Black Friday - hele november

Find her vores skarpe Black Friday-tilbud på outdoor, løb og meget mere. Ekstra mange gode tilbud til Black Week den 21. november – 28. november 2023 og masser af medlemspriser og rabatter hele november med vores Black Month tilbud. 

HUSK vi har prisgaranti hele november, så du behøver ikke vente med at slå til!

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Black Friday på outdoor med priser helt ude i skoven

Er du klar til helt sorte priser på et væld af de bedste produkter til outdoor, løb, rejse og hverdag?

Hos Eventyrsport omfavner vi efterårsmørket og giver vilde Black Friday-priser på outdoor- og løbeprodukter til damer, herrer og børn.

De gode tilbud er allerede i gang fra 1. november og helt indtil Black Friday- både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Med blikket stift rettet mod helt sorte priser

Med efteråret kommer kortere og mørkere dage, og den 21. november går vi i helt sort, som vi plejer, når vi holder Black Week og sætter spot på outdoor og løb med tilbud, der får dig ud på masser af eventyr. 

Selvom Black Friday traditionelt kun varer en enkelt dag, nemlig fredag efter Thanksgiving, så har vi hos Eventyrsport så meget at sige tak for, at vi byder på Black Friday-tilbud på ALT vores outdoor og løb hele perioden fra den den 21. november - 27. november 2023. Så er der rig mulighed for at gøre en ekstra god handel på julegaverne eller gaven til dig selv og dit næste eventyr.

Find outdoor-, løbe-beklædning og -udstyr til Black Friday-priser i butikkerne eller på web fra den 21. november f.eks.: 

Køb outdoor grej og tøj til Black Friday hele ugen

Når Black Friday bliver til Black Week, skal du selvfølgelig også have mulighed for at se de mange Black Friday-tilbud på outdoor i vores butikker! Derfor holder vi søndagsåbent i alle butikkerne den 26. november 2023. 

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi en af vores butikker, eller vil du bare gerne springe køen over og handle hjemme fra dagligstuen eller fra teltet, kan du selvfølgelig også besøge webshoppen hele november og finde alle vores Black Friday-priser.

Hurtig og nem levering

Hos Eventyrsport har vi altid fri fragt til GLS pakkeshop og gratis retur, og det gælder naturligvis også til Black Friday 2023.

Vi har desuden hurtig levering, så du kan få glæde af dine outdoor-produkter næsten med det samme og afprøve dem på store og små eventyr.