Luffer

41 Varer

Få varme i fingrene med et par gode luffer. Vi har luffer til voksne og børn, og vi har både luffer i skind, læder og kunstmaterialer, ligesom vi har mange vandtætte modeller. Mange af lufferne er desuden med lækkert, blødt for.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Luffer til hele familien

Har kulden sat ind, så der er brug for varme til hænder og fingre?

Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af luffer, bl.a. læder- og skindluffer, og vi har både modeller til voksne og børn.

Lufferne kommer fra mærker som Hestra, Didriksons og Kombi.

Til den kolde tid

Med efterår og vinter kommer også ruskende vind, rimfrost i græsset og dalende snefug. Det betyder naturligvis lavere temperaturer, og så kan det godt blive en rigeligt kølig fornøjelse at have hænderne oppe af lommen.

Med et par varme luffer er du heldigvis godt på vej til en langt mere behagelig efterårs- og vintersæson!

I vores udvalg finder du luffer i læder og skind, men vi har også mange varianter lavet i kunstmaterialer. Hvis du vælger et par læder- eller skindluffer, er det vigtigt, at du husker at pleje dem jævnligt.

Et par læder- eller skindluffer er generelt meget slidstærke, men kun så længe de holdes smidige og bløde. Hvis skindet eller læderet krakelerer, er det desværre ikke meget værd.

Blandt lufferne er der helt klassiske modeller, men vi har også luffer, hvor toppen kan "trækkes af", så de bliver til et par fingerløse handsker, ligesom vi har håndvarmere i lækker strik.

Flere af vores luffer har en vandtæt membran, så lufferne kan modstå koldt og vådt vejr, og for at du kan holde varmen ordentligt, har vi også mange luffer med for.

Vi har mange luffer i mørke farver, som passer til alt overtøj, bl.a. sorte læderluffer, men der er også modeller med lidt mere farve til at lyse op på en grå efterårsdag.

Hvordan holder du dine luffer varme og tørre? 

Sørg først og fremmest for at vælge nogle luffer, der er varmeisolerende og vandafvisende. 

Har du allerede købt et par luffer, så kan det være en god ide at bruge et par inderhandsker, som er lavet af fugttransporterende materiale som fleece eller merinould. Inderhandskerne hjælper med at absorbere sved og holde dine hænder tørre. 

Hvis dine luffer ikke allerede er vandafvisende, kan du købe en vandafvisende spray eller imprægnering, som kan hjælpe med at holde vandet ude og bevare luffernes isoleringsevne. 

Varme luffer på tilbud

Skal hænderne have selskab af et par ordentlige luffer i vinterhalvåret?

Køb dine luffer her, hvor vi løbende har gode tilbud på både luffer i læder/skind og i kunstmaterialer. Hvis du klikker her, kan du se en samlet oversigt over de aktuelle tilbud.

 

Se også:

Handsker

Halsedisser og tørklæder

Huer og pandebånd