Skitøj til damer

Her finder du skitøj til damer. Der er modeller med og uden for, og nogle af dem har membran, f.eks. Gore-Tex®. Snefang og andet godt er rigt repræsenteret. Find f.eks. skitøj fra Haglöfs, Didriksons og Helly Hansen. Vælg underkategori eller dit yndlingsmærke.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lækkert skitøj til damer fra top til tå | Køb online her

Bliv klædt på til skiferien med kvalitets skitøj til damer

Hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inden du tager på skitur. Vi har et kæmpe udvalg af skijakker, fleece, skibukser, skiundertøj, skisokker og alt hvad du ellers kunne have brug for.

Dameskitøjet er flot figursyet og på anden vis tilpasset kvinder, f.eks. med ekstra isolering og designet med flotte farver og mønstre.

Vi har selvfølgelig også tøj i helt klassiske, neutrale farver og designs. Du finder altså et stort udvalg af skitøj, af god kvalitet, der sidder godt og samtidigt er smart at kigge på. Så bliver det da ikke meget bedre!

Lag-på-lag-metoden har mange fordele

Uanset, om du er til alpint eller langrend, kan du vælge at bruge lag-på-lag-metoden, der giver mulighed for store variationer i mængden af tøj i løbet af en dag. Metoden går ud på, at du ved hjælp af tre forskellige lag tøj, opnår bedst mulig isolering, bevægelsesfrihed og komfort af din påklædning.

Inderst skal du have et godt lag undertøj, det kunne f.eks. være uldundertøj i merinould eller syntetisk materiale. Undertøjet skal transportere sveden væk fra kroppen.

Hvis du sveder rigtig meget, kan det være en fordel at vælge undertøj i syntetisk materiale, da det hurtigere kan transportere sveden væk fra kroppen end uld formår. Derimod opnår du en bedre isoleringsevne ved at vælge undertøj i uld. Så materialevalget kan du vurdere ud fra, hvilket type skiløb du skal på, og hvor meget du har tendens til at svede.

Udenpå undertøjet har du et isolerende mellemlag, så du kan holde varmen. Det kunne f.eks. være en blød og let fleecetrøje eller en varm og behagelig strik.

Yderst skal du have en form for skal. På overkroppen en skaljakke, der er vind- og vandtæt, så du kan holde varmen, selv når sneen fyger kraftigt. På benene kan du tage et par skibukser, der er vind- og vandtætte ud over de lange underbukser, så er du sikret ikke at fryse.

Hvis du lige vil blive lidt klogere på lag-på-lag metoden, og hvordan og hvorfor det er smart, når du skal på skiferie, så læs med her: klædt på til ski. Her står meget mere om fordelene ved lag-på-lag-beklædning, og så finder du en masse relevante links, så du nemt kan finde alle de dele, du mangler.

Det er et utal af forskellige variationsmuligheder, når det kommer til lag-på-lag beklædning. Dem kan du læse mere om nedenfor.

Når du køber skitøj

Når du køber skitøj, er det vigtigt at huske på, at det skal være varmt, vandtæt og åndbart. Det er også en god idé at vælge tøj, der er beregnet til skisport, da det er specielt designet til at holde dig varm og tør i koldt vejr. Når du vælger jakke, bukser og støvler, bør du sørge for at de passer godt, så du kan bevæge dig frit uden at føle dig begrænset.

Du bør også huske at vælge skitøj med reflekser, så du er synlig i dårligt vejr og dårligt lys. Det er også en god idé at vælge skitøj med lommer, så du kan opbevare dine småting, mens du er på ski.

Du kan af og til finde billigt skitøj, hvis du er lidt fremadsynende og køber udenfor sæsonen. Du kan hos os gøre et kup i vores outlet - brug filteret i siden til at sortere på skitøj. Du kan også finde vores udvalg af skitøj og handsker til skarpe priser hvis du bruger filteret i sidenlækkert og avanceret syntetisk undertøj fra Helly Hansen. Deres produkter er i absolut topklasse på alle områder.

Den ekstreme svedtransport i Helly Hansen produkter gør den yderst velegnede til langrend, sneskoture eller de former for alpint skiløb, hvor man selv må bringe sig opad, før man kører ned.

Uld – holder dig varm, selvom det er vådt

Undertøj i uld har lidt andre kvaliteter. I Eventyrsport har vi et meget stort udvalg af uldent undertøj fra Icebreaker.

Ulden er Merinould, som er noget af det blødeste og fineste, man kan tænke sig. Tænker du kradsende sweatere, kan du godt tænke om igen, for Merinoulden er så tynd i fibrene, at meget få vil opleve, at den kradser. Der findes dog personer, som ikke kan med uld overhovedet.

Merinoulden er naturligt antibakteriel, hvilket vil sige, at man kan bruge undertøjet i adskillige dage, før det kommer til at lugte grimt. Det er ikke tilfældet med undertøjet i kunststoffer, medmindre det har fået en eller anden form for antibakteriel behandling. Svedtransporten i uld er ikke så effektiv som i kunststof, men til gengæld føles ulden ikke kold, selv om den bliver våd, så med uld inderst vil du aldrig få en fornemmelse af kolde, våde omslag.

