Skihandsker og -luffer

53 Varer

Hold hænderne varme på skituren med et par luffer eller handsker til ski. Der er skihandsker- og luffer velegnede til alpin, men vi har også langrendshandsker og -luffer. Du finder skiluffer og -handsker i både læder og kunststoffer, og vi har også flere vandtætte modeller.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold fingrene varme med skihandsker og -luffer

Du suser ned af pisten med et godt greb om skistaven, imens kulden bider i kinderne. For at skiferien skal blive en succes, så er det vigtigt, at du kan holde varmen, og her er et par gode skihandsker et must. Her på siden finder du et stort udvalg af skihandsker og luffer i høj kvalitet, så du med garanti kan holde hænderne varme.

Fryser du let om fingrene? Vi har skihandsker med varme, der nok skal hjælpe dig til at kunne holde et fast greb om skistaven.

Vi har skihandsker og skiluffer til både voksne og børn, så her finder du skihandsker til hele familien samlet ét sted. I vores udvalg finder du skihandsker og skiluffer fra mærker som Black Diamond, Hestra, Kombi og mange andre.

Skihandsker eller skiluffer?

Hvis du ikke fryser så nemt, så vælg et par handsker. Skihandsken med fem fingre giver den størst mulige bevægelsesfrihed. Men her er alle fingrene adskilt og derfor varmer de ikke hinanden. Hvis du fryser nemt om fingrene, så er luffer at foretrække, for her er fingrene samlet og luner hinanden, dog er bevægelsesfriheden ikke særlig god.

Der findes også en 3-finger-model, det er en kombination af en skihandske og luffe. Her sidder tommel- og pegefinger for sig selv, imens de resterende fingre er samlet i en lille luffe. Her får du det bedste fra de to verdener, altså bevægelsesfriheden fra skihandsken og luffens gode evne til at holde på varmen.

Uanset om du vælger et par handsker eller luffer, så er det vigtigt at de er tilstrækkelig varme, men ikke for varme. For hvis du begynder at svede om fingrene afgiver de fugt til handsken. Når fugten bliver afkølet, så begynder du at fryse. Derfor er det ikke en fordel altid at vælge de varmeste handsker.

Hvis du vil undgå at købe et par meget varme handsker, så kan vælge at bruge et par tynde inderhandsker i for eksempel fleece eller merinould under skihandskerne. Inderhandsken fungerer som et ekstra isolerende lag, og selvom den er tynd, kan den faktisk øge varmen med cirka 20 procent.

Hvis du får det varmt om fingrene i løbet af dagen, så kan du altid smide et par af handskerne. Her kan du vælge at beholde inderhandsken på, hvis det er meget varmt, og du bare gerne vil beholde den lune, isolerende funktion.

Den rigtige skihandskestørrelse

Når du vælger skihandsker eller -luffer, er det vigtigt at finde den rigtige pasform at sikre optimal komfort og funktionalitet. Og du kan faktisk finde ud af hjemmefra, hvilken skihandskestørrelse du skal vælge.

For at finde din skihandske størrelse, skal du måle din hånd ved at placere et målebånd rundt om den bredeste del af håndfladen. De fleste skihandsker følger en standardstørrelse, så sørg for at se størrelsesdiagrammet for det specifikke mærke. 

Handskerne skal være tætsiddende, men du skal stadig kunne bevæge fingrene frit og uden, at det strammer, når du bøjer fingrene.

Skihandsker bør have en god balance mellem varme og åndbarhed. For koldere vejrforhold kan du overveje handsker med ekstra isolering eller en inderhandske. Skihandsker bør også være vandtætte eller vandafvisende for at holde dine hænder tørre og varme i våde sneforhold. 

Vask af skihandsker og -luffer

For at vaske dine skiluffer anbefales det generelt at følge vaskeanvisningerne på producentens etiket. Er der ikke nogen vaskeanvisning, så kan du nemt følge vores guide nedenfor.

Den mest skånsomme måde at vaske dine skihandsker er ved håndvask. Brug lunkent vand og tilsæt en mild vaskemiddel - og undgå blegemidler og skyllemidler. Lad lufferne ligge et par minutter, og gnid forsigtigt pletter og snavs væk uden at strække materialet.

Skyl handskerne grundigt og pres vandet ud uden at vride eller strække handskerne for meget. Lad dem herefter tørre på en flad overflade væk fra direkte sollys.

Find skihandsker med varme på tilbud

Vil du gerne være helt sikker på, at dine fingre ikke fryser, samtidig med at din pengepung ikke lider? Så kan du helt sikkert finde et godt tilbud på et par gode og varme skihandsker eller skiluffer lige her på siden.

Længere oppe på siden i venstre kolonne finder du kategorien ”kun tilbud”, der nemt giver dig et overblik over de skihandsker og skiluffer, der er på tilbud lige nu. Du kan også bruge vores filtre til at finde skihandsker i den rigtige størrelse, eller du kan finde skiluffer og -handsker i en særlig farve eller fra et bestemt mærke.