Skihandsker og -luffer

Hold hænderne varme på skituren med et par luffer eller handsker til ski. Der er skihandsker- og luffer velegnede til alpin, men vi har også langrendshandsker og -luffer. Du finder skiluffer og -handsker i både læder og kunststoffer, og vi har også flere vandtætte modeller.

  per side
  Sorter stigende

  Varme skind- og skihandsker til hverdag og outdoor

  Føles hænder og fingrene lige lovlig kolde, når du begiver dig udenfor?

  Så er det på med handsken!

   

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af varme handsker til efterår og vinter, og der er noget for enhver smag og til ethvert formål. Vi har blandt andet skindhandsker og handsker i strik.

   

  Vores luffer kommer fra kvalitetsbevidste mærker som Hestra, Black Diamond, Sealskinz og Kombi.

   

  Vink bare farvel til kolde fingre

  Kalenderen fortæller pludselig, at vi er gået ind i de koldere måneder, og så kan det blive en noget frossen fornemmelse at komme udenfor. Klæd dig derfor varmt på – også på hænderne.

   

  Med vores udvalg af handsker, er der rigtig god mulighed for at blive holdt varmt helt ud til fingerspidserne.

   

  På siden her finder du handsker til flere forskellige formål. Vi har f.eks. skihandsker, løbehandsker og cykelhandsker. Vores løbehandsker og cykelhandsker vil typisk være vindtætte og åndbare.

   

  Vi har desuden handsker uden fingerspidser, så du kan få varmet hænderne, men samtidig bruge fingrene helt som normalt, f.eks. til at betjene telefonen.

   

  Leder du specifikt efter et par handsker med touch, så finder du også det her. Her består en eller flere fingrespidser af et særligt materiale, der giver dig muligheden for at bruge din smartphone, uden at handskerne skal af. Så slipper du for frosne fingre, når du tager billeder af børnene eller lige hurtigt skal svare på en besked.

   

  Ulemper og fordele ved handsker med membran

  Du finder blandt andet mange handsker, som er gjort vandtætte med en membran, f.eks. Gore-Tex®-membran.

   

  Vandtætte handsker er rigtig gode i koldt og vådt vejr, men hvis du skal opholde dig i koldt og tørt klima, f.eks. på en skitur, behøver du ikke nødvendigvis at vælge et par vandtætte handsker.

   

  Handsker med membraner er mindre åndbare end dem uden, så hvis åndbarhed vejer tungere for dig end vandtæthed, så overvej at vælge et par uden membran. Der er altså både ulemper og fordele ved at vælge et par handsker med membran, overvej om vandtæthed eller åndbarhed er vigtigst for dig, før du investere i et par.

   

  Hvis du stadig ikke ved, hvilke handsker der er de helt rigtige for dig, så kan du læse mere her: Hvilke handsker skal du vælge?

   

  I sortimentet er der også flere vindtætte handsker, bl.a. Windstopper®-handsker, med dem bliver den ruskende efterårsvind ikke årsag til kolde fingre.

   

  Går turen mod sne og ski?

  Du suser ned af pisten med et godt greb om skistaven, imens kulden bider i kinderne. For at skiferien skal blive en succes, så er det vigtigt at du kan holde varmen, og her er et par gode skihandsker et must. Her på siden finder du et stort udvalg af skihandsker og luffer i høj kvalitet, så du med garanti kan holde hænderne varme. 

   

  Er du i tvivl, om du skal vælge skihandsker eller skiluffer?

   

  Hvis du ikke fryser så nemt, så vælg et par handsker. Skihandsken med fem fingre giver den størst mulige bevægelsesfrihed. Men her er alle fingrene adskilt og derfor varmer de ikke hinanden. Hvis du fryser nemt om fingrene, så er luffer at foretrække, for her er fingrene samlet og luner hinanden, dog er bevægelsesfriheden ikke særlig god.

   

  Der findes også en 3-finger-model, det er en kombination af en handske og luffe. Her sidder tommel- og pegefinger for sig selv, imens de resterende fingre er samlet i en lille luffe. Her får du det bedste fra de to verdener, altså bevægelsesfriheden fra fingerhandsken og luffens gode evne til at holde på varmen.

   

  Uanset om du vælger et par handsker eller luffer, så er det vigtigt at de er tilstrækkelig varme, men ikke for varme. For hvis du begynder at svede om fingrene afgiver de fugt til handsken. Når fugten bliver afkølet, så begynder du at fryse. Derfor er det ikke en fordel altid at vælge de varmeste handsker.

   

  Hvis du vil undgå at købe et par meget varme handsker, så kan vælge at bruge et par tynde inderhandsker i f.eks. fleece eller merinould under skihandskerne. Inderhandsken fungerer som et ekstra isolerende lag, og selvom den er tynd, kan den faktisk øge varmen med cirka 20 procent.

   

  Hvis du får det varmt om fingrene i løbet af dagen, så kan du altid smide et par af handskerne. Her kan du vælge at beholde inderhandsken på, hvis det er meget varmt, og du bare gerne vil beholde den lune, isolerende funktion. Eller du kan beholde skihandsken på, hvis du stadig gerne vil have den vind- og vandtætte funktion, hvis du altså har valgt en skihandske med membran.

   

  Husk at pleje dine handsker

  Vi har både skindhandsker, handsker i læder, handsker i fleece og handsker i strik, bl.a. i uld.

   

  Hvis du vælger et par skindhandsker, er det vigtigt, at du sørger for at give dem et godt plejemiddel. Hvis skindet udtørrer, kan det krakelere, og så isolerer det ikke nær så godt, ligesom slidstyrken også vil mindskes.

   

   

  Køb handsker online

  Køb et par handsker at varme fingrene med og gør en ekstra god handel ved at holde øje med vores tilbud.

   

  Måske de handsker, du leder efter findes billigere? Hvis du vælger Kun Tilbud i filtret i venstre spalte, kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle online tilbud på handsker.

   

  Her finder du blandt andet billige skihandsker, eller måske de lækre skindhandsker lige nu kan fås til en super fordelagtig pris? 

   

  Se også:

  Hvis du specifikt er på udkig efter luffer, så klik på linket herunder. Du finder også links til lækre beklædningsgenstande, der holder hals og hoved varmt i vinderkulden. Så er du klædt helt på til når temperaturen daler.

   

  Gode, varme luffer

   

  Praktiske og moderigtige huer og pandebånd til outdoor og hverdag

   

  Hold halsen varm med lækre halsedisser og tørklæder