Hestra handsker og luffer

Her finder du vores store udvalg af lækre handsker og luffer fra kvalitetssikre Hestra til damer, herrer og børn – skihandler, læderluffer og alt der imellem.

  per side
  Sorter stigende

  Hestra – Handsker og luffer i topkvalitet

  På med handsken! Og helst en i høj kvalitet. 

  Høj kvalitet, komfort og sublim kvalitet – dét kan du få fra Hestra, som har lavet varme, slidstærke vanter siden 1936, hvor Martin Magnusson grundlagde firmaet. 

  I dag er det tredje og fjerde generation af familien Magnusson, der styrer slagets gang når Hestra producerer gode handsker til forhandlere i over 30 lande – og så designes de stadig fra den lille landsby af samme navn i Sverige. 

  Hestra producerer handsker til enhver lejlighed, og deres sortiment rummer alt fra handsker til skovhuggere, bålhandsker, skihandsker, hverdagshandsker, cykelhandsker, modehandsker og alt derimellem. Og uanset hvilket handskebehov du har, at du sikker på at få et par virkelig gode handsker, når der står Hestra på. 

  Hos Eventyrsport fører vi et stort udvalg af handsker og luffer fra Hestra til både voksne og børn, og der er et par Hestra-handsker til enhver lejlighed – vi fører både skihandsker- og luffer, samt flotte handsker og luffer til hverdagsbrug.  

  Hvis du er i tvivl om, hvilken type handsker, der er de helt rigtige til dine behov, kan du læse vores store handskeguide på bloggen. På vores store blog finder du også en masse inspiration til kølige eventyr, hvor et par handsker er uundværlige. 

  Husk at vi her på hjemmesiden også har en stor størrelsesguide til Hestra, så du er helt sikker på at få klikket den rigtige størrelse hjem. 

   

  Holder dine hænder varme i koldt vejr

  Når det bliver koldt om fingrene, så skal der et par varme handsker eller luffer til. Uanset om du skal gå en tur i en frostklar skov eller ud at suse på pisterne, så er det ikke så spændende at fryse om fingrene. 

  Og hvorfor så ikke vælge et par fra Hestra, som i mere end 80 år har produceret vanter til hverdag og outdoor, når du skal finde et par varme handsker til de kolde måneder?

  Med et par Hestra-handsker eller -luffer på hænderne er du sikker på, at du kan holde varmen – selv på snefygende morgenener på cyklen eller på vandreturen over et iskoldt og blæsende fjeld.  

  I vores sortiment kan du finde Hestra-handsker og -luffer til damer og herrer, men vi har også handsker og luffer til børn fra det svenske kvalitetsmærke. 

  Du finder både handsker og luffer i kunstmaterialer, men vi har også strikkede vanter og mange Hestra-skindhandsker, som er lavet i blødt hjorteskind eller brandets eget Hestra army leather. Skind er meget slidstærkt, men det er til gengæld ikke vandtæt.

  Hvis du derimod ønsker en vandtæt handske eller luffe, så klarer vi dog også den. Flere af vores handsker og luffer fra Hestra har vandtæt yderstof eller er gjort vandtætte med en membran, så du roligt kan bruge dem i tøsne eller regnvejr, uden at de bliver gennemblødte.

  Hvis du vil forlænge dine nye, lækre læderhandskers levetid, er det desuden en god idé også at klikke Hestras egen læderbalsam med hjem – den hjælper med at holde skindet blødt og smidigt, så dine handsker kan holde til mange ture ud i den frostklare luft. 

   

  Hestra – eksperter i funktionelle skihandsker

  Skal du specifikt bruge et par handsker eller luffer til skituren, så har vi flere Hestra-skihandsker og -luffer her på siden. 

  Skihandskerne fra Hestra findes både som luffer eller handsker med fem fingre, men du finder for eksempel Hestras 3-finger-modeller, som er en slags krydsning mellem en handske og en luffe. De findes selvfølgelig både til damer, til herrer og til børn – og i flere farver.  

  En 3-fingermodel er en utroligt alsidig skihandske, idet de giver mulighed for stadig at have et rigtig godt greb om skistaven, fordi tommel-og pegefinger er adskilt fra resten af fingrene, som ligger lunt i en luffe. 

  Skihandskerne er lidt længere end mange af brandets andre handske- og luffemodeller. Det skyldes, at du så kan få dem ud over jakkeærmet, så der ikke er noget der skiller og blotter huden for det kolde vejr.

  Flere af skihandskerne er forsynet med et par Hestra-handcuffs, så du er sikker på ikke at tabe vanterne, mens du hviler benene i et øjeblik på skiliften. Vi har også handcuffs, som kan købes separat og monteres i dine allerede trofaste skihandsker.

  På vores store blog kan du finde en masse inspiration til skiferier samt gode råd til at vælge grej og beklædning til skituren. I vores butikker står vi også altid klar med et godt tip eller en anbefaling. 

   

  Hverdagshandsker fra Hestra – smarte og varme

  Har du blot brug for noget, der kan varme hænderne på den daglige gåtur, så kan det være perfekt med et par Hestra-vanter i varmende uld. Nogle af brandets skindhandsker har faktisk også en lunende uldforing, som også hjælper på varmen. 

  Uld er temperaturregulerende, og så varmer det faktisk også, selvom det bliver vådt. De strikkede vanter er dog selvsagt bedst i tørt vejr, så hvis det regner eller sner meget, er det godt at trække en af de vandtætte handsker eller luffer udenpå.

  Flere af handskerne og lufferne fra de svenske handskemestre er desuden isoleret med Primaloft®, som er lækkert blødt og varmt.

   

  Hestra-luffer, -vanter og -handsker på tilbud

  Køb Hestra-handsker og -luffer online hos os og gør en god handel. Man behøver nemlig ikke gå på kompromis med sit udstyrs gode kvalitet for at få sig en god pris.  

  Vi bestræber os altid på at have skarpe priser, og vi har løbende gode tilbud på Hestra-handsker og -luffer til hele familien. Du kan altid bruge tilbudsfilteret oppe til venstre, og hvis du besøger vores store outlet finder du også hundredevis af gode tilbud til garderoben og rygsækken. 

  Hvis du melder dig ind i Eventyrsports Kundeklub, er du desuden blandt de første, der får besked, når vi har gode tilbud på Hestra og vores mange andre kvalitetsmærker. 

   

  Se også: 

  Alle handsker og luffer 

  Skihandsker og -luffer 

  Skitøj 

  Huer og pandebånd 

  Halsedisser og tørklæder