Herresko

72 Varer

En god sko kan gøre underværker. Her finder du hverdagssko til den sporty mand, den funktionelle og ham, der sætter pris på lækkert læder. Der er fokus på komfort, funktionalitet og flot design.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Flotte herresko til hverdag, skov og byliv

En lang dag på jobbet kan føles ulidelig lang, hvis skoen trykker og skarver. Dine fødder gisper efter luft i et par tætlukkede discountsko, og vablerne popper frem i de svedige modesko. I Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af smarte hverdagssko til herrer i super kvalitet, så du aldrig skal skære tænder over ømme fødder.

I webshoppen kan du finde hverdagssko, der kan holde til cykelturen, den lange arbejdsdag og turen i skoven. Samtidig skal de være smarte og præsentable. Vi har mange forskellige designs med flere og færre funktioner. Du kan vælge en smart og sporty hverdagssko i friske farver. Du kan også vælge en mere afdæmpet type i lækkert læder eller kanvas. Skoene kan du få i mange størrelser, og flere af dem kan også fås i flere forskellige farver.

Her på siden finder du hverdagssko til herrer fra lækre mærker som New Balance, Haglöfs og Lundhags, men vi har også mange andre. Alle selvfølgelig med samme fokus på komfort, kvalitet og funktionalitet, så dine fødder kan komme godt igennem hverdagen.

Sunde fødder med sunde sko

I vores webshop kan du finde ergonomisk og funktionelle hverdagssko til mænd, der tillader fod og ankel et naturlig bevægelsesmønster. Teknologien kaldes Natural Motion og giver dig smidighed og fleksibilitet. Dine fødder får stor komfort uden at gå kompromis med støtten. Modellerne blander følelsen af at have den mindst besværlige sko på med flot design.

Vælger du den rigtige størrelse af hverdagssko, vil du også opleve, at du kan undgå at få ondt i fødderne, og du vil også langt sjældnere få vabler. Det kan være en god idé at prøve din nye hverdagssko ordentligt på, inden du tager dem i brug. Det kan du gøre i en af vores Eventyrsport butikker, hvor vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller har behov for hjælp til at finde den perfekte hverdagssko til mænd.

Vandtætte hverdagssko sørger for tørre tæer hele dagen

Vil du gerne være sikker på, at du kommer tørskoet til og fra arbejde hver dag? Med et par vandtætte hverdagssko til mænd, kan du holde fødderne tørre, hvis du render ind i en byge, når du er undervejs - enten til eller fra arbejde, på gåtur med hunden eller med børnene på legepladsen.

Vi har masser af vandtætte hverdagssko her på siden, og du kan nemt finde frem til dem ved at bruge filteret med vandtæthed længere oppe på siden i venstre kolonne. Du kan også bruge vores filtre til for eksempel at finde en særlig farve af hverdagssko eller den rigtige størrelse for dine fødder.

Vores vandtætte hverdagssko til herrer er lavet med vandtætte membraner som for eksempel Gore-Tex®, KEEN.DRY eller lignende. Disse membraner sørger for, at skoene stadig er åndbare, selvom de holder vandet ude. De mest åndbare hverdagssko vil dog altid være sko uden membran, så hvis du har det med at få varme fødder i løbet af dagen, kan det være, at du skal finde en anden løsning end hverdagssko med membran.