Halsedisser og tørklæder

Her ser du vores udvalg af halsedisser og tørklæder til ski, løb, cykling m.m. Vi har bl.a. mange halsedisser i merinould, men vi har også halsedisser i blød fleece. Her på siden finder du også halstørklæder i strik.

  per side
  Sorter stigende

  Praktiske og flotte halsedisser og tørklæder

  Mangler du en varm halsedisse eller et halstørklæde til de kølige dage?

  I vores sortiment finder du et godt udvalg af varme halsedisser og flotte tørklæder i lækre materialer og fra mærker som Icebreaker, Lundhags og Sherpa.

  Lidt lunt til halsen

  På en kølig sensommeraften eller til efterår og vinter er det rart, og sommetider helt nødvendigt, at holde halsen varm, og så er der brug for et godt tørklæde eller en halsedisse.

  Her på siden finder du et godt udvalg af halsedisser, som kan bruges både til hverdag og til fritid.

  Vi har halsedisser i flere forskellige materialer, men vi har særligt mange halsedisser i uld.

  Hvis det med det samme får dig til at klø og kradse, når du tænker på uld, så fortvivl ikke! Mange af vores halsedisser er nemlig strikket i merinould.

  Merinould består af længere, tyndere fibre end almindelig uld, og derfor vil mange opleve, at merinould føles blødt, selvom det har direkte kontakt med huden. 

  Uld er et fantastisk materiale, da det bl.a. temperaturregulerer og stadig varmer, selvom det bliver vådt. En halsedisse i uld kan derfor være oplagt til sport, f.eks. ski, løb, cykling og andre udendørsaktiviteter.

  Er du ikke glad for uld, har vi dog også halsedisser i fleece, som hurtigt tørrer og føles lækkert blødt mod huden.

  I vores sortiment er der også flotte tørklæder, bl.a. i strik, som selvfølgelig kan bruges, når kulden sætter ind, men som også gør sig fint som pyntende accessory.

  Køb halsedisser og tørklæder på tilbud

  Leder du efter en varm halsedisse i strik eller fleece eller måske et flot tørklæde?

  Vores gode priser får ofte endnu et nyk nedad med tilbud og udsalg. Hvis du benytter ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller trykker her, kan du se en samlet oversigt over de af vores halsedisser og tørklæder, som pt. er på tilbud.

  Du kan også blive medlem af vores kundeklub og dermed være blandt de første, der får besked, når vi har tilbud og udsalg. Det er ganske gratis at blive medlem, og du kan læse om alle fordelene ved kundeklubben her

   

  Se også:

  Huer og pandebånd

  Handsker og luffer