Løbeshorts til damer

58 Varer

Løbeshorts er et vigtigt stykke tøj til din løbetur. Det syntetiske materiale transporterer sveden markant bedre væk fra kroppen og det atletiske snit fremmer funktionaliteten. Her finder du shorts til damer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

LØBESHORTS TIL DAMER:
Løbeshorts til damer er et vigtigt stykke tøj til din løbetur. Fordelene ved specielle løbeshorts i modsætning til almindelige shorts er materialerne og pasformen. Syntetisk stof transporterer sveden markant bedre og det atletiske snit fremmer funktionaliteten i bukserne. Du får således en mere komfortabel og ubesværet løbeoplevelse.
Hvilken type shorts du vælger er meget et spørgsmål om personlig smag, men funktioner i de forskellige modeller har en grund.

Vi har et bredt udvalg i alle prisklasser.

Løbeshorts:
Shorts er kendetegnet ved en løsere pasform end tights. Der er syet trusser i og de kan derfor bruges med eller uden undertøj. Bryder man sig ikke om det stramme look på et par løbetights, er shorts en oplagt mulighed.

Prøv eks.:
Saysky Pace
Fusion C3 Run Shorts Unisex

Der findes også helt tynde shorts uden hverken trusser eller tights syet i. De bruges uden over et par kompressionstights, som er væsentlig strammere end normale løbetights.

Korte løbetights:
Løbetights er stramme og sidder tæt til kroppen. Det har to overordnede fordele:

 • Mindsker irritation
 • Leder sveden hurtigt væk

Den stramme pasform gør at du ikke har noget stof som hænger løst og skarver mod lårene. Løbetights følger din bevægelser og giver optimal frihed. Løber man hurtig vil tights derfor også være ideelle og yde mindst vindmodstand.

Korte løbetights i unisex modeller bruges af både herrer og damer. Unisex modeller har en neutral pasform.
Eks.: Fusion C3 Short Tights Unisex

Korte løbetights i specielle dame udgaver har et feminint snit med højere hoftebånd og et andet forhold mellem længde og bredde. Enkelte modeller er forstærket bagpå, så stoffet ikke trækkes gennemsigtigt ved styrketræning eller yoga.
Eks.: Fusion C3+ Womens Short Training Tights

2-in-1:
Navnet dækker over et par løse shorts med stramme tights syet i. Du får således funktionerne fra et par løbetights og undgår slitage mellem dine lår, men uden det stramme look. Luften mellem de to lag stof er samtidig isolerende i kolde perioder.

Splitshorts:
Splitshorts er helt korte og med en slids i siden. Vi taler maksimal bevægelsefrihed og minimal vægt. Det er til de helt hurtige løbere, men vinder mere og mere udbredelse blandt almindelige løbere.

Øvrige relevante funktioner i løbeshorts:

 • Lommer på siden af benene eller i lænden med eller uden lynlås, så du kan medbringe telefon, nøgler, snack mm.
 • Refleksprint for øget synlighed

Vi fører løbeshorts til damer fra bl.a.: Fusion, Salomon, New Balance, SaySky, DOXA, Craft, Inov8, Montane.