Skiundertøj til damer

Her finder du undertøj og sokker til alle typer skiløb, både alpint og langrend. Der er modeller i svedtransporterende kunststof og en del i blød merinould i forskellige tykkelser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Skitøj til damer

  Hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inden du tager på skitur. Vi har et kæmpe udvalg af skijakker, fleece, skibukser, skiundertøj, skisokker og hvad du ellers har brug for. Vores skitøj er designet til damer, så du ikke behøver at nøjes med en lille størrelse i herretøj. Det er figursyet og typisk med flotte farver og måske fine mønstre.

   

  Lag på lag

  Uanset, om de er til alpint eller langrend, kan kan du vælge at bruge lag-på-lag-metoden, der giver mulighed for store variationer i mængden af tøj i løbet af en dag. Det er - kort fortalt - et lag godt undertøj inderst, noget isolerende uden på og en form for skal yderst. Og her er så utallige variationsmuligheder, som du kan læse mere om nedenfor.

   

  Skiundertøj

  Skiundertøjet skal sidde tæt, så det ikke krøller og buler. Dets fornemste opgave er at holde dig varm og tør, og især, hvis du veksler mellem aktivitet og pauser, er det virkelig vigtigt, at du har noget godt undertøj. Du kan groft sagt vælge mellem kunststof og uld, og begge dele har fordele og ulemper.

  Kunststoffer

  Kunststof er som regel ret dårligt til at absorbere væde, og dermed vil din sved fortsætte igennem det, videre ud i det andet tøj og til sidst ud i luften. Skiundertøj i kunststof fås i utallige versioner, og der er selvfølgelig stor forskel på både pasform, holdbarhed og svedtransporterende effekt.

  I Eventyrsport finder du syntetisk undertøj fra Odlo, hvis produkter er i absolut topklasse på alle områder. Vi nævner lige, at en meget stor del af verdenseliten indenfor langrend og skiskydning bruger Odlo, bl.a. de norske landshold. Den ekstreme svedtransport i Odlos produkter gør den yderst velegnede til langrend, sneskoture eller de former for alpint skiløb, hvor man selv må bringe sig opad, før man kører ned.

  Uld

  Undertøj i uld har lidt andre kvaliteter. I Eventyrsport har vi et meget stort udvalg af uldent undertøj fra Icebreaker. Ulden er Merinould, som er noget af det blødeste og fineste, man kan tænke sig. Tænker du kradsende sweatere, kan du godt tænke om igen, for Merinoulden er så tynd i fibrene, at meget få vil opleve, at den kradser. Der findes dog personer, som ikke kan med uld overhovedet.

  Merinoulden er naturligt antibakteriel, hvilket vil sige, at man kan bruge undertøjet i adskillige dage, før det kommer til at lugte grimt. Det er ikke tilfældet med undertøjet i kunststoffer, medmindre det har fået en eller anden form for antibakteriel behandling. Svedtransporten i uld er ikke så effektiv som i kunststof, men til gengæld føles ulden ikke kold, selv om den bliver våd, så med uld inderst vil du aldrig få en fornemmelse af kolde, våde omslag.

  Kunststoffer + uld

  Der findes rigtig meget skitøj, der er lavet i en blanding af uld og kunststof, f.eks. alle Eventyrsports modeller fra Helly Hansen. Dette er også en glimrende løsning, som samtidig giver en meget lang holdbarhed på tøjet.

   

  Sokker

  Skisokker, også kaldet skistrømper, skal helst være varme, og så skal de være så høje i skafterne, at de når op over støvlekanten. De fleste af vores skisokker er beregnet til alpine skistøvler, men kan selvfølgelig bruges til andet også. De indeholder mere eller mindre uld, som du kan læse mere om ovenfor. Der er gjort meget ud af pasformen, så der ikke sidder noget og bukler og generer i støvlerne

   

  Mærker

  I Eventyrsport finder du skiundertøj og skisokker fra Icebreaker, Smartwool, Odlo, Helly Hansen og Didriksons.