Craft

109 Varer

Her finder du vores udvalg af Crafts unikke svedtransporterende undertøj, huer , sokker og mellemlag til både sport, ski og løb.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Åndbart og lækkert træningstøj fra Craft

Når du skal være aktiv og sveden pibler frem på banden, så stiller det store krav til din påklædning.

Craft producerer unikt svedtransporterede løbetøj, der gør løbeturen en del sjovere. For som nogle vil sige: der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Og påklædningen er ingen undskyldning med et sæt kvalitets træningstøj fra Craft. Så kan du blive klædt på til at være aktiv hele året rundt.

Her på siden finder du et stort udvalg af undertøj, huer, sokker og mellemlag til både sport, ski og løb.

Alt træningstøj fra Craft er af topkvalitet. Det er produceret i åndbare materialer og flotte designs, så du kan få en optimal komfort under de hårde anstrengelser på cyklen, skiene eller løbeturen. På den måde kan du få den bedste glæde ud af din træning.

Størrelsesguide til Craft.

Undertøj i topkvalitet

Det hele startede i Sverige tilbage i 1973, her satte Anders Bengtsson sig for at finde et materiale, der kunne transportere sveden væk fra kroppen. Han var nemlig træt af at fryse, når sveden begyndte at gøre hans tøj vådt.

Det lykkedes ham at fremstille en trøje i et helt nyt materiale, der formåede at transportere sveden hurtigt væk fra kroppen. Siden er virksomheden kun vokset og i dag er mærket anerkendt og benyttes af mange top atleter og motionister i hele Skandinavien.

Find dit nye træningstøj her

Vi har sportsundertøj og træningstøj til både herrer og damer. Tøjet sikrer dig de allerbedste betingelser for din træning i al slags vejr, så er der ingen undskyldninger mere.

Hvis du er på udkig efter at gøre en god handel, så vælg vores ”tilbudsfilter” længere oppe på siden. Her ser du vores altid store udvalg af træningstøj Craft til super fordelagtige priser.

Du kan let handle online, vi har gratis levering indenfor 1-3 hverdage, og du kan returnere varen 365 dage fra købsdatoen.

Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores fysiske butikker. Her står vores dygtige personale altid klar med gode råd og vejledning, når du skal investere i nyt træningstøj eller andet outdoor udstyr.

Se også:

Hvis du gerne vil se træningstøj fra andre mærker, så tag et kig på linksene herunder. Vi har også en masse andet udstyr, så du kan blive klædt helt på til dine aktive eventyr.

Alt du skal bruge til løb – og mere til

Vores store udvalg af løbetøj til hele familien

Find dine næste løbesko her

Bliv klædt på til skiferien