Sko til mænd

284 Varer

Trykker skoen? Det skal den ikke! Find et par velsiddende sko i vores store sortiment af flotte og funktionelle herresko til vandring, rejse, hverdag og træning.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Herresko til vandring, hverdag, løb og klatring

En sko er ikke bare en sko - det kan de fleste vidst blive enige om. Det gælder bestemt også i Eventyrsport, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af sko til mænd. Vi lægger stor vægt på, at man kan få de helt rigtige sko til de helt rigtige eventyr - store som små.

Hos os kan du finde både gode vandresko, komfortable hverdagssko, løbesko til terrænløb, samt klatresko. Du kan finde gode herresko til nærmest ethvert formål - det er bare om at gå på udkig efter det helt rette par.

Har du behov for et par brede sko til herrer, fordi dine fødder er bredere end gennemsnittet, eller fordi der er knyster eller andre skavanker, der skal tages højde for? Hos os finder du selvfølgelig også brede sko til herrer. Vi har også åndbare sko, så dine fødder kan få luft.

Vi har et stort udvalg, der omfatter løbesko, hverdagssko og vandresko til herrer fra anerkendte kvalitetsmærker såsom SalomonBrooksAdidasNew BalanceSauconyHOKA One One, samt mange flere.

Uanset, om du er på udkig efter et par sko til herrer til hverdagsbrug, til spændende vandreture, til de helt store ekspeditioner, til lange løbeture, til sjove klatreeventyr eller noget helt andet, har vi hos Eventyrsport et omfattende udvalg af kvalitetssko til mænd. Vi har i hvert fald både webshoppen og butikkerne fyldt med et stort sortiment af gode herresko.

Drag ud på eventyr med de helt rette vandresko

Hvad end du er en erfaren vandrer og allerede har mange kilometer i benene, eller om du er mere ny på vandrestierne, så er det helt essentielt, at du har det rette fodtøj på. Gerne et par rigtig gode vandresko til herrer.

Fodtøjet er det absolut vigtigste udstyr på en vandretur, og du må ikke gå på kompromis med pasformen. Dine vandresko skal sidde fast om hælen og må under ingen omstændigheder klemme tæerne. Der skal være plads til, at fødderne hæver op i løbet af dagen, og at de skal kunne rutsje fremad uden, at tæerne klemmes, når du går ned ad bakke eller i ujævnt terræn.

Vandresko er kraftigere og stivere i sålerne end de fleste hverdagssko. Selv om stivheden i første omgang føles fremmed og måske ligefrem ubehagelig, bliver den hurtigt en god rejsekammerat, idet den i høj grad aflaster dine fødder, hvis du går i mange timer.

Vandresko er ikke bare vandresko. Hvilken slags vandresko du bør vælge, afhænger meget af, om du skal gå mange timer om dagen med rygsæk på, for eksempel på Caminoen, eller om du engang imellem skal på en lang travetur i skoven med venner eller familie. Det er specielt stivheden, som du bør kigge på her.

Når det kommer til valg af vandresko, bør du overveje stivheden ud fra turens varighed og din rygsæks vægt. Jo længere og mere udfordrende turen er, desto vigtigere er det med stive vandresko til mænd.

Vandresko er velegnede til vandreture på de steder, hvor man ikke føler behov for at have støvlernes skafter på, men gerne vil have funktionaliteten fra de gode såler. De er også meget anvendelige på et arbejde, hvor man går og står mange timer eller færdes uden for den slagne vej.

Men der er selvfølgelig nogle gange, hvor du bør overveje, om det er en sko eller støvle, som vil være det bedste valg for dig. En vandrestøvle kan være et godt valg, hvis du skal ud og vandre på et ujævnt underlag, som kan være meget belastende for dine ankler. Og står du tre dages vandring fra civilisationen med en kraftigt forstuvet ankel, er det pludselig meget lidt sjovt at være på vandretur.

Selv erfarne vandrere skal overveje deres fortøj nøje, da et øjebliks uopmærksomhed kan føre til uheld. Vælg mellem vandresko og vandrestøvler til herrer alt efter turens krav og terræn.

Du bør også have styr på vandresokkerne. Med de rigtige vandresokker i de rigtige vandresko kan du mindske risikoen for vabler, som altså bare er rigtig irriterende, hvis man gerne vil nyde ens vandretur.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af vandresko. Vi har eksempelvis vandtætte vandresko, modeller i læder eller kunststoffer og selvfølgelig også vandresko til damer. Husk, at hvis din fod har lidt ekstra bredde, så er det altså også muligt at finde brede sko til herrer, der er lavet specifikt til vandring her hos os.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vandresko til mænd, herunder vandtætte modeller, læder- og kunststofvarianter fra anerkendte mærker som Salomon, Hanwag, samt vandresko fra Haglöfs, Keen og mange flere gode mærker.

