Kari Traa

55 Varer

Kari Traa er tøj lavet til kvinder, af kvinder. Herunder kan du se vores udvalg af løbetøj og undertøj til damer i de flotte designs og mønstre som Kari Traa er kendt for. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kari Traa - for kvinder, af kvinder

Kari Traa mærket har sit navn fra skaberen, nemlig den norske Kari Traa. Kari Traa er på flere måde en meget fascinerende kvinde. Hun er både grundlægger af det internationale sportsmærke Kari Traa og freestyle skiløber med hele 3 OL medaljer i bagagen.

Kari Traa er vokset op i den norske natur med en eventyrlysten livsstil. Denne livsstil førte til en karriere i freestyle skiløb. En meget mandsdomineret sportsgren hvor designet på sportstøjet og udstyret ikke rigtig passede til Kari Traas stil og personlighed.

Og det var startskuddet for brandet Kari Traa, som voksede fra selvstrikkede huer i lækkert design til hele Kari Traa kollektionen, som inkluderer alt fra løbetøj til undertøj. Mærket har i dag stor succes på internationalt plan, hvor det leverer produkter af høj kvalitet og har fokus på at motivere kvinder og piger til at tro på dem selv og dyrke sport.

Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af Kari Traa produkter til piger og kvinder. I alle produkterne er der øje for design, og du kan næsten vide dig sikker på, at der er noget, der passer perfekt til dig og dine behov.

Størrelsesguide til Kari Traa.

Fra undertøj til løbetights

Er du til skiløb, løb eller vandreture? Så er mærket Kari Traa det helt rette valg for dig. I vores udvalg her hos Eventyrsport kan du nemlig finde lækkert og godt tøj til et væld af forskellige formål.

Holder du eksempelvis af at komme ud og få nogle løbekilometer i benene, så kan du finde alt det tøj, som du kunne få brug for, for at gøre dine løbeture så gode og behagelige som muligt.

Der er tights, t-shirt og løbejakker, som er helt perfekte til løbeturene. Alt er lavet i flotte designs og med mulighed for at vælge imellem en masse flotte farver og mønstre - noget der kendetegner Kari Traa som brand.

Men du kan selvfølgelig også finde en masse tøj til alle mulige andre former for træning. Faktisk er der en god chance for, at du kan finde noget, uanset hvilken slags sport du dyrker. Er du til yoga, fitness, skiløb eller vandring? Hos Kari Traa skal du nok finde noget, der passer til dig og dine behov.

Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af tøj fra Kari Traa. Du kan kigge de mange styles igennem her i vores webshop, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme og besøge os i en af vores butikker. Her står vores medarbejdere til enhver tid klar til at hjælpe dig.