Løb til herrer

490 Varer

Herunder finder du alt det, som du har brug for til dit løb. Løbesko, løbetøj, løbeudstyr og pulsure. Du finder alt i løb til herrer her - i høj kvalitet og fra kendte mærker. Så er det bare om at komme ud på løbestierne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bliv klar til løbeturene med løbetøj og løbesko til herrer

Holder du af at snøre løbeskoene og tilbagelægge kilometer efter kilometer? Så gælder det om at have løbeudstyret i orden. For med det rette løbeudstyr bliver løbeturene både mere behagelige og sjove.

Hvad end du er en habil løber, som har løbet mange kilometer allerede eller helt ny, når det kommer til løb, så skal du have de rette løbesko og det rette løbetøj. Det samme gælder, hvad end du foretrækker at kilometerne bliver tilbagelagt indenfor på løbebåndet eller udenfor på asfalt eller i skoven.

Her hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af alt i løb til herrer. Vi har både løbesko og løbetøj til herrer, forskelligt løbegrej og -tilbehør samt pulsurer. Der er altså ikke noget, der står i vejen for, at du kan få en masse løbekilometer i benene.

Vi har et bredt udvalg af løbesko, løbetøj og løbegrej til herrer fra flere kendte kvalitetsmærker, såsom Adidas, New Balance, Brooks og Salomon.

Du kan finde løbetøj og løbesko til herrer, som kan bruges til alle former for løb, samt alle slags vejr. Så der er ikke noget, der står i vejen for, at du kan snøre løbeskoene og smutte afsted - der er udstyr, der passer til alle årets 365 dage.

Løbetøj til mænd til alt slags løb og vejr

Når du skal ud og få nogle kilometer i benene, sætte nye rekorder eller måske en hyggelig luntetur rundt i skoven, så er det altid rart at være godt klædt på. For hvis dit løbetøj ikke sidder, som det skal, så bliver løbeturen hurtigt rigtig træls.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af løbetøj til mænd. Der er alt, hvad du har brug for til at blive klædt på fra inderst til yderst og til alt slags vejr.

Du kan finde alt i funktionelt løbetøj til både overkrop og underkrop. Du kan eksempelvis tage et kig på vores mange løbe t-shirts eller løbebukser til mænd, som du kan finde i en masse forskellige designs og modeller. Der er noget for enhver smag. Nogle modeller er perfekte til løbeturene på de varme sommerdage, mens andre modeller er tiltænkt de mere kolde og grå vinterdage.

Du kan selvfølgelig også finde noget godt overtøj til løbeturene. Du kan eksempelvis finde løbejakker til herrer i rigtig høj kvalitet. En god løbejakke sørger for, at du kan holde varmen på dine løbeture, for med den helt rette løbejakke til mænd kan du holde både vind og vand ude.

Et godt tip, til når du køber løbetøj, er at gøre det efter lag på lag princippet. Lag på lag princippet går ud på, at du iklæder dig flere tynde lag i stedet for ét tykt lag. Inderste lag skal være svedtransporterende, mellemste lag skal være isolerende, mens yderste lag skal være vind- og vandafvisende.

Det er især et godt princip at følge, hvis du også gerne vil ud på løbeture i koldt og ruskende vejr. Du kan læse mere om lag på lag princippet, når det kommer til løb i artiklen 'Lag på lag til løb'.

Her hos Eventyrsport kan du finde alt fra løbeundertøj og løbesokker til løbehandsker og -huer. Så du kan blive klædt på fra inderst til yderst og fra top til tå!

De perfekte løbesko til mange kilometer

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til løb, så er noget af det vigtigste at have styr på løbeskoene! Hvis du er iført de forkerte løbesko, så stiger risikoen for ubehag og skader, og så bliver det bare lige lidt mere svært, at finde motivationen til at komme afsted. Derfor er det meget vigtigt, at du finder de løbesko til mænd, som passer perfekt til dig!

Når det kommer til at finde de rette løbesko til herrer, så er det i høj grad din fod og din løbestil, der afgør hvilken sko, der er den rette for dig. Samtidig skal du også overveje hvilken type løb, du regner med at bruge skoene til. Der er nemlig forskellige typer af løbesko til mænd, der egner sig til forskellige typer af løb.

Valget af løbesko bør altså være velovervejet, og det er altid en god ide, at tage sig tiden til at finde frem til det helt perfekte par løbesko!

Først og fremmest bør du kende din løbestil. Din løbestil er bestemt af, hvordan din fod bevæger sig, fra du lander, til du sætter af igen. Der er overordnet tre forskellige løbestile.

Der er det, der kaldes neutral løbestil. Her lander løberens fodsål plant på underlaget. Det kaldes også neutral pronation.