Lækre kvalitetssko til hverdagen til herrer

Udover at have de rette sko til eventyr og vandreture, skal du også have de rette hverdagssko, og de skal også gerne passe dig helt perfekt. Det er trods alt dem, du skal gå rundt i hver dag! Her hos Eventyrsport kvalitetssko til mænd, hvor komfort og stil går hånd i hånd.

Når det kommer til herresko til hverdagsbrug, så er der lagt vægt på både komfort og udseende. Bløde såler, smarte detaljer og høj slidstyrke er vigtige parametre, og så er stilen et spørgsmål om din smag og faconen et spørgsmål om dine fødders form. Der er meget modeprægede modeller og andre, der læner sig meget op ad vandreskoene. Smag og behag er jo som bekendt forskelligt, og det samme er hverdagssko derfor selvfølgelig også.

En lang dag på jobbet kan føles endnu længere, hvis dine sko ikke sidder, som de skal. I et par tætlukkede discountsko gisper dine fødder efter luft, og i et par moderigtige sko har vablerne som regel tendens til at poppe frem. Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af hverdagssko til herrer, som på en gang kommer i flotte designs og super kvalitet - så behøver du ikke bruge dagen på at skære tænder over ømme fødder. Masser af vores modeller er åndbare sko, så fødderne får den nødvendige mængde luft i løbet af dagen.

I vores udvalg kan du blandt andet finde ergonomiske og funktionelle herresko, der tillader fod og ankel et naturligt bevægelsesmønster. De er fremstillet med en teknologi, der kaldes Natural Motion og giver dig smidighed og fleksibilitet. Dine fødder får stor komfort, uden at du behøver at gå kompromis med støtten.

Når det kommer til udseendet, kan du eksempelvis vælge en smart og sporty sko i friske farver eller en mere afdæmpet hverdagssko i lækkert læder eller kanvas. Du kan også vælge en Salomon sko eller Haglöfs sko, hvor farverne er mere neutrale, men hvor du er helt sikker på, at dine fødder holder sig i tip top form - hele dagen lang.

Alle skoene kan du få i mange størrelser, og flere af dem kan også fås i flere forskellige farver. Brug også vores filtre under kategorien ”Udvalgte egenskaber” længere oppe på siden. Her finder du let frem til eksempelvis brede sko til herrer. Helt kort sagt - du kan finde hverdagssko til herrer til enhver smag og ethvert behov. Det er bare om at finde frem til det helt rette par!

Løbesko til mænd til terrænløb og multisport

Her hos Eventyrsport finder du udelukkende løbesko til terrænløb og multisport. Hvis det er et par traditionelle løbesko, du er på udkig efter, så må du altså finde dem andre steder. Men hvis det netop er et par herreløbesko til terrænløb, du er på jagt efter, så er du kommet til det helt rette sted!

Løb er en meget populær sportsgren. Derfor er mange løberuter også ganske godt besøgt. Måske har du selv tyndslidt de samme kilometer i årevis, og er ved at blive lidt træt af udsigten? I så fald kan du måske være en fed forandring at rykke træningen væk fra de kendte løberuter og fitnesscentret og ud i naturen, hvor du får både plads og frisk luft!

Skal du på løbetur i terrænet, så vil du med sikkerhed have glæde af et af vores par løbesko til herrer, som er designet netop til dette formål. Denne type af løbesko har som regel lavere hæle end almindelige løbesko, hælene er lidt bredere, og mønstrene i sålerne er designet til grus og jord.

Den tyndere hæl giver bedre kontakt med underlaget, og da terrænunderlag ikke er ligeså hårdt som asfalt, så har du heller ikke brug for helt så tyk en hæl til stødabsorbering. Den lidt bredere hæl hjælper til, at man ikke så nemt vrikker om, selv i det ujævne terræn, og så er ydersålerne også designet sådan, at man står godt fast både på langs og på tværs af skoen.

Eventyrsport fører løbesko fra blandt andet AsicsMizuno, Adidas, Brooks, Saucony, Salomon, New Balance og HOKA One One. 

Skal du på klatreeventyr? Find gode klatresko til herrer

Er du vild med klatring? Så kræver det det rette klatreudstyr, herunder et par gode klatresko! Det gælder, uanset om du er til bouldering, sports- eller klippeklatring, og om du er begynder eller øvet. Et par gode klatresko er det, der kan hjælpe dig op mod toppen!

