Skihandsker til damer

29 Varer

Varme handsker og luffer med forstærkninger og forskellige detaljer, der gør dem egnet til skiløb. Der er både vandtætte modeller med Gore-Tex®, meget tekniske handsker og de mere enkle.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Undgå frosne fingre med skihandsker til damer

Når du er på skitur, har du behov for et godt greb om skistavene, og ind imellem kan det også være nødvendigt at justere på remme, velcro og lignende eller åbne en lomme eller en taske for at få fat i et liftkort eller andet vigtigt.

Det er dog svært at få fingrene i gang, hvis de er helt forfrosne, fordi du ikke har fået et par gode skihandsker eller skiluffer med. Derfor bør du uden tvivl investere i et par varme skihandsker eller skiluffer til damer, så du kan holde fingrene i gang, imens du står på ski.

Her på siden har vi masser af skihandsker og varme skiluffer til damer, så du kan få et par med på din næste skiferie. De fleste modeller kommer fra mærker som Black Diamond og Hestra, men vi har også masser af andre mærker som Helly Hansen med flere.

Skal du vælge skihandsker eller skiluffer?

Forskellen på skihandsker og skiluffer er kort sagt, hvor mange fingre handsken eller luffen har. En handsker har nemlig fem separate fingre, så der er én til hver finger på din hånd, imens en luffe kun har to ”fingre” - altså en ”finger” til din tommelfinger, og en til resten af dine fingre.

Da luffer gør, at fingrene ligger helt opad hinanden uden at være adskilt, kan du få nogle meget varme skiluffer til kvinder. Skihandsker er derimod grundlæggende lidt køligere at have på, da fingrene er adskilt, og der er derfor mere luft til at køle hver enkelt finger ned.

Om du skal vælge de mere varme skiluffer, eller om du skal vælge skihandsker, handler mest om, om du er meget kuldskær, men det handler også om, hvor meget du har behov for at kunne bruge dine fingre, imens du står på ski.

Hvis du har meget behov for at kunne bruge fingrene i løbet af en dag på pisten, kan det være mere praktisk med et par skihandsker. Det er også en god løsning til dig, hvis du har en tendens til at få det varmt om fingrene.

Er du derimod meget kuldskær, kan et par varme skiluffer til damer være den mere praktiske løsning til dig.

Du kan også vælge en mellemvej, nemlig skihandsker med tre fingre. De lader dig have mere motorisk frihed, samtidig med at du har god varme i skihandsken.

Skihandsker med eller uden membran?

Når du kigger på skihandsker eller skiluffer til damer, kan du støde på, at nogle af dem er lavet med membran. Det kan for eksempel være Gore-Tex®. Disse er lavet til at være vandtætte, så du ikke får sne og vand ind i handsken gennem ydermaterialet.

De fleste membraner er lavet til at være åndbare, så du ikke får svedige hænder, når du er aktiv. Men en membran vil aldrig være ligeså åndbar som et par handsker uden membran.

Tænk derfor over, om du skal stå på ski i totalt frostvejr, og du derfor ikke har behov for en membran. Det kan nemlig være, at en membran kan gøre din skitur mere behagelig, men omvendt kan et par skihandsker uden membran også være mere ideelle for dig, hvis du har det med at have varme hænder og står på ski et sted, hvor sandsynligheden for våde hænder er minimal.