Dobbelte liggeunderlag

7 Varer
På tur med kæresten, vennerne, familien eller de yngste i flokken? Her finder du vores udvalg af dobbelte liggeunderlag med god plads til to personer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Dobbelt liggeunderlag – god plads til komfort

Uanset om I er flere afsted på tur sammen, eller du bare gerne vil have ekstra meget plads at brede dig på, så er ingen grejsamling helt komplet uden et godt liggeunderlag eller en lækker luftmadras

Og skal turen være lidt federe, kan et komfortabelt dobbelt liggeunderlæg måske være det helt rigtige valg for dig. Så er der enten mulighed for på hyggelig vis at sove tæt og gøre det nemmere at holde varmen – eller virkelig brede sig alene på en dobbelt madras på campingferien, overnatningen hos en ven eller i shelteret i baghaven. 

Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af dobbelte liggeunderlag fra kendte mærker som OutwellExped,Grand Canyon og High Peak – og der er helt sikkert også et, der matcher jeres behov. 

På webshoppen finder du desuden også et stort udvalg af gode soveposer til alle sæsoner – og endda også dobbelte soveposer, hvis man er vild med at ligge tæt og dele kropsvarme. 

 

God nattesøvn med et dobbelt liggeunderlag

Der er ikke noget så lækkert som et behageligt liggeunderlag, der føles som om, at man ligger hjemme i sin egen seng. Så er der intet, der hindrer, at man sover godt og vågner frisk og veludhvilet næste dag – klar til at udforske naturen. 

Et dobbelt liggeunderlag er helt perfekt til kæresteparret, vennerne eller familien, som skal på ferie, camping eller på anden måde overnatte udenfor hjemmet. Med plads til to personer og en forholdsvis lav vægt i forhold til fylde er dobbeltunderlag nemlig gode til rigtig mange formål.  

Dobbelte liggeunderlag findes i flere typer – både som selvoppustelige liggeunderlag, oppustelige liggeunderlag med skum-, dun- eller fiberisolering samt i form af de klassiske oppustelige luftmadrasser, der ligger i den tungere (men billigere) ende af skalaen.  

Dobbeltunderlagene er typisk 130 centimeter brede og fylder derfor det samme som to enkeltunderlag i bredden. Vær opmærksom på, om dit nye liggeunderlag har indbygget pumpe, eller om du skal huske at pakke pumpen med i tasken eller bilen, inden du tager afsted. 

De forskellige dobbelte underlags isolerende evner varierer en del, så husk altid at tjekke dit nye liggeunderlags R-værdi. Hovedreglen er, at luftmadrasser isolerer dårligst, mens selvoppustelige og oppustelige underlag samt skumunderlag isolerer bedst. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket underlag der bedst opfylder dine behov, kan du læse mere i vores store guide på bloggen. Har kan du også finde gode tips til at holde varmen på tur

Læs også: