Skiundertøj til damer

Her finder du undertøj og sokker til alle typer skiløb, både alpint og langrend. Der er modeller i svedtransporterende kunststof og en del i blød merinould i forskellige tykkelser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Varmt skiundertøj til damer

  Hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inden du tager på skitur - det gælder selvfølgelig også det essentielle inderste lag af skiundertøj, når du sætter kursen mod pisterne.

  Vi har et kæmpe udvalg af skisokker og skiundertøj til damer, samt hvad du ellers har behov for, for at kunne holde varmen på skituren. Vores skiundertøj er designet til damer, så du ikke behøver at nøjes med en lille størrelse i herretøj. Det er figursyet og typisk med flotte farver og måske fine mønstre.

  Her på siden finder du masser af skiundertøj i merinould, der er lækkert og blødt, men vi har også skiundertøj i let kunststof. Vi har også hele skiundertøjssæt og dele af skiundertøj, der kan købes separat. Du finder masser af skiundertøj til damer fra kvalitetsmærker som Kari Traa, Helly Hansen, Icebreaker og mange flere.

  Lag på lag

  Uanset, om du er til alpint eller langrend, kan du vælge at bruge lag-på-lag-metoden, der giver mulighed for store variationer i mængden af tøj i løbet af en dag. Det er - kort fortalt - et lag godt skiundertøj inderst, noget isolerende uden på og en form for skal yderst. Hvad angår skiundertøj til damer er der utallige variationsmuligheder, som du kan læse mere om nedenfor.

  Skiundertøj til kvinder

  Skiundertøjet skal sidde tæt, så det ikke krøller og buler. Dets fornemste opgave er at holde dig varm og tør, og især, hvis du veksler mellem aktivitet og pauser, er det virkelig vigtigt, at du har noget godt undertøj. Du kan groft sagt vælge mellem kunststof og uld, og begge dele har fordele og ulemper.

  Kunststoffer

  Kunststof er som regel ret dårligt til at absorbere væde, og dermed vil din sved fortsætte igennem det, videre ud i det andet tøj og til sidst ud i luften. Skiundertøj til damer i kunststof fås i utallige versioner, og der er selvfølgelig stor forskel på både pasform, holdbarhed og svedtransporterende effekt.

  I Eventyrsport finder du syntetisk skiundertøj fra Odlo, hvis produkter er i absolut topklasse på alle områder. Vi nævner lige, at en meget stor del af verdenseliten indenfor langrend og skiskydning bruger Odlo, blandt andre de norske landshold. Den ekstreme svedtransport i Odlos produkter gør den yderst velegnede til langrend, sneskoture eller de former for alpint skiløb, hvor man selv må bringe sig opad, før man kører ned.

  Uld og merinould

  Skiundertøj i uld har lidt andre kvaliteter. I Eventyrsport har vi et meget stort udvalg af skiundertøj i uld fra Icebreaker. Ulden er merinould, som er noget af det blødeste og fineste, man kan tænke sig. Hvis dine tanker straks flyver mod kradsende sweatre, når du hører ordet ”uld”, kan du godt få tankerne tilbage igen. Skiundertøj i merinould har nemlig så tynde fibre, at meget få menneske vil synes, at det kradser. Der er dog alligevel nogle mennesker, der ikke kan have skiundertøj i uld overhovedet.

  Merinoulden er naturligt antibakteriel, hvilket vil sige, at man kan bruge undertøjet i merinould i adskillige dage, før det kommer til at lugte grimt. Det er ikke tilfældet med undertøjet i kunststoffer, medmindre det har fået en eller anden form for antibakteriel behandling. Svedtransporten i uld er ikke så effektiv som i kunststof, men til gengæld føles ulden ikke kold, selv om den bliver våd, så med skiundertøj i merinould inderst vil du aldrig få en fornemmelse af kolde, våde omslag.

  Kunststoffer + uld

  Der findes rigtig meget skiundertøj til damer, der er lavet i en blanding af uld og kunststof, for eksempel alle Eventyrsports skiundertøjssæt fra Helly Hansen. Dette er også en glimrende løsning, som samtidig giver en meget lang holdbarhed på tøjet.

  Skisokker i uld

  Skisokker, også kaldet skistrømper, skal helst være varme, og så skal de være så høje i skafterne, at de når op over støvlekanten. De fleste af vores skisokker i uld til damer er beregnet til alpine skistøvler, men kan selvfølgelig bruges til andet også. De indeholder mere eller mindre uld, som du kan læse mere om ovenfor. Der er gjort meget ud af pasformen, så der ikke sidder noget og bukler og generer i støvlerne.

  Find dit skiundertøj på tilbud

  Vil du gerne have penge til overs til en god afterski eller til liftkort til hele familien, når du har købt dit skiundertøj, så er du nok på udkig efter et godt tilbud. Det kan du heldigvis finde her. Hos Eventyrsport finder du nemlig altid tilbud og skarpe priser på et stort udvalg af skiundertøj til kvinder.

  Brug blot filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden i venstre kolonne, så får du hele tilbudsudvalget at se på én gang. Du kan også altid tage et kig i vores outlet, hvor du også finder skarpe priser på en masse kvalitetsprodukter.