Klatresko til herrer

7 Varer

Uanset om du er til bouldering, sports- eller klippeklatring, og om du er begynder eller øvet, så har vi et par robuste klatresko til dig. Kvalitet og funktionalitet er vores topprioritet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Klatresko til herrer giver sikkerhed i de vågede højder

Du står nede foran klatrevæggen. Om lidt hænger du 3-4-5 meter over jorden. Der er kun dig og dine muskler at regne med. Er du uopmærksom et øjeblik, smutter hånden eller foden, og du hænger i linen, må opgive og ned på jorden igen.

For at optimere dine muligheder for at nå til tops på klatrevæggen eller klippefremspringene er det vigtigt med noget godt udstyr, du kan stole på. Klatresko til herrer gør ikke meget væsen af sig, men til gengæld hjælper de meget. Da du startede med at klatre var det nok i kondisko, men ønsker du at optimere og blive bedre, er det et must med et par gode klatresko.

Her hos Eventyrsport har vi et udvalg af klatresko til herrer, og vi har både klatresko til den garvede klatrer og dig, der kun lige har spændt sikkerhedslinen for første gang. Vi har klatresko til herrer i høj kvalitet fra mærkerne Black Diamond og Red Chili.

Smidige klatresko til herrer, hvor der er tænkt på detaljen

En smart Velcro®-lukning gør klatreskoen let at tage af og på, og du kan samtidig nemt justere klatreskoens pasform ved enten at stramme eller løsne velcro’en lidt.

Klatreskoene til herrer er udformet, så de styrker foden, samtidig med at den får lov at bevæge sig smidigt i det strækbare materiale, som skoene er syet i. En overdel konstrueret i blødt, naturligt læder bagtil, og Lorica® syntetisk læder i forfoden giver eksempelvis god komfort. Foden bliver ikke generet af skarpe syninger eller for, der gnaver. Der er god slidstyrke i skoene, og de holder derfor pasformen hele deres levetid.

E-Grip® i sålen gør, at den er meget sensitiv samtidig med, at den indeholder edging-kvaliteterne. Du kan også få en sko der er konstrueret med en stærk elastik, der går fra underfoden rundt om hælen. Den giver igen optimal kontrol og præcision.

Det skal du kigge efter, når du vælger dine klatresko til herrer

Når du skal have et par klatresko, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige, så du får den bedste oplevelse, hvad end du er ude på klipperne, eller holder dig til klatrevæggen.

Noget af det mest afgørende er pasformen. Sørg for, at skoene sidder tæt og komfortabelt, men undgå at vælge et par klatresko til herrer, der sidder for stramt. Dog kan du opleve, at dine klatresko sidder lidt stramt i starten, og det er sådan set meningen. Husk derfor at have dét med in mente, når du vælger dine klatresko.

Derudover er fleksibilitet og støtte også vigtigt. Dine klatresko bør have en vis portion smidighed for at kunne tage om de udfordrende greb, men klatreskoene skal også have nok støtte til at forhindre ubehag.

Sidst men ikke mindst bør du overveje, hvilke materialer dine klatresko er lavet af. Her hos os finder du primært klatresko i syntetiske materialer, der har den fordel, at de både er slidstærke og lette. Du vil altså kunne finde et par klatresko til herrer, der holder længe, men som ikke giver dig for meget ekstra vægt, når du klatrer.