Halsedisser og tørklæder

Her ser du vores udvalg af halsedisser og tørklæder af høj kvalitet. Vi har bl.a. mange halsedisser i merinould, og du finder også halstørklæder i blød strik.

  per side
  Sorter stigende

  Praktiske og flotte halsedisser og tørklæder

  Mangler du en varm halsedisse eller et halstørklæde til de kølige dage?

  I vores udvalg her på siden finder du et godt udvalg af halsedisser og tørklæder i lækre materialer og fra mærker som Icebreaker, Lundhags og Sherpa.

  Lidt lunt til halsen

  På en kølig sensommeraften eller til efterår og vinter er det rart, og sommetider helt nødvendigt, at holde halsen varm, og så er der brug for et godt tørklæde eller en halsedisse.

  Her på siden finder du et godt udvalg af halsedisser, som kan bruges både til hverdag og til fritid.

  Vi har halsedisser i flere forskellige materialer, men vi har særligt mange halsedisser i uld.

  Hvis det med det samme får dig til at klø og kradse, når du tænker på uld, så fortvivl ikke! Mange af vores halsedisser er lavet i merinould, som består af lange, tynde fibre og derfor føles blød.

  Uld er et fantastisk materiale, da den bl.a. temperaturregulerer og stadig varmer, selvom den bliver våd. En ulden halsedisse kan derfor være oplagt til ski, løb og andre udendørsaktiviteter.

  I vores sortiment er der også flotte halstørklæder i strik, som selvfølgelig kan bruges, når kulden sætter ind, men som også gør sig fint som pyntende accessory.

  Halsedisser og tørklæder på udsalg

  Leder du efter en billig halsedisse eller måske et tørklæde?

  Vores gode priser får ofte endnu et nyk nedad med tilbud og udsalg. Hvis du benytter ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller trykker her, kan du se en samlet oversigt over vores tilbud på halsedisser og tørklæder. 

   

  Se også:

  Huer og pandebånd

  Handsker og luffer