Handsker Black Friday

Find her vores rigtig gode Black Friday-tilbud på handsker, som vi sælger fra d. 22. november - 29. november 2020 – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november.Vi har handsker til både ski og hverdag og fra mange forskellige mærker.

Supergode Black Friday-tilbud på handsker

Mangler du et par gode handsker til vinteren eller skal du finde vandtætte handsker til at cykle med igennem både forår og efterår og helst til en ekstra god pris?

Den 22. november 2020 starter vi Black Weekend og så giver vi Black Friday-tilbud på handsker, og der er kvalitetshandsker til både herrer, damer og børn.

Vi tager handsken op!

I vores sortiment af handsker har vi modeller fra mange stærke mærker, f.eks. Black Diamond, Hestra, Didriksons, Sealskinz og Icebreaker, og der er både tykke og tynde handsker, ligesom vi også har vandtætte handsker.

Der er altså rig mulighed for at finde de helt rigtige handsker på Black Friday-tilbud, så tag et kig her, hvor du finder alle vores Black Friday-priser på handskerne.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.