Kunststoffer + uld - en perfekt kombination

Der findes rigtig meget skiundertøj, der er lavet i en blanding af uld og kunststof, f.eks. har vi mange modeller fra Helly Hansen. Undertøjet består af to lag.

Det inderste lag er et syntetisk materiale, der transportere sveden hurtigt væk fra kroppen. Udenpå ligger der et lag merinould, som isolerer super godt, også selvom det bliver vådt. Kombinationen gør at tøjet er et oplagt valg til skituren, hvor du både skal være aktiv, men samtidig også skal kunne holde varmen i liften. Det er en glimrende løsning, som samtidig giver en meget lang holdbarhed på tøjet.

Det isolerende mellemlag sørger for, at du kan holde varmen

Her er det typisk fleece eller uld, der er på banen. Både fleece og uld isolerer rigtig godt mod kulden, og så er de åndbare, så de er super behagelige at have på. Du kan vælge flere tynde lag, måske blandet uld og fleece eller en enkel tyk trøje. Kører du med tynd skaljakke i meget lave temperaturer, er det måske en tynd fiber- eller dunjakke, der skal til som mellemlag.

Hvad skal man pakke til skiferie?

Det afhænger af, hvilken type skiferie du skal på og hvilket vejr der vil være på destinationen. Generelt vil det være en god idé at medbringe varme og vandtætte beklædningsgenstande, som f.eks. vinterjakker, -bukser, -støvler og -handsker. Det er også en god idé at medbringe en hjelm, så du kan beskytte hovedet, hvis du falder.

Du bør også huske at medbringe en masse sokker, da det er vigtigt at holde fødderne varme og tørre, når du er ude i det kolde vejr. Hvis du skal på skiferie i et område med meget sne, kan det også være en god idé at medbringe et par snekæder til dine skistøvler, så du kan færdes sikkert på glatte veje. Derudover bør du huske at medbringe en god solcreme med en høj solfaktor, da solen kan være stærk selv i koldt vejr.

Skijakker holder vind og regn ude

Ovenpå fleecen eller uldtrøjen skal du selvfølgelig have et yderlag. Her er en skaljakke helt optimal. Det er en tynd jakke, der både er vind og vandtæt. Men hvis du gerne vil slippe for at køre lag-på-lag, så har vi også jakker, med super god, isolerende foring.

Du finder jakker fra kvalitetsbevidste og anerkendte mærker som Helly Hansen, Haglöfs, Peak Performance og Arc’teryx.

Mange af vores jakker er lavet af vandtætte og åndbare materialer i form af membraner som f.eks. Gore-Tex®, men det er ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig. Hvis det altid er frostvejr på din skitur, kan det være en fordel at vælge en jakke uden membran, for her får du nemlig en helt fantastisk åndbarhed. 

Vi har skijakker, med mange forskellige funktioner. Du finder justerbare hætter, der kan bruge sammen med en hjelm, det er en super funktion, hvis du skal afsted på alpinski. Vi har jakker med faconsyede ærmer og ventilationsåbninger, der sikre den helt optimale bevægelsesfrihed. Hold også øje med liftkortlommer og sneskørt, det er funktioner, der virkelig kan optimere din skiferie.

Hold vind og sne ude med et par gode skibukser

Vores dameskibukser i Eventyrsport er typisk med aftagelige seler, snefang og skibeskyttelse nederst i benene. Med det kan du klare skiferien. Men er du mere ihærdig, vil du nok kigge efter modellerne med ventilationsåbninger, fancy lommer og en masse andre små og skismarte detaljer.

Om bukserne skal være med isolerende foring er op til din indre frossenpind. Måske kan de nøjes med at være vandtætte på knæ og bag, eller foretrækker du membran over det hele?

Husk et par gode underbukser under, så er du sikker på at kunne holde varmen!

Vi har både helt lange skibukser og bukser med 3/4 ben. Bukserne med 3/4 ben fungerer fantastisk sammen med lange skistrømper og -støvler, så slipper du for at skulle proppe ekstra stof ned i støvlerne.

Er der andre i familien, der mangler udstyr?

Det er ikke kun til kvinder, vi har et stort udvalg af godt skitøj. På Eventyrsport.dk finder du skitøj til både børn og voksne. Vi har blandt andet et stort udvalg af skitøj til børn, så også børnene kan blive klædt på til dagene i sneen, både hvis det er med ski under fødderne, eller hvis de foretrækker at holde sig til kælken.

Vi har selvfølgelig også masser af lækkert, kvalitets skitøj til herrer.

Du kan vælge at købe dit skitøj online, ellers kan du altid komme forbi en af vores fysiske butikker. Her hjælper vores dygtige medarbejdere glædeligt med at gøre hele familien klar til at stå på ski!

Vi har massere af hjælp og inspiration til skiferien, både hvis det er første gang I skal afsted, eller hvis I er en rutineret flok, der bare gerne vil opgradere udstyret en smule. Og så er der ikke andet tilbage, end at ønske dig en rigtig god tur i sneen!