Regntøj til damer

197 Varer

Her finder du alle typer regntøj til damer, både jakker, bukser og overtræk til sko. Der er enkle jakker til det lille behov og toptunede jakker til langvarig, hård brug - og alt det midt i mellem.

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regntøj til damer i høj kvalitet og med god åndbarhed

Der er ikke nogen tvivl om, at det er mest behageligt at holde sig selv og sit tøj tørt - også hvis man er ude i regnvejret. Det er netop det, noget rigtig godt regntøj kan hjælpe dig med!

Uanset om du tager cyklen på arbejdet, skal lufte hunden i skoven, på spændende trekkingtur eller eventyr i naturen - eller måske bare mangler et vandtæt sæt tøj, som kan holde regn og byger på afstand - så går du ikke galt i byen med et godt sæt regntøj!

Noget godt åndbart og vandtæt regntøj er nemlig helt essentielt, hvis du gerne vil forblive tør i det danske regnvejr, eller måske hvis du skal klare dig igennem en tropisk byge på trekkingturen eller ferien.

Hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af regntøj til kvinder, der holder regnen ude, så du kan holde dig tør hele dagen. I vores udvalg finder du både regnsæt, regnjakker, regnbukser, regnslag og ponchoer, samt regnovertræk til hjelme og sko. Du kan med andre ord holde dig tør fra top til tå.

I vores brede udvalg kan du finde regntøj fra nogle af de mest populære og kendte kvalitetsmærker som Haglöfs, FjällrävenDidriksonsHelly Hansen, Vaude Black Diamond og mange flere.

Bliv klar til regnen med det rette regntøj

Vores dameregntøj findes i mange forskellige modeller, og der er noget til ethvert budget og enhver smag. For det hele gælder det, at der er fokus på god kvalitet og høj åndbarhed, så du kan holde ud at have regntøjet på – også når regnen vælter ned flere timer i streg. For det er trods alt nogle af de vigtigste faktorer, når det kommer til dit regntøj.

Selvom vi går meget op i, at regnsættene og regnjakkerne i vores udvalg er praktiske, så behøver du ikke gå på kompromis med designet – en god vandtæt jakke kan nemlig godt holde dig tør og få dig til at se smart ud på samme tid. Derfor finder du også mange flotte regnjakker i vores sortiment, så du både kan føle dig tør og pæn, når regnen siler ned.

Vi har regntøj til enhver smag. Du kan eksempelvis finde regnjakker og regnslag i flotte skarpe farver, hvis du godt kan lide, at der er lidt knald på farverne. Her er der bl.a. skarpe gule, pink og orange farver at vælge imellem.

Hvis du er på udkig efter et lidt mere afdæmpet valg, så har vi selvfølgelig også butikkerne og webshoppen fyldt med gode muligheder. Der er neutrale sorte modeller, flotte mørkeblå og som altid flere modeller den klassiske olivengrønne farve.

Med andre ord, så har vi dameregntøj til enhver smag, det er bare om, at finde frem til det, som passer allerbedst til dig. Så er du altid klar til at udfordre regnen!

Regnsæt, regnjakke, regnbukser eller regnslag?

Det er vigtigt at have superlet og meget åndbart regntøj, hvis du skal være aktiv uanset vejret - eller hvis du har brug for en billig forsikring mod at komme våd hjem fra arbejde.

Eventyrsport forhandler mange forskellige slags regntøj. Du kan eksempelvis finde det lette regntøj, som kan pakkes sammen, så det er lige til at have liggende i tasken, men du kan også finde mere robust regntøj, som egner sig til de mere hårdføre udendørs aktiviteter og aktive rejser.

Der findes, som du ved, regntøj til hele kroppen. Så du kan holdes tør fra top til tå. Med et regnsæt får du hele pakken på en gang. Der er både regnbukser og regnjakke, så alt dit tøj kan holdes tørt - selv i det helt store byger.

Du kan selvfølgelig også købe din regnjakke og regnbukser separat. Så har du mulighed for eksempelvis at vælge en meget teknisk jakke, hvis det er den, du bruger oftest, og så samtidig finde et par regnbukser, som passer bedre til at blive fundet frem i ny og næ.

Hvis det blot er en regnjakke, som du søger, så har vi selvfølgelig også et rigtigt stort udvalg af gode kvalitets regnjakker til damer. Der er regnjakker fra kendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons og mange flere.

Det kan være svært at vælge sin nye regnjakke, for den skal ikke alene være funktionel og praktisk, den skal også være moderigtig og flot. Heldigvis ved de forskellige producenter, at nutidens regnjakker skal leve op til forbrugernes strenge krav. Der bliver investeret mange penge i udviklingen af de bedste materialer og design.

Du kan derfor også finde et væld af forskellige modeller. I vores udvalg af regnjakker til damer kan du finde korte og lange regnjakker, modeller med mange eller færre tekniske detaljer, samt regnjakker i en masse forskellige farver og designs.

Er dit behov ikke en decideret regnjakke eller et regnsæt, så kan et regnslag eller en regnponcho være løsningen. Et regnslag egner sig perfekt til den lille byge, som kan ødelægge en god festival, koncert eller gåtur i det fri.

