Handsker og luffer til mænd

95 Varer

Her finder du vores handsker og luffer til mænd, og her er noget til ethvert formål: hverdag, skiferie, cykling, løb m.m. Vi har læderhandsker, men også herrehandsker og -luffer i kunststoffer og strik.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Varme vanter til mænd

Skal du have lidt varme til fingrene?

Tag et kig i vores store udvalg af varme handsker og luffer til mænd, hvor vi har et varieret udbud.

Vi har herreluffer og -handsker fra mærker som Hestra, Black Diamond, Didriksons og Sherpa.

På med vanten!

Når efterår og vinter sætter ind med ruskende vind og sne, kræver det et par varme vanter til mænd. I vores udvalg her på siden har vi både handsker og luffer til herrer, for de to typer vanter har hver især deres fordele.

Handsker giver bedre mulighed for at bruge fingrene som sædvanligt, men til gengæld vil de være koldere end luffer, da fingrene ikke ligger og luner hinanden inde i handsken. Lufferne er derfor ofte varmere end handsker, men de levner til gengæld ikke meget plads til finmotorik.

I vores sortiment finder du dog bl.a. 3-fingermodeller, som kombinerer luffen og fingerhandsken, ligesom vi også har "hybrider" mellem handske og luffe, samt handsker uden fingre til mænd.

Hvis du har brug for at kunne justere temperaturen i dine handsker/luffer, kan du også vælge en af vores inderhandsker til mænd. Inderhandsken fungerer som et ekstra isolerende lag, men kan tages ind og ud af ”grundvanten” efter behov.

I udvalget her på siden finder du handsker og luffer i flere forskellige materialer. Bl.a. har vi mange modeller, hvor håndfladen er lavet i læder, og vi har også egentlige læderhandsker til mænd.

Læderet er meget slidstærkt, men hvis du vælger et par herrehandsker i eller med skind er det vigtigt, at du plejer læderet med en god læderbalsam, så det fortsat vil være blødt og smidigt.

Du finder også herrehandsker og -luffer lavet i kunstmaterialer og i strik.

Flere af vores handsker og luffer til herrer er gjort vandtætte med en membran, f.eks. en Gore-Tex®-membran. De helt vandtætte handsker og luffer kan være gode i koldt og vådt vejr, men vær opmærksom på, at en handske/luffe med membran aldrig vil være helt så åndbar som en uden.

Mange af vores handsker og luffer til mænd er holdt i sort, så de passer til det meste overtøj, men vi har også modeller med lidt mere farve.

Handsker og luffer til herrer: Tilbud og udsalg

Er du på udkig efter et par varme herrehandsker på tilbud? Klik her og se vores aktuelle tilbud på handsker og luffer til mænd.

Som medlem af vores kundeklub kan du desuden være én af de første, der modtager besked om tilbud og udsalg på tøj, bl.a. handsker og luffer. Det er gratis at blive medlem af kundeklubben.

 

Se også:

Huer og pandebånd til mænd

Vinterjakker til herrer

Skitøj til herrer 

Blogindlæg: Hvilke handsker skal du vælge?