Fleece

Her finder du vores udvalg af fleecejakker og fleecetrøjer til mænd. Fleeces med mange forskellige tykkelser og anvendelsesmuligheder til hverdag og fritid.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Lækker og blød fleece til herrer

  Har du brug for en varm fleecejakke eller fleecetrøje til herrer? Tag et kig her på siden, hvor du finder fleece til mænd.

  Fleecejakker og fleecetrøjer herre er oplagte til mange former for friluftsliv – både cykling, vandring, klatring, skisport, jagt, sejlads og meget, meget mere. Og så er der også alle de situationer i hverdagen, hvor en fleece virkelig også kommer til sin ret. 

  En fleece kan være et enormt alsidigt stykke beklædning at have med i rygsækken, under armen eller hængende klar i skabet – en trøje eller jakke i fleece kan nemlig bruges til det meste, og så er det bare et allround praktisk stykke overtøj. 

  På lune dage er en blød fleece ofte nok til at holde varmen, hvis man ikke har lyst til at have en decideret jakke på, og den er nem at have med sig på aftenture om sommeren, hvor temperaturen kan falde lidt efter solnedgang. 

  På koldere tider af året er en fleece et oplagt valg som mellemlag, da den isolerer varmen fra kroppen rigtig godt, og mange modeller sidder tæt nok til, at man sagtens kan have den på under sin skaljakke eller regnjakke

  Fleecetrøjer til mænd findes til mange forskellige formål, og pasform og detaljer er nøje tilpasset de strabadser, fleecen skal kunne holde til. Og så produceres fleecejakker og -trøjerne ofte i et sporty og stilrent design, der gør sig godt til både hverdag og fritid. 

  Vores store udvalg af herrefleece er nøje udvalgt og kommer fra kendte og populære mærker såsom HaglöfsArc’teryxFjällräven og Icebreaker.

  Fleecetrøje herre - et godt og varmt valg

  Her på siden finder du en masse gode kvalitets fleecetrøjer og fleecejakker til mænd. Du finder et utal af varianter med forskellige egenskaber og pasformer. Vi har således både tykke og tynde herrefleeces, og der er modeller med og uden vindtæt membran, med og uden lynlås samt med og uden hætte. Så der er helt sikkert også en fleecetrøje herre, som passer til dig og det, du vil bruge den til.

  Mange af os ejer en eller flere fleecejakker eller -trøjer, og det er der god grund til. En fleece er blød og varm, og den fungerer både til hverdag og til fritids- og friluftsaktiviteter i varme og kolde forhold.

  Grunden til at en fleecejakke eller fleecetrøje herre er ideel til så mange forskellige formål og aktiviteter er blandt andet, fordi fleece som materiale er slidstærkt og hurtigtørrende. Samtidig findes der et væld af forskellige designs, som betyder, at du kan vælge lige den type fleece, som passer til det, du skal bruge den til.

  Skal du på tur i skoven med familien? På vandretur med rygsækken på? Eller op på cyklen på vej til arbejde? I alle tilfælde, og mange flere til, vil en fleecetrøje herre være din bedste ven. Det er blot om at finde den model, du bedst kan lide.

  Hvilken fleecetrøje herre skal du vælge?

  Fleecejakker til herrer produceres i flere forskellige modeller og designs. Først og fremmest er der tykkelsen, hvor du kan have de meget tykke og de mere tynde. Begge dele er super praktisk afhængigt af hvilken slags aktiviteter, du vil bruge dine fleecetrøje til herre til.

  Samtidig kan du også finde nogle modeller, som er mere vamsede, mens andre føles helt silkebløde. Nogle er endda plyssede på indersiden men helt glatte på ydersiden. Det er lidt smag og behag, hvad man er til, men de er alle lækre, lune og meget behagelige at have på.

  Du kan finde modeller fleeces til herrer er meget fittede og tætsiddende. Den type fleece er derfor helt ideel som mellemlag i en lag-på-lag opbygning under en anden god jakke. Der er flere gode fordele ved og årsager til at vælge en lag-på-lag opbygning, du kan læse mere om dem i artiklen her.

  Ud over at være gode som lag, så er de tætsiddende fleeces desuden gode til mange former for sport, hvor der sættes pris på strømlinet beklædning og mulighed for bevægelse.

