Halsedisser og tørklæder

69 Varer

Her ser du vores udvalg af halsedisser og tørklæder til ski, løb, cykling m.m. Vi har bl.a. mange halsedisser i merinould, men vi har også halsedisser i blød fleece. Her på siden finder du også halstørklæder i strik.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Praktiske og flotte halsedisser og tørklæder

Mangler du en varm halsedisse eller et halstørklæde til de kølige dage?

I vores sortiment finder du et godt udvalg af varme halsedisser og flotte tørklæder i lækre materialer og fra mærker som Icebreaker, Lundhags og Sherpa.

Lidt lunt til halsen

På en kølig sensommeraften eller til efterår og vinter er det rart, og sommetider helt nødvendigt, at holde halsen varm, og så er der brug for et godt tørklæde eller en halsedisse.

Her på siden finder du et godt udvalg af halsedisser, som kan bruges både til hverdag og til fritid.

Vi har halsedisser i flere forskellige materialer, men vi har særligt mange halsedisser i uld.

Hvis det med det samme får dig til at klø og kradse, når du tænker på uld, så fortvivl ikke! Mange af vores halsedisser er nemlig strikket i merinould.

Merinould består af længere, tyndere fibre end almindelig uld, og derfor vil mange opleve, at merinould føles blødt, selvom det har direkte kontakt med huden.

Uld er et fantastisk materiale, da det bl.a. temperaturregulerer og stadig varmer, selvom det bliver vådt. En halsedisse i uld kan derfor være oplagt til sport, f.eks. ski, løb, cykling og andre udendørsaktiviteter.

Er du ikke glad for uld, har vi dog også halsedisser i fleece, som hurtigt tørrer og føles lækkert blødt mod huden.

I vores sortiment er der også flotte tørklæder, bl.a. i strik, som selvfølgelig kan bruges, når kulden sætter ind, men som også gør sig fint som pyntende accessory.

Halsedisser strikket i rørform

Mange af de halsedisser vi sælger er strikket i rørform. Det betyder at der ikke er nogen syninger som kan genere. Derfor er de meget behagelige at bruge, når du er aktiv, også hvis du for eksempel spiller fodbold om vinteren.

Rørformen er praktisk i stort set alle tilfælde, hvor du har fokus på at dække halsen af. Det kræver nemlig meget mindre stof. Derfor kan du sagtens have en halsedisse i strik af merinould liggende i lommen, hvis du er i tvivl om det bliver nødvendigt. Også hvis du skal dyrke en sport som cykling eller løb.

De halsedisser, som er lavet i fleece, er typisk ret varme. Derfor passer de rigtig godt til en tur på ski, hvor det er skønt at kunne trække fleecerøret godt op over næsen, hvis man sidder i en kold liftstol.

Sådan holder du din halsedisse blød og varm

Vask din halsedisse som vaskeanvisningen siger på en lav temperatur - brug eventuel en tøjblødgører, som gør halsedissen ekstra blød. 

Når den skal tørre så lad den lufttørre og undgå direkte varme, da det tørrer halsedissen ud og gøre den mindre blød. 

Fold eller rul din halsedisse forsigtigt sammen, når du opbevarer dem, så de ikke bliver udsat for uønsket strækning eller deformation. Opbevar dem et tørt sted væk fra direkte sollys eller fugt. 

Køb halsedisser og tørklæder på tilbud

Leder du efter en varm halsedisse i strik eller fleece eller måske et flot tørklæde? Så køb den her på vores webshop.

Vores gode priser får ofte endnu et nyk nedad med tilbud og udsalg. Hvis du benytter ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller trykker her, kan du se en samlet oversigt over de af vores halsedisser og tørklæder, som p.t. er på tilbud.

Du kan også blive medlem af vores kundeklub og dermed være blandt de første, der får besked, når vi har tilbud og udsalg. Det er ganske gratis at blive medlem, og du kan læse om alle fordelene ved kundeklubben her

 

Se også:

Huer og pandebånd

Handsker og luffer