Skibukser til damer

12 Varer

Her finder du skibukser til damer. Der er modeller med og uden for, og nogle af dem har membran, f.eks. Gore-Tex®. Seler, snefang og andet godt er rigt repræsenteret.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold sne og kulde ude med et par skibukser til damer

Før kursen går mod sne og kulde, skal udstyret være i orden. Her er et par gode skibukser et super vigtigt element. Faktisk lige så vigtigt som skijakken. Skibukser og skijakke er vores yderste lag, og det er dem, der skal holde sne og kulde ude, så vi kan holde varmen, imens vi står på ski, snowboard eller vandre afsted med langrendsski under fødderne. Med et par gode skibukser til kvinder kan du altid holde varmen, selvom kulden bider i kinderne.  

Her på siden finder du vores store udvalg af skibukser til kvinder i høj kvalitet. Vi har dameskibukser fra populære og anerkendte mærker som Helly HansenHaglöfs, Peak Performance og Didriksons.

Vores dameskibukser er naturligvis designet til kvinder, og det er typisk figursyet og med flotte farver og fine mønstre, men vi har også mere klassiske sorte skibukser, så her er lidt til enhver smag.

Seler til skibukser til damer

Når du skal købe skibukser, skal du overveje, om du vil have et par med eller uden seler. Der er ikke noget, der er bedre end andet, det er en smagssag.  

Mange vælger seler til skibukser, da du her er helt sikker på, at bukserne ikke glider ned, hvis du skulle vælte på skiene. Desuden kan man også få følelsen af, at de lukker bedre til omkring livet. Men selerne kan også være overflødige, der findes nemlig rigtig mange gode modeller uden seler med en så velsiddende pasform, at bukserne alligevel bliver siddende lige der, hvor de skal.

Vi har også flere modeller med aftagelige seler, så du nemt kan tage dem af eller på alt efter, hvad du foretrækker, og så du selv kan vælge, om du vil have seler til skibukser eller ej.

Hvilke krav stiller du til dine skibukser?

De fleste af vores bukser er med snefang og skibeskyttelse nederst i benene. Det er nok for de fleste til, at du nemt kan klare dig igennem skiferien. Men stiller du højere krav til dine bukser, og vil du gerne have endnu mere glæde ud af dem, så kig efter modeller med ventilationsåbninger. Der har du muligheden for at øge åndbarheden, så du ikke sveder benene alt for meget, når pulsen stiger markant.

Du kan vælge modeller med fancy lommer, fine mønstre og en lang række andre små og skismarte detaljer. Der er selvfølgelig også mere ”klassiske” sorte skibukser, så du kan vælge lige den type, der passer til dig.

For nogle er pasformen også et ufravigeligt krav. Nogle har for eksempel et ønske om højtaljede skibukser, mens andre foretrækker en ”almindelig” taljehøjde. I vores udvalg finder du også højtaljede skibukser, der sidder godt oppe i taljen.

Tænk over bevægelighed, når du vælger dameskibukser

Er du erfaren på ski, så har du helt sikkert allerede nogle præferencer, i forhold til hvad dine skibukser skal kunne. Hvis du allerede kender din egen stil på ski godt - hvad end du er til alpin eller langrend - har du nok en god fornemmelse af, om du har behov for skibukser med ekstra meget bevægelighed.

Skal du bruge et par dameskibukser med masser af mobilitet, kan du vælge softshell skibukser. Softshell skibukser er lavet i et blødt og meget bevægeligt materiale, så du har mulighed for virkelig at folde dig ud og give den gas på pisterne.

Softshell skibukser er dog nogle tynde skibukser og typisk uden for, og så er de meget åndbare. Det vil derfor være nødvendigt med et ekstra tykt og isolerende lag indenunder, hvis det er meget koldt, der hvor du står på ski. Omvendt kan du også få god gavn af, at det er tynde skibukser, hvis du for eksempel ved, at du hurtigt får det varmt, eller du skal være meget aktiv på din skiferie.

Hvor tykke skal skibukserne være?

Hvis du har en tendens til at fryse nemt, så vælg et par tykke skibukser med en god foring, så du får et par godt varme skibukser. De helt varme og tykke skibukser isolerer super godt, og holder dig dejlig varm selv på de koldeste dage. Har du en tendens til at svede meget, så kan det dog godt være, at et par varme skibukser ikke er vejen frem for dig.

Hvis du skal et sted hen, hvor temperaturen ikke er langt under frysepunktet, så er det en god idé at vælge et par skalbukser. Skalbukser er helt uden isolering, men de er vind- og vandtætte. Her skal du huske at have et par gode, varme skiunderbukser under, så du er sikret at kunne holde varmen en hel dag i sneen.

Det kan også være, at du kan nøjes med at have et par bukser, der er vandtætte på knæ og bag, i stedet for at have membran over det hele. På den måde får du en helt optimal åndbarhed ud af dine bukser.

Vi har skibukser med helt lange ben, og så har vi modeller med 3/4 ben, de fungerer super godt sammen med lange skistrømper og -støvler, så undgår du for meget stof, der kan føles ubehageligt.

Fyld kurven med gode tilbud

Hvis du er på udgik efter et par billige skibukser, så tag et kig på vores nedsatte varer. Hvis du vælger filteret Kun Tilbud, ser du et stort udvalg af dameskibukser til skarpe priser. Du kan også sortere skibukserne på farve, hvis du for eksempel er på udkig efter et par sorte skibukser til damer, eller hvis du går efter en mere farverig version.

Kig også gerne vores sortiment igennem for at finde tykke og tynde skibukser, højtaljede skibukser, eller skibukser med eller uden seler. Vi har nemlig rigtig mange forskellige modeller, og mon ikke, at der også er et par skibukser til kvinder, der matcher dine behov?

Se også

Vil du være lidt klogere på skibukser til kvinder og skitøj generelt? Så tag et kig på vores blog eller de nedenstående artikler, og lad dig inspirere.