  Andre fleecetrøje herre modeller har en mere løs pasform og kan derfor nemt bruges som jakke eller cardigan for sig selv eller over et lunt inderlag – både i hverdagen over en pæn t-shirt eller til friluftsliv over en lækker uldundertrøje

  De mere løse og vamsede fleecejakker og fleecetrøjer er også helt perfekte at få varmen i på en kold vinterdag eller til at beskytte overkroppen mod vinden efter et forfriskende forårsdyp i havet.

  Der er altså nok fleecetrøje herre modeller at vælge i mellem - og det gælder uanset, hvad du har tanker om at bruge dem til.

  Bæredygtige og miljøvenlige fleecejakker og -trøjer 

  Der findes mange miljøvenlige fleecetyper på markedet, og i vores udvalg af fleece til herrer er der da også god mulighed for at finde en model, hvor miljø og bæredygtighed er tænkt ind i fremstillingen. 

  Det gælder både de lette sommerfleeces, de tykke vinterfleeces og de alsidige fleeces, som kan bruges hele året – der er nemlig ingen grund til, at godt grej skal være godt på bekostning af miljøet. 

  Hvis du er interesseret i at lære mere, finder du på vores store blog en god guide til at vælge bæredygtigt friluftsudstyr. Så kan du læse om, hvad du bør kigge efter og tænke på, hvis du gerne vil tænke på miljø og bæredygtighed, når du køber nyt udstyr.

  Flere af vores fleecejakke og fleecetrøje herre modeller er for eksempel bluesign®-certificerede, og andre fleeces opnår deres grønne status på grund af producentens egne løfter og forpligtelser. Bluesign®-certificeringen er din garanti for, er der tænkt over miljøet i hele fremstillingen af produktet – bl.a. ved at udelade skadelige stoffer.

  Du kan også altid kigge efter vores eget ’Careful Choice’-mærkat, som tildeles bæredygtigt og miljøvenligt friluftsgrej, hvis du er på jagt efter de ’grønneste’ fleeces. 

  Fleecejakker og fleecetrøjer til hverdag og eventyr

  En fleecejakke eller -trøje er et helt eminent stykke tøj. Det kan bruges til et væld af forskellige aktiviteter og ved en masse forskellige lejligheder, hvilket betyder, at det altid er godt at have mindst en fleece hængende hjemme i skabet.

  Med en fleecetrøje herre har du eksempelvis det helt perfekte stykke overtøj at trække i, hvis du skal ud på en let gåtur, rundt i byen eller på arbejde. En fleecetrøje herre er nemlig ikke kun en trøje, men kan også bruges som overtøj i sig selv.

  Holder du af gode vandreture ude i naturen, så er en fleecetrøje herre også et godt valg. De er som nævnt utrolig behagelige, og de mange forskellige modeller og tykkelser gør, at du sagtens kan finde en fleecejakke eller fleecetrøje herre model, som passer til de ture, du skal ud på.

  Alt i alt kan fleeces bruges til det, du ønsker. Jakke, trøje, inderlag, midterlag eller yderste lag - mulighederne er mange. Det er bare om at finde den rette fleecejakke eller fleecetrøje herre model.

  Du kan blive inspireret til flotte vandreture, på vores store blog. Her finder du både forslag til smukke og udfordrende vandreruter og gode tips til outdoor livet, hvor din fleecejakke eller fleecetrøje herre vil egne sig helt perfekt.

  Tilbud på fleecejakker til herrer

  Er du på udkig efter en herrefleecetrøje eller -jakke, så tjek da lige, om du kan gøre en ekstra god handel.

  Vi har ofte tilbud på mange af alle vores gode produkter, og vores fleecetrøjer og fleecejakker til mænd er ingen undtagelse. På vores store outlet er det ofte til at finde fleece og anden alsidig beklædning i høj kvalitet til rigtig skarpe priser. 

  Du kan også melde dig ind i Eventyrsports kundeklub. Så er du blandt de første, der får besked, når der er gode tilbud på fleece til mænd. 

  Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge ind i en af vores butikker og se vores udvalg der. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr - og den helt rette fleece for dig.