Deuter

60 Varer

Velkommen til vores Deuter Shop! Her finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for soveposer, store og små rygsække til børn og voksne, barnebærestole, toilettasker og meget mere.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Deuter: Tysk grundighed er bærende

Deuter er et gammelt, stolt og traditionsrigt tysk firma grundlagt tilbage I 1878 af Hans Deuter. Firmaet startede oprindeligt med at producere postsække og tasker til Bavarian Royal Mail, men har gennem årene stiftet bekendtskab med alt fra postsækkene og sejlertøj til bil- og hestedækkener.

 

I 1910 tog produktionen for alvor til, og Deuter fik sig snævret mere ind på deres nuværende markedssegment, i særdeleshed forsynede Deuter det tyske militær med telte, soveposer og ikke mindst rygsække.

 

Allerede i firmaets unge år fik man testet udstyret af meget erfarne bjergbestigere og bjergguider, og den feedback var med til at frembringe helt nytænkende og innovative ideer og løsninger, der aldrig før var set på markedet.

 

I 40’erne led firmaet under krigens hærgen, der i den grad satte udvikling og produktion tilbage, da maskiner og haller blev overtaget af militærstyrker. Deuter hang imidlertid ikke i bremsen og fik i efterkrigsårene hurtigt fokus tilbage på deres kerneværdier. I 50’erne begyndte produktionen af rygsække i nylon, og med den metervare kom der for alvor gang i en masse spændende tiltag.

 

Deuter rygsække

Deuter har gang på gang vist sig som en af de helt førende, når det kommer til produktion af rygsække, og AirContact rygventilation, VariFlex hoftebælter, Vari-Quick rygjustering og ikke mindst produktionen af den TÜV-godkendte Kid Comfort barnebærestol fik Deuter med helt frem i feltet. Og bag det hele ligger en grundlæggende faglig stolthed, der sikrer dig robuste produkter i en virkelig god kvalitet.

 

Deuter soveposer

Kender du det, at pladsen i soveposen er lidt trang, og at der næsten ikke er plads til at skifte sovestilling?

 

Deuter har udviklet Thermo Stretch Comfort-konstruktionen, som kan udvide sig hele 25% i bredden. På grund af elastiske syninger i dele af denne type Deuter sovepose, kan du nemmere vende dig, og finde den sovestilling, der passer dig. Dermed har du større mulighed for at vågne frisk og udhvilet, og klar til dagens udfordringer. Thermo Stretch Comfort-konstruktionen findes i Exosphere- og Neosphere modellerne.  

 

Med en Deuter fibersovepose og Deuter dunsovepose, kan du selv vælge hvilken type du foretrækker. Er du i tvivl om hvad der passer til dit behov, så kig forbi vores blog, hvor vi har skrevet om forskellen på en fibersovepose og en dunsovepose.