Fleece herrer

Her finder du vores udvalg af fleecejakker og fleecetrøjer til mænd. Fleeces med mange forskellige tykkelser og anvendelsesmuligheder til hverdag og fritid.

  per side
  Sorter stigende

  Lækker og blød fleece til herrer

  Har du brug for en varm fleecejakke eller fleecetrøje til herrer? Tag et kig her på siden, hvor du finder fleece til mænd.

  Fleecejakker og fleecetrøjer er oplagte til mange former for friluftsliv – både cykling, vandring, klatring, skisport, jagt, sejlads og meget, meget mere. Og så er der også alle de situationer i hverdagen, hvor en fleece virkelig også kommer til sin ret. 

  En fleece kan være et enormt alsidigt stykke beklædning at have med i rygsækken, under armen eller hængende klar i skabet – en trøje eller jakke i fleece kan nemlig bruges til lidt af det meste, og så er det bare et allround praktisk stykke overtøj. 

  På lune dage er en blød fleece ofte nok til at holde varmen, hvis man ikke har lyst til at have en decideret jakke på, og den er nem at have med sig på aftenture om sommeren, hvor temperaturen kan falde lidt efter solnedgang. 

  På koldere tider af året er en fleece et oplagt valg som mellemlag, da den isolerer varmen fra kroppen rigtig godt, og mange modeller sidder tæt nok til, at man sagtens kan have den på under sin skaljakke eller regnjakke

  Fleece til herrer findes til mange forskellige formål, og pasform og detaljer er nøje tilpasset de strabadser, fleecen skal kunne holde til. Og så produceres fleecejakker og -trøjerne ofte i et sporty og stilrent design, der gør sig godt til både hverdag og fritid. 

  Vores store udvalg af herrefleece er nøje udvalgt og kommer fra kendte og populære mærker som HaglöfsArc’teryxFjällräven og Icebreaker.

   

  Herrefleece: Et godt og varmt valg

  Her på siden finder du en masse fleecetrøjer og fleecejakker til mænd, og de fås i et utal af varianter med forskellige egenskaber og pasformer. Vi har således både tykke og tynde herrefleeces, og der er modeller med og uden vindtæt membran, med og uden lynlås samt med og uden hætte. 

  Mange af os ejer en eller flere fleecejakker eller -trøjer, og det er der god grund til. En fleece er blød og varm, og den fungerer både til hverdag og til fritids- og friluftsaktiviteter i varme og kolde forhold – blandt andet fordi fleece som materiale er slidstærkt og hurtigtørrende.

  Fleece produceres i forskellige tykkelser, og nogle modeller er mere vamsede, mens andre føles silkebløde. Nogle er endda plyssede på indersiden men helt glatte på ydersiden. Det er lidt smag og behag, hvad man er til, men de er alle lækre og lune. 

  Nogle fleeces til herrer er meget fittede og tætsiddende. Den type fleece er derfor helt ideel som mellemlag i en lag-på-lag-opbygning under en anden god jakke. De tætsiddende fleeces er desuden gode til mange former for sport, hvor der sættes pris på strømlinet beklædning og mulighed for bevægelse.

  Andre modeller har en mere løs pasform og kan derfor nemt bruges som jakke eller cardigan i selv eller over et lunt inderlag – både i hverdagen over en pæn t-shirt eller til friluftsliv over en lækker uldundertrøje

  De mere løse og vamsede fleecejakker og fleecetrøjer er også helt perfekte at få varmen i på en kold vinterdag eller til at beskytte overkroppen mod vinden efter et forfriskende forårsdyp i havet.

   

  Bæredygtige og miljøvenlige fleecejakker og -trøjer 

  Der findes mange miljøvenlige fleecetyper på markedet, og i vores udvalg af fleece til herrer er der da også god mulighed for at finde en model, hvor miljø og bæredygtighed er tænkt ind i fremstillingen. 

  Det gælder både de lette sommerfleeces, de tykke vinterfleeces og de alsidige fleeces, som kan bruges hele året – der er nemlig ingen grund til, at godt grej skal være godt på bekostning af miljøet. 

  Hvis du er interesseret i at lære mere, finder du på vores store blog en god guide til at vælge bæredygtigt friluftsudstyr.

  Flere af vores fleeces er for eksempel bluesign®-certificerede, og andre fleeces opnår deres grønne status på grund af producentens egne løfter og forpligtelser. Bluesign®-certificeringen er din garanti for, er der tænkt over miljøet i hele fremstillingen af produktet – bl.a. ved at udelade skadelige stoffer.

  Du kan også altid kigge efter vores eget ’Careful Choice’-mærkat, som tildeles bæredygtigt og miljøvenligt friluftsgrej, hvis du er på jagt efter de ’grønneste’ fleeces. 

   

  Tilbud på fleecejakker til herrer

  Er du på udkig efter en herrefleecetrøje eller -jakke, så tjek da lige, om du kan gøre en ekstra god handel.

  Vi har ofte tilbud på mange af alle vores gode produkter, og vores fleecetrøjer og fleecejakker til mænd er ingen undtagelse. På vores store outlet er det ofte til at finde fleece og anden alsidig beklædning i høj kvalitet til rigtig skarpe priser. 

  Du kan også melde dig ind i Eventyrsports kundeklub. Så er du blandt de første, der får besked, når der er gode tilbud på fleece til mænd. 

  Du er også altid velkommen til at kigge ind i en af vores butikker og se vores udvalg der.

   

  Se også:

  Strik og trøjer til mænd