Vandtætte sko til herrer

39 Varer

Alle disse herresko er vandtætte takket være en membran som f.eks. Gore-Tex®, Proof™ eller KEEN.DRY. Alle skoene er også åndbare.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Åndbare og vandtætte sko til herrer

Vil du også helst undgå våde tæer, når du bevæger dig gennem vådt græs i haven, eller trasker over våd asfalt på turen på vej til arbejde? Så vil du helt sikkert sætte pris på et par åndbare og vandtætte sko til herrer.

Her på siden finder du et bredt udvalg af vandtætte sko, som du kan bruge til hverdag, lette vandreture på jævnt underlag, en lang gåtur med hunden og lignende aktiviteter. Fælles for alle modellerne er selvfølgelig, at de er vandtætte.

Vores vandtætte sko er i høj kvalitet fra mærker som Merrell, Haglöfs og Salomon blandt mange andre. Du kan selvfølgelig også finde vandtætte sko i alle størrelser her på siden - helt fra størrelse 36 til 49.

Hold fødderne tørre med vandtætte sko med membran

De vandtætte sko til herrer, som du finder i denne kategori, er lavet med en vandtæt membran, der sørger for at holde vandet ude. Samtidig er membranen åndbar, så dampen fra fødderne kan slippe ud igen. Denne teknik sørger for, at dine fødder ikke bliver gennemblødte - hverken af vand udefra eller af sveden fra dine fødder, der kan samle sig i skoen i løbet af dagen.

Membranerne i vandtætte sko kan for eksempel være Gore-Tex®, KEEN.DRY eller lignende vandtætte membraner. Gore-Tex® sko eller sko, der minder om, er lavet, så komforten er i top for dine fødder, samtidig med at du ikke behøver bekymre dig om, hvis der kommer en lille byge, når du er på vej på arbejde.

Med et par Gore-Tex® sko kan du også forebygge vabler. Vabler kan nemlig komme, hvis der er et fugtigt miljø i skoen, eller hvis du ikke har de rette sokker på. Du kan også gøre andet end at bruge Gore-Tex® sko, hvis du vil undgå vabler, og det kan du læse mere om på vores blog.

Pas godt på dine vandtætte sko

Skal dine vandtætte sko til herrer blive ved med at være vandtætte og åndbare, så er det vigtigt, at du tager dig ordentligt af dem og giver dem den optimale pleje. Et par vandafvisende sko med membran (for eksempel et par Gore-Tex® sko) kan nemlig miste deres åndbarhed, hvis du ikke passer ordentligt på dem.

Det vigtigste er, at du opretholder imprægneringen på skoene. Det gør nemlig skoene vandafvisende, men også smudsafvisende, så du lettere kan holde skoene rene, og det er en af de vigtigste ting, hvis du vil have dine vandtætte sko i mange år fremover. Snavs kan nemlig kompromittere åndbarheden, og så er dine lækre vandtætte sko lige pludselig ikke så behagelige og funktionelle mere.

Du kan læse mere om pleje og vask af vandtætte sko i vores blogartikel ”Sko og støvler - pleje, vask og imprægnering”.

Vælg et par vandtætte sko, der passer til dine fødder

Her hos Eventyrsport har vi vandtætte sko, der passer til alle typer af mænd. Derfor har vi også modeller, der er lavet til dig, der har brede fødder eller problemer med knyster.

Det kan virke lidt uoverskueligt at skulle klikke ind på hver enkelt af vores vandtætte sko for at finde dem, der netop har godt med plads. Så vi har gjort det nemt for dig at finde dem ved at lave et filter under kategorien ”udvalgte egenskaber”. Der kan du hurtigt finde de vandtætte sko frem, der passer til dine fødder.

Du kan også bruge vores filtre til at finde et par vandtætte sko fra dit yndlingsmærke, til at finde den rette størrelse, eller sortere på farve, pris og masser af andet. På den måde kan du finde de sko, der passer allerbedst til dig. Og hvis du gerne vil prøve skoene på, inden du køber dem, kan du altid besøge vores venlige personale i en af vores mange Eventyrsport butikker.