Skibukser til damer

Her finder du skibukser til damer. Der er modeller med og uden for, og nogle af dem har membran, f.eks. Gore-Tex®. Seler, snefang og andet godt er rigt repræsenteret.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Hold sne og kulde ude med et par skibukser til damer

  Før kursen går mod sne og kulde, skal udstyret være i orden. Her er et par gode skibukser et super vigtigt element. Faktisk lige så vigtigt som skijakken. Skibukser og skijakke er vores yderste lag, det er dem, der skal holde sne og kulde ude, så vi kan holde varmen, imens vi står på ski, snowboard eller vandre afsted med langrendsski under fødderne. Med et par gode skibukser kan du altid holde varmen, selvom kulden bider i kinderne.  

   

  Her på siden finder du vores store udvalg af skibukser i høj kvalitet. Vi har bukser fra populære og anerkendte mærker som Helly Hansen, Haglöfs, Peak Performance og Didriksons.

   

  Vores dameskitøj er naturligvis designet til kvinder, og det er typisk figursyet og med flotte farver og fine mønstre, men vi har også mere klassiske sorte udgaver, så her er lidt til enhver smag.

   

  Med eller uden seler

  Når du skal købe skibukser, skal du overveje, om du vil have et par med eller uden seler. Der er ikke noget, der er bedre end andet, det er en smagssag.  

   

  Mange vælger seler, da du her er helt sikker på, at bukserne ikke glider ned, hvis du skulle vælte på skiene. Desuden kan man også få følelsen af, at de lukker bedre til omkring livet. Men selerne kan også være overflødige, der findes nemlig rigtig mange gode modeller uden seler med en så velsiddende pasform, at bukserne alligevel bliver siddende lige der, hvor de skal.

   

  Vi har også flere modeller med aftagelige seler, så du nemt kan tage dem af eller på alt efter, hvad du foretrækker.

   

  Hvilke krav stiller du til dine skibukser?

  De fleste af vores bukser er med snefang og skibeskyttelse nederst i benene. Det er nok for de fleste til, at du nemt kan klare dig igennem skiferien. Men stiller du højere krav til dine bukser, og vil du gerne have endnu mere glæde ud af dem, så kig efter modeller med ventilationsåbninger, der har du muligheden for at øge åndbarheden, så du ikke sveder benene alt for meget, når pulsen stiger markant.

   

  Du kan vælge modeller med fancy lommer, fine mønstre og en lang række andre små og skismarte deltaljer.

   

  Hvor tykke skal skibukserne være?

  Hvis du har en tendens til at fryse nemt, så vælg et par bukser med en god foring. De helt varme skibukser isolerer super godt, og holder dig dejlig varm selv på de koldeste dage. Hvis du skal et sted hen, hvor temperaturen ikke er langt under frysepunktet, så er det en god ide at vælge et par skalbukser. Skalbukser er helt uden isolering, men de er vind- og vandtætte. Her skal du huske at have et par gode, varme skiunderbukser under, så du er sikret at kunne holde varmen en hel dag i sneen.

   

  Det kan også være, at du kan nøjes med at have et par bukser, der er vandtætte på knæ og bag, i stedet for at have membran over det hele. På den måde får du en helt optimal åndbarhed ud af dine bukser.

   

  Vi har skibukser med helt lange ben, og så har vi modeller med 3/4 ben, de fungerer super godt sammen med lange skistrømper og -støvler, så undgår du for meget stof, der kan føles ubehageligt.

   

  Fyld kurven med gode tilbud

  Hvis du er på udgik efter et par billige skibukser, så tag et kig på vores nedsatte varer. Hvis du vælger filteret Kun Tilbud, ser du et stort udvalg af dame skibukser til skarpe priser.

   

  Se også

  Find en lækker skijakke, der passer til bukserne

   

  Vores store udvalg af skitøj til damer

   

  Hold fingrene varme med skihandsker og luffer til damer