Handsker og luffer

162 Varer

Her finder du helt sikkert en handske eller luffe der passer til dit behov. Fra hverdagshandsker til touchskærm lige til fuldblods skihandsker. Hold fingrene varme med hjælp fra de bedstre producenter som Hestra, Icebreaker, The North face, Haglöfs og Vaude.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

HANDSKER & LUFFER

Fingrene er i brug hele tiden - og det er ofte dem, der fryser først. Lag på lag kan være løsningen, f.eks. tynde inderhandsker under tykkere skihandsker - luften imellem lagene isolerer. Hænderne skal kunne ånde, så de ikke bliver våde. Handskerne skal måske være vandtætte, de skal sidde tæt, men med fri cirkulation for hænderne. Det, der føles stramt, føles hurtigt koldt. Suppler evt. med håndvarmere, hvis du ikke skal være specielt aktiv.

 

Varme skihandsker - eller luffer?

På skiferien kan gode og varme skihandsker betyde forskellen på en god eller en dårlig skiferie. I yderste konsekvens kan de rigtige skihandsker forhindre, at du får forfrysninger. Vi fører skihandsker med forskellige tekniske detaljer fra bl.a. svenske Hestra, der er en af markedets stærkeste producenter af kvalitetshandsker. Hestra skihandsker er karakteriseret ved suveræne materialer og forarbejdning samt et fedt og funktionelt design. Vi fører også kvalitetshandsker fra mærker som Haglöfs, Vaude, Odlo, Chaos, Icebreaker og The North Face samt Isbjörn og Didriksons til børnene. Og husk, at i mange tilfælde, så kan en inderhandske være en rigtig god ide, hvis det er rigtig koldt og du skal have de yderste handsker af jævnligt. Er det virkelig koldt, kan en luffe, hvor fingrene er samlet og kan varme hinanden, være det bedste løsning.

 

Telefoner og GPS'er

Handskeproducenterne er helt med på, at diverse elektroniske dimser med touch screen følger med ud på tur, og derfor findes der efterhånden en del handsker, som er forsynet med et materiale i fingerspidserne, der gør det muligt at anvende touch screen uden at tage handskerne af. Det vil du sætte pris på, når du står i mange graders kulde og vil forevige en smuk udsigt eller turmakkerens krumspring på skiene. Endnu vigtigere er det, hvis du har brug for at tjekke kurs eller placering.

 

Se også:

 

Huer og pandebånd