I Eventyrsports udvalg finder du robuste klatresko til herrer, hvor kvalitet og funktionalitet er helt i top.

Et par klatresko er en sikkerhed, når du bevæger dig op i de vovede højder. Når du står nede foran klatrevæggen eller klippen, så har du kun dig selv og dine muskler at regne med, når du skal op til toppen. Et øjebliks uopmærksomhed og så kan hånden eller foden smutte, og hænger du i linen, må opgive og ned på jorden igen.

Hvis du gerne vil optimere dine muligheder for at nå til tops, så er det vigtigt med noget godt udstyr, som du stoler på. Dette inkluderer dine klatresko. De ser måske ikke ud af meget, men de hjælper utroligt meget, og hvis du ønsker at optimere din klatring og blive bedre, så er det et must med et par gode klatresko.

Du kan læse meget mere om klatreskoenes mange gode egenskaber på siden, som er dedikeret kun til klatresko, som vi har linket til lige her ovenover.

Bliv klar til vådt vejr med vandtætte sko

Det er godt at være forberedt på al slags vejr - også regnvejr. Det gælder især i et land som Danmark, men også hvis du skal ud på eventyr i andre lande, hvor der ligeledes er risiko for regnskyl.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vandtætte sko til herrer til en lang række af forskellige formål og aktiviteter.

Når det kommer til vandtætte hverdagssko, så har vi en lang række af forskellige modeller i forskellige designs. Der er sko med et sneaker-look og god plads til fødderne samtidig med at de beskytter og er sunde for dine fødder.

Du kan også gå efter en model i læder, der er oliebehandlet, så det også er vandtæt. De har oftest også en god gummisål, der gør, at du står fast – også på det nyvaskede kantinegulv! Og en EVA-mellemsål er super stødabsorberende og gør, at du ikke får ondt i fødderne i løbet af en lang dag. Der er altså nok af muligheder, når det kommer til at finde en hverdagssko, som kan holde dine fødder tørre og tilpasse dagen lang.

Du kan selvfølgelig også finde vandtætte vandresko. Sådan et par er rigtig smarte, hvis du skal på vandretur i områder, hvor regnbygerne kan true på himlen, men også hvis du skal ud i noget dugvådt græs.

Du kan finde vandresko både med og uden vandtæt membran som for eksempel Gore-Tex®, eVent® og KEEN.DRY. Membranerne gør skoene vandtætte, men gør samtidig, at det er et par åndbare sko, du stikker fødderne i.

En vandresko med membran vil dog altid være mindre åndbar end en uden. En vandresko i læder uden membran kan også imprægneres så meget, at de kan tåle masser af vand, men de bliver dog aldrig helt vandtætte. Der er selvfølgelig også vandtætte vandresko til kvinder.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en vandresko med eller uden membran, så kan du læse vores artikel, som forklarer mere om de forskellige typer af vandresko og guider dig mod det rette valg. Du finder artiklen "Skal du vælge vandrestøvler med eller uden membran?" på vores blog. Artiklen omhandler vandrestøvler, men de forskellige tips gælder selvfølgelig også for vandresko.

Uanset hvilken type vandtætte sko du vælger, så skal du altid huske at vedligeholde skoene med rengøring, imprægnering og/eller læderfedt. Ved at gøre det, sørger du for, at de bevarer funktionen, så du kan beholde dem i mange år. Du kan læse mere om, hvordan du bedst plejer og vedligeholder dine sko på vores blog.

Find dine nye vandresko, hverdagssko og andre sko til herrer hos Eventyrsport

Kvalitet og pris har det ofte med at gå hånd i hånd, men hos Eventyrsport behøver du ikke at tømme kontoen, bare fordi du gerne vil have god kvalitet.

Vi har løbende skarpe tilbud på sko til herrer, så der er gode chancer for at finde dit næste par herresko til en rigtig god pris. Du kan se de mange gode tilbud ved at vælge tilbudsfiltret ”kun tilbud” øverst til venstre på siden her.

Samtidig kan du i vores store outlet også finde en masse gode hverdagssko, klatresko, løbesko og vandresko til herrer - samt en masse andet godt grej, fodtøj og tøj.

Hvis du vil være blandt de allerførste, der får besked, når vi har forskellige herrebukser til skarpe priser, så kan du med fordel melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub – det er ganske gratis. 

Du kan finde et stort udvalg af herresko, både her i vores webshop men selvfølgelig også i vores fysiske butikker, som du finder rundt omkring i hele landet. I butikkerne står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt perfekte par herresko med hjem.