Er du flittig hverdagscyklist, hundelufter, eller skal du på en eventyrlig rejse ud i det grønne, så er et ordentligt regnslag uundværligt. Både Vaude og Fjällrävenhar lavet en fremragende regnponcho med mange brugbare funktioner.

Vandtætheden i dit regntøj

Noget af det vigtigste ved regntøj er, at det er vandtæt, og at åndbarheden er i orden. Ellers er der ikke meget fidus ved det.

Vandtætheden i regntøj måles ved hjælp af vandsøjletryk, som opgives i millimeter. Jo højere tallet er, des mere vandtæt er regnjakken. Vandsøjletrykket i regnjakker og -bukser skal helst være et stykke over 2.000 mm, for at du kan være sikker på, at dit regntøj kan holde dig tør. 

Hvis du tager et kig på en regnjakke med Gore-Tex®-membran, så ligger vandsøjletrykket eksempelvis på minimum 28.000 mm. Så med regntøj med en Gore-Tex®-membran, så får du altså noget utroligt vandtæt regntøj.

Men alt efter, hvad du primært skal bruge dit regntøj, så er det selvfølgelig forskelligt, om der er behov for et vandsøjletryk på 3.000 mm, 10.000 mm eller et over de 28.000 mm.

Prisen ændrer sig naturligvis også alt efter, hvor mange tekniske detaljer der er inkluderet i regntøjet, så overvej hvor meget du har brug for, inden du køber din nye regnjakke. Måske er det nok med en let regnjakke til gåturen med hunden, og måske kan du med fordel vælge en mere teknisk model til den ekspedition, du skal på.

Hvad gør en membran?

Regntøj med membraner er et super godt bud, når du er på udkig efter noget dameregntøj, som kan holde regnen væk fra dit tøj i mange år. Som så meget andet friluftsgrej kræver det blot en lille smule pleje, og så er du klar til regnbyger og vand i stride strømme i mange år fremover. 

Men hvad er en membran egentlig? Groft sagt, så er en membran et stykke stof, der er vandtæt fra den ene side og samtidig tillader en større eller mindre mængde vanddamp at passere fra den anden side. Membraner er altså med til at sikre størst mulig åndbarhed og vandtæthed. 

De mest kendte membraner er den klassiske Gore-Tex®, Gore-Tex® Active Shell, Gore-Tex® Pro og eVent®. Du kan eksempelvis finde disse membraner i masser af jakker og fodtøj hos Eventyrsport. Ydereligere kan du også finde modeller med mærkernes egne membraner som for eksempel Fjällrävens Hydratic®-membran og Haglöfs Proof ™ Eco-membran

Hvis du er på udkig efter en dameregnjakke, så er en lidt billigere løsning på en vandtæt jakke en coating, som kan sammenlignes med et lag maling, der sprøjtes på tøjet. Det har samme egenskaber som membranen, men er dog knapt så slidstærkt.

For alt regntøj gælder det, at det har brug for noget pleje - i hvert fald hvis du gerne vil holde dig tør og have det i så mange år som muligt. Og hvem vil ikke gerne det?

Først og fremmest bør du imprægnere dit regntøjs yderste lag. På den måde fungerer åndbarheden mere optimalt, og regnen holdes væk fra membranen.

Når der så bliver mere fugtigt på indersiden af jakken, begynder fugten at trænge ud gennem stoffet. Og så er du klar til, at det står ned i lårtykke stråler. 

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på dit regntøj, så bør du vaske jakken et par gange om året (i en vaskemaskine, ikke blot ude i regnen). Især hvis du bruger den meget – så forlænger du levetiden væsentligt.

Gode tilbud på regntøj til damer

Det er en kendt sag, at du ofte vil få noget bedre og mere åndbart regntøj, hvis du betaler lidt mere for det. Du behøver dog langt fra at tømme sparegrisen, når du handler hos os.

Vi har nemlig løbende gode tilbud på regntøj, og du kan som regel finde noget billigt regntøj i rigtig god kvalitet. Hvis du vælger tilbudsfiltret til venstre øverst på siden, så kan du se de mange gode tilbud på dameregntøj.

Du kan også tage et kig på vores store outlet. Her kan du finde lækkert og teknisk regntøj til skarpe priser. I outlettet kan du også shoppe meget andet grej til spændende ture eller hverdagen til gode priser, der ikke bryder budgettet. 

Find dit nye regntøj hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af regntøj til kvinder. Hvad end du skal bruge en regnjakke, et helt regnsæt eller noget andet vandtæt overtøj, så har vi det her hos os. Uanset, hvad du primært tænker, du skal bruge dit nye regntøj til, så er der helt sikkert noget, der passer helt ideelt til formålet i vores store udvalg.

Og vi har selvfølgelig også et stort udvalg af regntøj til herrer og børn. Hele familien kan blive klædt på i vandtæt tøj, så alle er klar til at udfordre det våde vejr!

Hvis du gerne vil have rådgivning i hvilket regntøj, der passer bedst til dine behov og de situationer, du skal bruge det i, så tøv endelig ikke med at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med gode råd og forslag, så du kan komme hjem med det helt perfekte regntøj.