Du kan også have en løbestil med overpronation eller pronationsindfald, hvilket er, hvis din fod knækker indad. Til sidst er der løbestilen med supination, hvilket er, hvis din fod falder udad.

Her hos Eventyrsport kan du finde løbesko til herrer, der passer til alle de forskellige løbestile. Så du kan altså undgå irriterende skader, der sætter en stopper for de gode løbeture. Du kan læse mere om de forskellige løbestile i artiklen her: Stil ind på din løbestil.

I vores brede udvalg af løbesko til mænd kan du samtidig finde løbesko, som kan bruges til forskellig slags løb. I vores sortiment kan du både finde allround løbesko, trailsko og konkurrenceløbesko.

En allround løbesko er den løbesko, som du vil løbe de fleste af dine kilometer i. I en allround løbesko er fokus på komfort og stabilitet. Stabiliteten i skoen afgøres af din løbestil, mens kravet til stødabsorbering afhænger af underlaget, du løber på og længden på dine løbeture.

Hvis du gerne vil ud og løbe i naturen, og måske gå offroad, så er det i stedet en trailsko, som vil være det rette valg til denne type af løbeture. En trailsko har en grov sål, som gør at du står fast - både opad og nedad. Samtidig giver trailskoen dig sikkerhed og udnyttelse af energien. Uanset om du er nybegynder eller hardcore ultraløber, så har vi trailsko til mænd, som kan dække dit behov.

Er du vild med konkurrence- eller tempoløb, så skal du kigge efter en af herreløbeskoene, som er designet til netop dette. I en konkurrence- eller tempoløbesko vil du opleve en let og flyvende fornemmelse, som er fantastisk og giver fart. Fokus i denne type løbesko til mænd ligger på optimal energioverførsel, og den er helt ideel til brug ved intervaltræning, korte tempoture og konkurrencer. 

Helt kort sagt, uanset hvilken type løber du er, og hvor du holder af at løbe, så kan du helt sikkert finde den helt perfekte løbesko for dig her hos Eventyrsport. Og så er det bare om at snøre skoene og spurte afsted!

Track dit løb med et pulsur

Når man er ude at løbe, kan det være rigtig rart, at kunne holde styr på ens løb - og det kan du med et pulsur. Pulsure er efterhånden blevet en fast del af mange løberes outfit, og det er der mange gode grunde til.

Med et godt pulsur kan du nemt følge med i både din træning, din hverdag og dine forskellige eventyr. Et godt pulsur kan registrere din puls, imens du er aktiv og give dig øjeblikkelig feedback. På den måde kan du følge med i målingerne, imens du løber eller træner.

Med sådan et pulsur kan du altså få mere kontrol over dine træninger og se tilbage på dem efterfølgende og følge din egen udvikling. For mange er et pulsur derfor også en stor motivationsfaktor og et godt selvtillidsboost. Der er dermed ingen tvivl om, at et pulsur er en rigtig god investering, hvis du gerne vil udvikle dit løb.

Her hos Eventyrsport kan du finde flere forskellige pulsure i rigtig høj kvalitet. Du kan eksempelvis finde et stort udvalg af pulsure fra Garmin. Her kan du blandt andet vælge modellerne Garmin Fenix eller Garmin Forerunner. Begge er fremragende pulsure med en masse gode funktioner!

Gode tilbud på løbesko og løbetøj til herrer

Pris og kvalitet har det ofte med at gå hånd i hånd. Men sådan behøver det slet ikke at være. Her hos Eventyrsport behøver du nemlig langt fra at tømme pengepungen, blot fordi du gerne vil have løbetøj og løbesko til herrer i høj kvalitet.

Vi har løbende tilbud på løbetøj til herrer. Du kan se de mange gode tilbud på løbesko til mænd, samt de gode tilbud på alt det andet gode løbeudstyr og løbetøj ved at vælge tilbudsfiltret øverst til venstre eller ved at trykke her.

Vi har alt det, som du har brug for på dit løbeeventyr - uanset om eventyret byder på en lang løberejse med løberygsæk på ryggen og pandelampen om hovedet eller på løb i fitnesscentret. Der er altid rigtig gode chancer for at finde lige det løbetøj, løbeudstyr eller de løbesko til herrer, som du mangler til rigtig gode priser!

Find dit løbeudstyr til herrer hos Eventyrsport

Er du på udkig efter et par nye gode løbesko? Mangler du en lun løbejakke? Eller måske et pulsur så du endelig kan slå din egen rekord? Så kan du finde det her hos Eventyrsport.

Du kan altid tage et kig her i vores webshop, hvor du både får fri fragt og retur, samt hurtig levering på 1-3 dage.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt rette løbeudstyr med hjem.