Tynde trøjer til herrer

43 Varer

Disse trøjer er meget egnede til lag-på-lag eller som en let trøje uden på T-shirt eller skjorte. En del af dem kan også bruges som ekstra varmt undertøj. Her er meget merinould, men også andre materialer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Tynde trøjer til herrer: Let og alsidig påklædning

På en dejlig sommerdag kan det føles som om, at du aldrig vil have dagen til at slutte. Vejret er skønt, du nyder tiden med venner og familie, og måske har du ovenikøbet ferie. Men en dansk sommer kan til tider byde på lidt skiftende vejr, og der kan det være rart at være forberedt med en tynd trøje, du lige kan trække på overkroppen, hvis det begynder at blæse, eller det bliver overskyet.

I denne kategori finder du et stort udvalg af tynde trøjer til herrer. Vi har både modeller med og uden lynlås, med høj hals eller rund udskæring og i masser af forskellige farver. Derudover byder kategorien også på en bred vifte af mærker, og du kan for eksempel støde på Icebreaker, Helly Hansen, Fjällräven samt en masse andre.

Byg lag-på-lag med en tynd trøje til mænd

Tynde trøjer er ikke kun smarte til de sommerdage, hvor du har brug for et ekstra lag. Faktisk kan du bruge tynde trøjer på mange andre tidspunkter af året, for eksempel som en del af lag-på-lag-beklædning. Lag-på-lag eller 3-lags-princippet går ud på, at du bygger din beklædning op af flere lag, så du altid kan fjerne eller tilføje et lag, afhængigt af vejret og omgivelserne. 

Typisk starter du med et lag inderst, der kaldes basislaget. Dette lag skal isolere og transportere fugt væk fra kroppen, så du kan holde dig tør under den aktivitet, du er i gang med. Det er ofte en undertrøje eller skiundertøj i uld eller syntetisk stof.

Dertil kommer mellemlaget, der skal isolere. Her vil en tynd trøje være en rigtig god løsning, da den vil kunne varme en smule, især hvis du vælger en tynd trøje i merinould eller lignende.

Yderst har du yderlaget, der skal beskytte dig mod vind og vejr. Det kan være en skaljakke, en regnjakke eller lignende. Afhængigt af, hvor kuldskær du er, det klima du er i, eller hvilken aktivitet du har kastet dig ud i, kan du tilføje eller fjerne et lag efter behov.

Find tynde trøjer i forskellige materialer

Her på siden kan du finde tynde trøjer til herrer i mange forskellige materialer, så du kan finde en trøje, der passer til din smag og dine behov. Vi har rigtig mange tynde trøjer til herrer i merinould, men der er også trøjer i for eksempel bomuld, polyester, TENCEL™ og forskellige blandinger. Du kan læse meget mere om, hvad de forskellige tynde trøjer er lavet af, når du klikker dig ind på de forskellige produktsider.

Vi har altid gode tilbud på tynde trøjer til herrer

Vil du være sikker på, at du får en tynd trøje til en god pris, så kan du meget nemt danne dig et overblik over, hvilke trøjer vi har til de skarpeste priser lige nu. Brug blot filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden, som gør det muligt for dig kun at se trøjerne, der er på tilbud. Du kan også bruge vores filtre til at sorte trøjerne på mange andre ting, så du hurtigt kan finde den rette størrelse eller farve, eller du kan bruge det til udelukkende at kigge på dit favoritmærke.