Parkaer

84 Varer

Her finder du de store, varme jakker til de kolde vinterdage. Der er modeller til damer og herrer, og vi har parkaer med fiberfor og dejlige, lette dun, god længde, effektive hætter og pelskanter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lækre og varme parkaer til mænd, damer og børn

Når vinteren viser sit sande ansigt med kulde og nedbør, er det rart vide, at du har en jakke hængende i garderoben, som nok skal sørge for at holde dig både varm og tør, selvom vejret udsætter dig for lidt af hvert, når du træder ud af hoveddøren. Sådan en jakke er en parkajakke.

Her på siden kan du se vores store udvalg af parka coats til både mænd, kvinder og børn. Vi har parkajakker fra mange kvalitetsmærker som for eksempel Didriksons, Fjällräven, The North Face og mange flere. Vi har parkajakker i alle størrelser og i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag og til alle formål.

Hvad er en parkajakke?

En parka er en varm, lang jakke, der varmer en stor del af kroppen, da den går nedover lårene og dermed dækker både overkroppen og det øverste af benene. En parka er således ideel til vinterbrug. Derudover har en parka en hætte, og enkelte modeller har også en pelskant, der yder ekstra beskyttelse mod vind og nedbør.

Parkajakker har fyld af enten dun eller fiber. Dun er det bedste naturlige isoleringsmateriale i forhold til sin vægt. Det vejer næsten ingenting, men varmer rigtig godt, så betyder vægten meget for dig, når du skal vælge vintertøj, så er dun det optimale. Dun mister isoleringsevnen, hvis de bliver våde, så hvis du vælger en parka med dun, skal den være godt vandtæt, hvis den skal holde dig varm i regnvejr.

Du kan også vælge en parkajakke med fiberfyld. Fiber mister ikke sin isoleringsevne, når det bliver vådt. Til gengæld er fiber tungere end dun.

De fleste af vores parkacoats har en form for membran, der gør, at det yderste stof på jakken er vandtæt og åndbart. Det er en stor fordel, da det forhindrer vand udefra i at komme ind i jakken, men det tillader stadig damp fra din krop at komme ud af jakken. På den måde kan kroppen stadig få luft, selvom du er aktiv, når du har parkaen på. Og du kan holde varmen uden at komme til at sejle i sved.

De mest almindelige membraner i vores parkaer er Gore-Tex®, HyVent™ og Hydratic®. Du kan se, hvilken membran den enkelte jakke har, når du klikker dig ind på de forskellige produkter.

Sådan passer du godt på din parka coat

Har du købt en lækker parka, vil du helt sikkert gerne have den til at holde i mange år. Det kræver, at du passer godt på den, og det kan du blandt andet gøre ved at holde den ren. En parka coat kan vaskes i vaskemaskine, men hvordan det skal gøres afhænger af, hvilket fyld den har.

Har du en parka med dunfyld, skal du have adgang til en tørretumbler, når du har vasket jakken, da den skal tumbles med tennisbolde for at sørge for, at dunene ikke klumper sammen, når de tørrer. Hvis du vil blive klogere på, hvordan du passer bedst på din parka, kan du på vores blog læse om, hvordan du vasker og plejer din friluftsbeklædning.

Find gode tilbud på parkajakker til mænd, damer og børn hos os

Uanset hvilket familiemedlem, der mangler en ny varm parka, så kan det godt gå hen at blive en dyr affære, hvis du vil have noget ordentligt. Men kvalitet behøver ikke altid koste kassen, og hos os finder du altid et godt tilbud på parkaer til både mænd, kvinder og børn. Brug blot filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden, så du nemt kan danne dig et overblik over vores bedste tilbud til dig netop nu.

Er du nervøs for, at parkaen ikke passer, eller om modellen nu ser ud som på billedet, så har du altid mulighed for at benytte dig af vores gratis retur samt 365 dages bytteservice, når du handler i vores webshop. Du kan altså altid ombestemme dig, hvis jakken ikke var helt som du havde håbet.