Hættetrøjer til mænd

75 Varer

Her finder du klassiske sweatshirts og et kæmpe udvalg af trøjer med hætte i både fleece, uld, bomuld og diverse blandinger. Masser af miljøvenlige materialer, f.eks. uld, økologisk bomuld og genanvendte kunstmaterialer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hættetrøjer til herrer: Praktiske sweatshirts til hverdag og udendørsliv

Sweatshirts og hættetrøjer er uundværlige at have i garderoben som mand. De er alsidige, nemme at tage på, og så er de også helt vildt behagelige. Det er altså en beklædningsgenstand med virkelig mange gode egenskaber.

Du kan nemt have behov for mere end én sweatshirt eller hættetrøje i klædeskabet, da der findes rigtig mange forskellige modeller. Du kan for eksempel både få hættetrøjer med lynlås og uden, og derudover er der masser af forskellige materialer og farver at vælge imellem. Afhængigt af din stil og dine præferencer kan du have et par sweatshirts og hættetrøjer klar i skabet, så du kan vælge den, der passer bedst til dagen.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af hættetrøjer og sweatshirts til mænd. Trøjerne kommer fra mærker som Fjällräven, Tentree og Peak Performance, men der er også mange andre mærker blandt vores udvalg.

Hættetrøjer til mænd kan bruges til forskellige aktiviteter

Holder du af at være udendørs, kan du næsten ikke have for mange sweatshirts og hættetrøjer. De kan nemlig bruges til et væld af forskellige aktiviteter, og ordet ”sweatshirt” refererer netop til, at det er en trøje, der er lavet til at være aktiv og svede i.

Skal du på vandretur eller camping, er en sweatshirt eller en hættetrøje til herrer rigtig rar at have med. Nogle mænd er også glade for at bruge en sweatshirt, når de løber. Det bløde og strækbare materiale gør, at trøjen er god at bevæge sig i, så du ikke føler dig begrænset i dine bevægelser, og samtidig hjælper sweatshirten eller hættetrøjen dig også til at holde varmen, hvis det er lidt køligt, eller det blæser en smule.

En hættetrøje har den åbenlyse fordel, at den har en hætte. Laver du udendørs aktiviteter, hvor det kan blive koldt for halsen eller hovedet, kan du nemt trække hætten op over hovedet, så du ikke får nær så meget vind og kulde ind. En hættetrøje er selvfølgelig ikke en tyk vinterjakke, men på en kølig sommerdag eller i starten af efteråret eller slutningen af foråret vil den også kunne komme til sin ret.

Sweatshirts til mænd i mange materialer

Afhængigt af, hvad du skal bruge en sweatshirt til, kan det være en god idé at se på, hvilket materiale en given sweatshirt til mænd er lavet af. Der findes nemlig et væld af forskellige materialer, der hver især er gode til noget forskelligt.

Sweatshirts i uld har rigtig mange gode egenskaber. Uld er godt til at isolere, så du kan holde varmen, men det er også naturligt temperaturregulerende, så du lettere kan holde en behagelig temperatur, imens du er aktiv. Åndbarheden er nemlig helt i top med uld. Selvom du alligevel skulle komme til at svede, og ulden bliver våd, vil den stadig være med til at holde dig varm i modsætning til for eksempel bomuld. Dog er uld lidt tungere end syntetiske materialer.

Vælger du en sweatshirt i fleece får du både et blødt og isolerende materiale og et letvægtsmateriale. Sweatshirts i fleece er altså gode til dig, der gerne vil have en let sweatshirt på, når du for eksempel skal klatre, vandre eller lignende. Fleece er dog ikke så åndbart som for eksempel uld og bomuld.

Med en sweatshirt i bomuld får du en trøje, der er meget åndbar. Dog er bomuld ikke ligeså isolerende som uld og fleece, men leder du efter en tyndere sweatshirt, der ikke er alt for varm, så er bomuld perfekt til dig.

Vi har også flere sweatshirts til mænd, der er lavet i blandede materialer. Du kan læse meget mere om de enkelte sweatshirts, og hvad de er lavet af, når du klikker dig ind på de forskellige produkter længere oppe på siden.

Brug en hættetrøje til lag-på-lag-beklædning

Netop fordi der findes hættetrøjer og sweatshirts i så mange forskellige materialer, kan du med fordel lade en sådan trøje indgå som en del af din lag-på-lag-beklædning. Lag-på-lag er smart, fordi du, ved at bygge din beklædning op med flere lag, altid kan tage et lag af eller på, så din beklædning matcher temperaturen og vejrforholdene.

Du kan for eksempel bruge en sweatshirt eller hættetrøje som det mellemste isolerende lag, der hjælper dig med at holde varmen. Men vælger du en hættetrøje med lynlås, kan den faktisk også bruges som det yderste lag, hvis du ikke skal ud i regnvejr.