Didriksons ski- og regnbukser

5 Varer

Her finder du regnbukser og skibukser fra Didriksons til både børn og voksne. Regnbukserne fra Didriksons er typisk ret enkle, mens skibukserne har for, seler, snefang m.m.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regn- og skibukser fra Didriksons

Skal du bevæge dig ude i al slags vejr, eller nyder du at bruge ferierne på pisterne, så tjek vores udvalg af regnbukser og skibukser fra svenske Didriksons til både damer og herrer.

Leder du efter regnbukser eller bukser til ski, der er enkle og funktionelle og samtidig til en attraktiv pris, så er modellerne fra Didriksons måske noget for dig. Modellerne er vandtætte og fås med detaljer såsom tapede sømme, snøre og elastik i taljen og Velcro®-stropper ved buksebenet. Bukserne har typisk et vandsøjletryk på 10.000 mm. Vil du vide mere om, hvad det betyder, kan du her læse mere om vandsøjletryk i tøj.

Leder du efter Didriksons ski- og regnbukser til børn?

Klassisk regntøj til hverdagsbehovet

Når det danske vejr viser sig fra sin knap så flatterende side, og det står ned i stænger, kan det være utroligt praktisk med et par regnbukser i rygsækken eller hængende i garderoben.

Er du på udkig efter en helt simpel model til at tackle regnvejret på hverdagens gåtur, kunne de klassiske Grand Pants fra Didriksons måske være noget for dig. Her på siden kan du også tjekke vores andre regnbukser ud fra det velkendte, svenske mærke, så du kan blive klædt på til elementerne.

Skal du derimod bruge regnbukser til mere krævende aktiviteter såsom vandring, kan det være en fordel med en højere åndbarhed og flere detaljer såsom ventilationsåbninger og øget slidstyrke. Du kan derfor med fordel kigge på resten af vores store sortiment af regn- og skalbukser.

Skibukser til hele familien

Skal du på ski for første gang, eller leder du efter bare efter et par skibukser til en attraktiv pris, kan du her finde skibukser fra Didriksons til voksne. Skibukserne har detaljer såsom snefang i benene, lynlåslommer og støvlekroge, og indeholder desuden fiberfor.

Leder du efter mere tekniske modeller, kan du finde hele vores sortiment af skibukser her.

Skal du blive helt klar til skituren, så se også vores: