Skijakker til damer

20 Varer

Herunder finder du damejakker, der er velegnede til skiløb af alle typer, både alpint og langrend. Der er modeller med og uden isolering og membran, sneskørt, Recco®-reflektor og andet skirelateret.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Varme og behagelige skijakker til damer

Vinteren nærmer sig og tanken om skiferien presser sig på. Følelsen af frost i næsen og en kold ånde mod jakkekraven. Lyden af frostsne, der knirker under skisålerne, imens du suser ned ad pisten. Det er bare at komme afsted!

Men inden du sætter kursen mod de kolde temperaturer, skal du huske at pakke kufferten med masser af godt, varmt tøj. Specielt når det kommer til skijakken, er det vigtigt at finde den helt rigtige, så den kan holde dig varm hele dagen ude på pisten.

Her på siden finder du et bredt udvalg af skijakker til damer. Vi har jakker fra kvalitetsbevidste og ikoniske mærker som Helly HansenHaglöfsPeak Performance og Arc’teryx.

I vores udvalg af skijakker har vi både klassiske sorte skijakker til damer, men vi har også modeller, der er mere farverige, så du lyser helt op på pisterne. Vores modeller spænder bredt i udformningen fra skijakker med lynlås hele vejen ned til anorakskijakker, der beskytter mod vinden og ser smarte ud.

Vores dameskijakker er perfekte til skiferien, uanset om der står alpin eller langrend på programmet. Derudover er jakken også rigtig god herhjemme i vinterhalvåret. Med en god skijakke til damer, så er du sikker på ikke at fryse en sjælden dag på kælkebakken, eller på en kold julegåtur i skoven.

Hold dig varm med en dameskijakke og lag-på-lag-metoden

Når du er afsted en hel dag på pisten, så kan temperaturen godt variere lidt i løbet af dagen. Derfor kan det være en god ide at bruge lag-på-lag-metoden.

Metoden går ud på, at du har et godt, behageligt lag undertøj inderst. Undertøjet skal sidde tæt på kroppen og transportere sveden væk. Hvis det er superkoldt, så anbefaler vi undertøj i merinould, da det har en fantastisk evne til at holde dig varm. Men hvis du kampsveder, så er skiundertøj i et syntetisk materiale en bedre løsning, da merinoulden ikke formår at transportere sveden væk hurtigt nok.

Mellemlaget skal være en trøje eller jakke, der har en god isoleringsevne, det er nemlig det lag, der holder dig varm. Det kan være en blød og let fleecetrøje eller en varm og behagelig uldtrøje, alt afhængig af, hvad du foretrækker, eller hvad der måske allerede er i garderoden?

Det yderste lag er en skijakke, der beskytter mod vind, sne og regn. Ved skijakken er der utallige variationsmuligheder, og det er de jakker, du finder her på siden.

Det kan for eksempel være en anorakskijakke, hvor lynlåsen kun går ned til lige over brystkassen. En anorakskijakke giver lidt ekstra beskyttelse mod vind, fordi der ikke er et svagt punkt ved den fulde lynlås. Det kan også være en skijakke med lynlås hele vejen ned, der er let at få af og på, fordi den ikke skal op over hovedet.

Bedste skijakke til damer

Skiløb kan være en yderst kølig fornøjelse, hvis du sidder i liften i femten minusgrader og blæst, men hvis du suser afsted på langrendsski i temperaturer omkring frysepunktet, er det en helt anden snak. Uanset hvad, er det godt med et vindtæt lag yderst.

Den bedste skijakke til damer kan være forskellig fra person til person. Der er nemlig rigtig mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge en skijakke, og de ting, som du foretrækker, er ikke nødvendigvis de ting, som en anden kvinde foretrækker.

Om du foretrækker isolerende foring eller hellere vil køre med lag-på-lag, er helt op til dig.

Mange af vores dame skijakker er med vandtætte og åndbare membraner som for eksempel Gore-Tex®, men måske er det slet ikke nødvendigt? Hvis det altid er frostvejr på din skitur, er det måske vigtigere at udnytte den fantastiske åndbarhed, som du får i en jakke uden membran. Du kan læse meget mere om de enkelte skijakker til damer, ved at klikke ind på dem.

Det er materialerne, der bestemmer hvor meget skijakken koster. Pris og kvalitet hænger sammen. Jo flere penge, du betaler for jakken, desto bedre materialer og detaljer får du.

Ofte er de dame skijakker, der har den bedste isolering i den dyre ende af prisskalaen. Men måske det slet ikke er nødvendigt for dig med en af de helt dyre skijakker til damer? Her kommer det igen an på, hvor lav temperaturen er, og hvor meget det blæser, der hvor du skal på ferie.

De fleste skijakker til alpint skiløb har justerbare hætter, der kan bruges sammen med en hjelm. Faconsyede ærmer, ventilationsåbninger, liftkortlommer og sneskørt dukker også tit op på skijakkerne.

Det er vigtigt at kigge på detaljerne i designet, når du skal vælge en skijakke. For eksempel er det praktisk, at jakken har en liftkortlomme, så du blot kan løfte armen hen mod scanneren, og derfor slipper for at fiske kortet frem af bukselommen eller en dyb lomme i jakken, hvor det ofte har en fantastisk evne til at gemme sig.

En anden overvejelse er pasformen. Det er super vigtigt, at jakken sidder behageligt på dig, for du må ikke gå på kompromis med bevægelsesfriheden. Her kan du holde øje med, om ærmerne er faconsyede, og hvor meget jakken er syet ind i taljen. Hvad der er mest behageligt for dig, er selvfølgelig alt afhængig af din egen kropsfigur.

Det kan også være, at farven betyder noget for dig? Måske er en sort skijakke til damer den allerbedste skijakke, fordi du synes, at sort er pænest, men det kan også være, at du skal gå efter en mere farverig model - valget er helt og holdent dit.

Detaljerne på din dameskijakke

Skijakker til damer er ofte designet med en række smarte funktioner, som kan gøre skiferien lettere og øger komforten.

Hos Eventyrsport har mange af vores skijakker til damer en række smarte funktioner - det er dog ikke sikkert, at alle er lige relevante for dig.

Funktionerne kan være: 

 • Fleksibelt materiale
 • Åndbare og vandtætte materialer
 • Snefang i bunden af skijakken
 • Liftkortlomme
 • Ventilationsåbninger
 • Lommer med lynlås
 • Justerbar hætte
 • Tæt lukning ved ærmerne
 • Størrelsesregulering i bunden af jakken
 • Huller og lommer til musik og ledninger

Vedligeholdelse af din dameskijakke

Når du har fundet den helt rigtige dameskijakke, der passer til lige netop dine behov, så er det jo skønt, hvis den holder i mange sæsoner. Vores skijakker er af topkvalitet, og du kan derfor have lange udsigter til sæson efter sæson i skijakkens selskab.

Men lige så vigtigt det er at finde den rigtige jakke, er det at passe godt på den. Derfor skal du huske at bruge imprægnering og andre vedligeholdelsesprodukter, så dameskijakken fortsat kan bevare sine gode egenskaber. Specielt er pleje vigtigt, for at jakken bliver ved med at være vandafvisende.

Du kan finde en masse forskellige vedligeholdelsesprodukter her på vores webshop. Hvis du vil blive lidt klogere på, hvorfor du skal pleje dit tøj, og hvilke valg du skal tage, når du vælger produkterne til lige netop din dameskijakke, så læs med her: Tøj – pleje, vask og imprægnering. 

Mangler du andet til skituren?

Nu har du forhåbentligt fundet den helt rigtige skijakke til kvinder. Men hvis der er flere huller på pakkelisten, så kan vi også sagtens hjælpe med det. Hos Eventyrsport finder du alt det, du kan stå at mangle til skiferien. Vi kan klæde dig på fra top til tå, så du både kan stå imod kulden og samtidig have den bedst mulige bevægelsesfrihed, så turen ned af løjpen bliver helt perfekt.

Hvis du synes, det kan virke uoverskueligt at finde rundt i skitøjsjunglen, så er du mere end velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du mangler.

Ellers kan vi måske lede dig lidt på rette vej her. Klik ind på de forskellige links herunder og lad dig inspirere.