Uldtrøjer til herrer

64 Varer

Disse trøjer er helt eller delvist i uld. Der er tykke sweatere i lammeuld og helt tynde i merino. Alle slags uld er temperaturregulerende, naturligt lugthæmmende og isolerer, selv om det bliver vådt.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Uldtrøjer til herrer giver god komfort og varme

Når vejret begynder at bide lidt, og det bliver mørkere både morgen og aften, kan det føles trygt og behageligt at iklæde sig en god uldtrøje, der hjælper med at holde på varmen. Og skal du på skitur, kan en tynd uldtrøje næsten ikke undværes som det inderste lag, når du begiver dig ud på pisterne.

Faktisk kan uldtrøjer bruges i rigtig mange sammenhænge og på alle tider af året. Det er en enormt alsidig beklædningsgenstand, hvor funktionaliteten og komforten er helt i top.

Og hvis du nu tænker på trøjer, der kradser, når du tænker på uldtrøjer, så er du helt sikkert ikke den eneste mand, der gør det. Men faktisk er der rigtig mange uldtrøjer i dag, der er lavet af uldtyper, der ikke kradser og i stedet faktisk føles dejligt bløde.

Her i vores udvalg finder du primært uldtrøjer til mænd fra mærkerne Icebreaker og Mons Royale, men vi har også mange andre mærker som Fjällräven, Lundhags og mange andre.

Brug din herreuldtrøje på alle tidspunkter af året

Selvom uldtrøjer lyder som noget, du mest af alt kan bruge om vinteren, så kan du også sagtens bruge uldtrøjer om sommeren. Uld har nemlig en helt fantastisk evne til at temperaturregulere, så du om sommeren vil opleve, at uld kan holde dig kølig på de varme dage. Åndbarheden er nemlig helt i top.

Samtidig kan uld også optage rigtig meget fugt og stadig føles tørt. Derfor er uld rigtig godt at have på, hvis du skal være aktiv, fordi det stadig er behageligt at have på, selvom du sveder. Det betyder også, at uld kan holde på varmen, selvom det bliver vådt, så du ikke bliver nedkølet af fugten - og omvendt, at du ikke overopheder, når du sveder, og det er varmt.

Uld er derudover rigtig godt til at holde på varmen, fordi der kan sidde meget luft i materialet - jo mere luft, der kan være, jo bedre kan det holde på varmen. Fibrene i uld er krusede, hvilket skaber små huller med plads til luften, og derfor kan der ligge mere luft imellem fibrene. En tyk herreuldtrøje kan derfor være din redning, når vinteren er på sit koldeste, og du har brug for et varmt lag under overtøjet.

Som en ekstra bonus er uld også naturligt lugthæmmende og selvrensende, så uanset hvilket tidspunkt på året, du bruger din uldtrøje, skal du ikke bekymre dig om, at den lugter og er beskidt. Hæng bare uldtrøjen ud og lufte lidt under et halvtag, imens det regner, og så er den hurtigt så god som ny.

Tynde uldtrøjer til mænd er perfekte til lag-på-lag-beklædning

Skal du på skitur, vandretur eller andet, hvor du er helt og holdent i hænderne på elementerne, så vil du sikkert stifte bekendtskab med 3-lags-princippet, eller som det også kaldes; lag-på-lag-beklædning. Det er nemlig et virkelig praktisk princip, når du kan opleve temperaturudsving i løbet af dagen, eller du gerne vil kunne tilpasse din beklædning til forholdene.

Lag-på-lag-beklædning handler kort sagt om at dele dit tøj op i flere lag, hvor det inderste lag hjælper til med svedabsorbering og at holde dig tør, det mellemste lag skal holde på varmen, og det yderste lag skal beskytte dig mod vind og vejr.

En tynd uldtrøje er yderst velegnet som det inderste lag. Som beskrevet tidligere er uld effektivt til at absorbere fugt og stadig give varme, så derfor kan du med fordel bruge en tynd uldtrøje til dette. Hvis du skal være meget aktiv, eller du skal vandre eller lignende under varmere himmelstrøg, vil det dog være bedre med en undertrøje lavet i et syntetisk materiale.

En uldtrøje tilføjer casual og lækker stil til din garderobe

Udover alt det praktiske, der gør uldtrøjer til herrer til en god ting at have i garderoben, er nogle uldtrøjer faktisk også ret stilede. En strikket uldtrøje med et flot mønster går aldrig rigtig af mode, fordi det er en klassiker. Du skal derfor ikke bekymre dig om, om du bør give din nye uldtrøje karantæne efter et år eller to, fordi den ikke længere er in.

Derudover er uldtrøjer ofte ret casual men alligevel stilede, så du kan bruge dem både til outdoorbrug og hverdagstøj.

Tænk på miljøet, når du finder din nye herreuldtrøje

Naturen er vigtig for os alle sammen, og holder du af at bruge den til for eksempel en hyggelig jagt med dine venner, vandreture med familien, eller en lang cykeltur alene, så vil du helt sikkert også gerne værne om den natur, vi har.

Hvis du vil købe en uldtrøje, hvor der er tænkt på miljø og bæredygtighed, så brug filteret ”Careful Choice” længere oppe på siden. Det giver dig et overblik over de uldtrøjer til herrer, der er produceret på en måde, hvor der er tænkt over miljø, arbejdsforhold under produktionen eller begge dele.