Huer og pandebånd

Vores store udvalg af huer rummer både praktiske huer til outdoor samt lækre, moderigtige huer til hverdagen eller pisterne. Fra mærker som Icebreaker, Fjällräven og Peak Performance.

  per side
  Sorter stigende

  Husk huer og pandebånd i kulden

  Er det blevet koldt om ørerne? Så er det på med en varm hue!

  Her på siden finder du et stort udvalg af huer og pandebånd til damer, herrer og børn. Vores huer og pandebånd kommer fra bl.a. Icebreaker, Peak Performance, LEGO Wear og Fjällräven.

  Hold hovedet varmt

  Når forår og sommer bliver til efterår og vinter, kan det ofte være rart, og nødvendigt, at holde hovedet varmt med en lækker hue eller et pandebånd.

  Hos os finder du et godt udvalg af smarte, varme huer og pandebånd, der kan gøre de kolde dage langt mere behagelige.

  I vores sortiment finder du bl.a. huer og pandebånd lavet i økologisk bomuld samt i uld, f.eks. merinould. Merinould er et rigtig godt valg til dig, der gerne vil have nogle af alle de gode egenskaber ved uld, men begynder at klø og kradse bare ved synet af noget uldent. Merinould har meget tynde fibre, så den føles blød og behagelig.

  I udvalget her på siden er der huer og pandebånd med og uden for, i flotte mønstre og farver, og vi har også huer med kvast som en ekstra lille fin detalje.

  Tilbud på huer og pandebånd

  Der er ingen grund til, at dankortet skal være rødglødende, fordi ørerne skal holdes varme.

  Vi har løbende gode tilbud på huer og pandebånd, og du kan se dem samlet under ét ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller trykke her.

   

  Se også:

  Halsedisser og tørklæder

  Handsker og luffer

  Vinterjakker