukserne. Her finder du løsninger til herrer.

  per side
  Sorter stigende

  Løbetights og løbebukser til herrer

  Når du er ude og løbe, så er det vigtigt med den rette beklædning. Det er generelt ikke særlig rart at løbe rundt i almindeligt tøj, og det bliver kun endnu mindre rart, når der er tale om en rigtig løbetur. Det ved du sikkert allerede godt - hvad end du er en habil løber eller helt nybegynder i løbeskoene.

  Og hvad end du har mange løbekilometer i benene eller blot skal til at tage de første skridt, så er det altså vigtigt, at du er iført det rette løbetøj. Det gælder også for dine løbebukser eller løbetights.

  Nogle af de mange fordele ved løbetights og løbebukser findes i de materialer, de er fremstillet i og i deres pasform. Syntetisk stof transporterer sveden væk og det atletiske snit fremmer funktionaliteten i bukserne. Du får således en mere komfortabel og ubesværet løbeoplevelse, end hvis eksempelvis løb i bomulds joggingbukser.

  Men om løbetights eller løbebukser er det rette valg for dig, afhænger i høj grad af dine præferencer, og er mest af alt om personlig smag. Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af løbetights og løbebukser fra flere forskellige kendte kvalitetsmærker.

  Du finder eksempelvis modeller fra Fusion, Craft, Adidas og Salomon. Vi har selvfølgelig også en masse løbebukser og løbetights til kvinder, dem kan du finde her.

  Find de helt rette løbetights til herrer

  Et par løbetights er ikke bare et par tilfældige bukser til løbeturen. Løbetights byder nemlig på en masse forskellige funktioner og fordele, som gør dem helt ideelle til løbeturene. Det gælder, hvad end du er til de kortere og hurtigere ture eller til de helt lange ruter gennem landskabet.

  Løbetights er stramme og sidder tæt til kroppen. Det har to overordnede fordele, som gør dem helt perfekte til løb. Det strammere look sørger nemlig for at mindske irritation og leder hurtigt sveden væk.

  Den stramme pasform gør, at du ikke har noget stof som hænger løst og skarver mod lårene. Løbetights følger din bevægelser og giver optimal frihed. Og er det ikke lige præcis det, som man gerne vil have, når man er ude med løbeskoene på?

  Der findes næsten ikke noget mere irriterende, end når løbetøjet sidder forkert og skarver. Ved at vælge et par løbetights har du sikret dig selv mod denne slags frustrationer på din løbetur. Så kan du nøjes med at skulle koncentrere dig om, hvor mange kilometer du har tilbage, og om du måske er ved at slå din personlige rekord.

  Løbetights er også helt ideelle til den hurtige løber, som netop gerne vil hurtigt frem og måske slå egne eller andres rekorder og vinde løb. Da løbetights sidder tæt yder de nemlig minimal vindmodstand, og det vil altså ikke være det, der har indflydelse på din løbetid.

  Så hvad end du er til de lange eller korte løbeture, eller måske lidt af det hele, så går du ikke galt med et par gode løbetights i høj kvalitet.

  Længde, form og tykkelse

  Løbetights fås i flere forskellige modeller, længder, former og tykkelser. Det betyder, at der helt sikkert også er en model, der passer til dig og din løbestil.

  Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af løbetights i forskellige længder. Hvilken længde du bør vælge, afhænger mest af alt af dig og dine præferencer.

  Der findes de korte løbetights, som har shorts-længde. Du kan også vælge et par i ¾ længde, der går til knæene eller lige over. Dem kan du finde både med eller uden kompression.

  Er du til de lidt længere løbetights, så er der også flere muligheder. Her er der både modeller i 7/8 længde, der går til over anklerne og løbetights i helt almindelig lang længde. Hvis du har meget lange ben, så findes der også løbetights med ekstra længde. Et godt bud kunne være Fusion C3 X-Long Tights.

  Selvom det er en smagssag, hvad man bedst kan lide at løbe i, så er der selvfølgelig et par fordele, som følger med de forskellige modeller.

  Hvis du eksempelvis ikke lader dig slå ud af frostkolde dage, hvor du kan se din egen ånde på løbeturen, så kan det eksempelvis være, at du skal tage et kig på et par af de tykkere modeller. Til de kolde perioder på året eller til løb i bjergene findes der nemlig specielt varme og modstandsdygtige løbetights i tykkere materialer.

  Vinterløbetights har den egenskab at de ofte er kradset op på indersiden. På denne måde kan den varme, som din krop har genereret, holdes bedre inde. Du kan desuden få vinterløbetights som har vind- og vandtæt membran på fronten. Med disse løbetights holdes du altså både varm og tør.

  Vi fører specielle vinterløbetights fra bl.a. Fusion, Salomon, Inov8 og New Balance.

  Skal du ud og løbe i det varme sommervejr, så kan de på den anden side være rigtig rart, at der er lidt mere luft til kroppen. Her er det selvfølgelig helt oplagt at vælge et par løbeshorts, så du har benene frie for for meget stof.

  Du kan samtidig finde forskellige modeller af løbetights. Der er selvfølgelig løbetights til herrer, som har en pasform, der er designet med udgangspunkt i herrekroppen.

  Men du kan også finde unisex modeller, som både kan bruges som løbetights til damer og herrer. Unisex modeller har en neutral pasform, hvilket betyder, at de sidder godt på de fleste.

  Uanset hvilken type løbetights du er på udkig efter, så kan du finde et par her hos Eventyrsport. Vi har et stort udvalg af løbetights i flere længder, tykkelser og pasformer.

  Løbebukser for en løsere pasform

  Løbebukser er kendetegnet ved en løsere pasform end tights. Så hvis du ikke bryder dig om det stramme look, som du får med et par løbetights, så er et par løbebukser altså en oplagt mulighed.

  Løbebukser til herrer kan bruges til en lang række af ting og er generelt et meget alsidigt stykke tøj. Løbebukser kan eksempelvis bruges både før, under og efter din løbetur eller tur i fitnesscenteret.

  De fleste modeller er helt ideelle både til træningen, men altså også til noget afslapning på sofaen eller måske en gåtur med hunden.

  Vi har modeller fra flere forskellige mærker, såsom Fusion og Adidas.

  Du kan eksempelvis vælge modellen Fusion C3+ Recharge Pants. Det er en alsidig buks, som på en gang er tætsiddende nok til, at du kan bevæge dig ubesværet på din løbetur og løse nok til, at du kan bruge dem som hverdagsbukser, til rejser eller på en afslappet søndag på sofaen.

  Hvorfor vælge et par løbetights eller løbebukser

  Løbetights og løbebukser byder på mange forskellige fordele, som gør dem helt ideelle til netop løb.

  En af fordelene er de lommer, som du finder på siden af benene eller i lænden. Enten med eller uden lynlås. Lommerne gør, at du kan medbringe telefon, nøgler, snack mm. uden at skulle have en irriterende taske med dig eller være nødt til at bære tingene i hænderne.

  En anden fordel, som du finder på flere løbetights eller løbebukser, er en lynlås i bunden af benene, så du kan tage dem over dine løbesko.

  Yderligere er der selvfølgelig tænkt på sikkerheden. Det er nemlig utrolig vigtigt, at du er synlig, når du er ude og løbe. Derfor har løbetights og -bukser gerne refleksprint.

  Er du i tvivl om et par løbetights eller løbebukser, er det rette valg for dig? Eller vil du bare gerne prøve et par modeller, inden du træffer dit valg?

  Så er du selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde de helt perfekte løbetights eller løbebukser.