Nordisk

Naturen betyder alt for os. Den danner ramme omkring vores eventyr, den er vores kilde til inspiration og den største luksus i vores hverdag. Derfor insisterer vi på at lave de bedst mulige produkter med mindst mulig påvirkning af miljøet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

TELTE I VERDENSKLASSE
Nordisk er blandt verdens førende teltproducenter og er kendt for kvalitet, innovation og dansk design. Her finder du alt fra verdens letteste telt til luksuriøse glamping telte.

SPECIALISTER I SOVEPOSER
På systuen i Tyskland fremstiller Nordisk nogle af verdens bedste og mest bæredygtige soveposer - i hånden!

Find dunjakker og regntøj fra øverste hylde hos Nordisk.
Vi er eksperter i skandinavisk vejr og ved præcis hvordan du holder dig let, varm og tør.

BÆREDYGTIGE SUPERKRÆFTER

Dun er det letteste, varmeste og mest åndbare materiale, der findes. Og 100 % naturligt. Men der findes desværre nogle grimme historier om dyrenes velfærd i visse dele af verden. Derfor har Nordisk sin egen fabrik og systue i Tyskland og kan garantere, at dunene i vores produkter altid er:

 • Et upcyclet restprodukt fra fødevareproduktion.
 • Certificerede efter internationale standarder, såsom RDS og IDF. Faktisk har Nordisks egen Ethical Down Code markedets strengeste krav til dyrevelfærd.
 • Fra fugle med fri adgang til sund mad, vand, læ og lys.
 • En 100% europæisk produktion
 • Fra en bestand med begrænset og kontrolleret floktæthed

NYHEDER FRA NORDISK

SÅDAN KOMMER DU IGANG MED GLAMPING
Glamping er sammenskrevet af glamorøs camping og dækker over en global trend om at kombinere ultimativ luksus, komfort og velvære med den friske luft, bålhyggen og naturens afslappende lyde. Læs mere om hvordan du kommer godt igang med glamping her.

nordisk_landingpage_v_lg_det_rigtige_telt_779x365

VÆLG DET RIGTIGE TELT
Vi ved det godt. Der findes et uendeligt antal konstruktioner, materialer, producenter og grader af kvalitet at vælge imellem. Men lad os hjælpe med at finde det helt rigtige telt til dit behov.

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Danske Nordisk – kvalitet til den kræsne forbruger

Nordisk, som efterhånden har mere end 100 års erfaring og hovedkontor i Silkeborg, producerer grej af høj kvalitet til den kræsne friluftsentusiast. Udstyr fra Nordisk er lavet til at blive brugt, og det er produceret til at performe i alt fra dansk natur til fjeld og høje bjerge. 

Hvis du er på udkig efter funktionelt udstyr, som med garanti kan holde til at blive brugt flere sæsoner i træk, er danske Nordisk et rigtig godt sted at kigge hen. 

Med fokus på design, funktion og innovation producerer brandet lækker beklædning, funktionelle telte samt lette tarps og bivuakker til overnatninger og eventyr i det fri. Nordisk udmærker sig desuden også i gode og lune soveposer til ethvert tur ud i det blå. 

Størrelsesguide til Nordisk.

Nordisk soveposer – lækre soveposer til alle sæsoner

Uanset hvornår på året du skal ud at overnatte i naturen, er det absolut sjovest, hvis du kan få dig en god nats søvn i en lækker sovepose. Så kan du nemlig koncentrere dig om at udforske nye stier, nyde en stille stund i en lysning eller spejde efter sjældne fugle i skoven. 

Nordisk henvender sig især til den kræsne friluftsentusiast. Mærket producerer nemlig innovative og funktionelle produkter til letvægtsvandrene, de luksussøgende glampere og dig, der bare går op i at eje produkter i høj kvalitet. 

Uanset om du er på jagt efter en let sommersovepose, en alsidig forårs- og efterårssovepose eller en varm vintersovepose til kvinder, mænd eller børn, så er der helt sikkert en Nordisk-sovepose i vores store sortiment, der opfylder dine behov. 

 

Prisvindende og innovativ komfort i pålidelige soveposer

Holdet bag Nordisk går op i at levere produkter i høj kvalitet – det gælder både produkter til overlevelse og fornøjelse. Alle brandets soveposer lever op til den fælleseuropæiske EN13537-standard, og de forskellige posers temperaturgrænser fremgår tydeligt, så du nemt kan sammenligne dem.  

Hvis du er i tvivl om, hvilke ting, du skal være opmærksom på, når du køber en ny sovepose, kan du med fordel læse vores store soveposeguide på bloggen. Her kan du blandt andet læse om temperaturgrænser, fyldkraft og materialer – alt sammen noget, som kan være væsentligt for dig, hvis du skal have din nye sovepose med ud på krævende eventyr. 

 

Nordisk-soveposer i både dun og fiber

Nordisk producerer soveposer i både naturmaterialer og syntetiske materialer. Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af Nordisks gode fibersoveposer til skarpe priser og lækre dunsoveposer, som gør udesovning i kolde måneder let som en leg. 

Alle Nordisks fibersoveposer er fyldt med brandets egne Northguard®-polyesterfibre i høj kvalitet, og alle dunsoveposer fra Nordisk produceres i Europa for at sikre dun af allerhøjeste kvalitet. 

I langt de fleste soveposers navn kan du nemt tyde både materialer, antal gram fyld og størrelse/længde – ellers kan du også altid læse meget mere om de specifikke soveposers egenskaber i deres produktbeskrivelse. 

Uanset om du skal bruge en ultralet dunsovepose, som ingenting fylder i rygsækken, eller du er på jagt efter en god fibersovepose til forårets og efterårets regnfulde nætter, finder du mange forskellige modeller og funktionelle detaljer i Nordisks sortiment. 

XL-modellerne har for eksempel ekstra god plads, mens soveposerne til de kolde måneder er udstyret med varmekraver og tætlukkende hætter, så du kan putte dig helt ned i varmen. 

Lige meget hvilken af Nordisks soveposer du vælger, går du desuden ikke galt i byen med at bruge en beskyttende lagenpose – den kan både forlænge din nye soveposes levetid og give et par ekstra varmegrader, alt efter hvilken model du vælger.  

Hvis du er på jagt efter andre tips til at passe godt på din nye sovepose eller måske inspiration til jeres første fælles eventyr, kan du med fordel tjekke vores store blog. 

Nordisk er desuden også leveringsdygtige i lette liggeunderlag, som ikke fylder det helt store i rygsækken samt holdbare telteultralette tarps og funktionel beklædning i høj kvalitet. Sammen med en lækker sovepose har du rigtig gode forudsætninger for en lun og god nattesøvn, hvor du ikke skal bekymre dig for at kunne holde varmen.