Handsker

105 Varer

Skihandsker? Løbehandsker? Strikkede handsker? Skindhandsker? Vi har det hele i vores store udvalg af handsker til voksne og børn. Der er vandtætte og vindtætte handsker, men også tynde handsker til brug som inderhandsker, til sport eller hverdag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Varme handsker til hverdag og outdoor

Føles hænder og fingrene lige lovlig kolde, når du begiver dig udenfor?

Så er det på med handsken!

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af varme handsker til efterår og vinter, og der er noget for enhver smag og til ethvert formål. Vi har bl.a. skindhandsker og handsker i strik.

Vores luffer kommer fra mærker som Hestra, Black Diamond, Seal Skinz og Kombi.

Vink bare farvel til kolde fingre

Kalenderen fortæller pludselig, at vi er gået ind i de koldere måneder, og så kan det blive en noget frossen fornemmelse at komme udenfor. Klæd dig derfor varmt på – også på hænderne.

Med vores udvalg af handsker, er der rigtig god mulighed for at blive holdt varmt helt ud til fingerspidserne.

Du finder bl.a. mange handsker, som er gjort vandtætte med en membran, f.eks. Gore-Tex®-membran.

Vandtætte handsker er rigtig gode i koldt og vådt vejr, men hvis du skal opholde dig i koldt og tørt klima, f.eks. på en skitur, behøver du ikke nødvendigvis at vælge et par vandtætte handsker. Handsker med membraner er mindre åndbare end dem uden, så hvis åndbarhed vejer tungere for dig end vandtæthed, så overvej at vælge et par uden membran.

I sortimentet er der også flere vindtætte handsker, bl.a. Windstopper®-handsker, så ruskende efterårsvind ikke bliver årsag til kolde fingre.

Vi har både skindhandsker, handsker i læder, handsker i fleece og handsker i strik, bl.a. i uld.

Hvis du vælger et par skindhandsker, er det vigtigt, at du sørger for at give dem et godt plejemiddel. Hvis skindet udtørrer, kan det krakelere, og så isolerer det ikke nær så godt, ligesom slidstyrken også vil mindskes.

På siden her finder du handsker til flere forskellige formål. Vi har f.eks. skihandsker, løbehandsker og cykelhandsker. Vores løbehandsker og cykelhandsker vil typisk være vindtætte og åndbare.

Vi har desuden handsker uden fingerspidser, så du kan få varmet hænderne, men samtidig bruge fingrene helt som normalt, f.eks. til at trykke på telefonen. Leder du specifikt efter et par handsker med touch, så finder du også det her. Denne type handsker giver dig mulighed for at bruge din smartphone, uden at handskerne skal af.


Se også:

Luffer 

Huer og pandebånd 

Halsedisser og tørklæder 

Blogindlæg: Hvilke handsker skal du vælge?